Start Horoskop Tvoje zvezde za 6. novembar 2009.

Tvoje zvezde za 6. novembar 2009.

SHARE

00575998_000062

Šta ti kažu zvezde za danas?

Olga Kurylenko (14.11.1979.)

Ovan
21.03 – 20.04
Ovnovi su u fazi pravljenja planova na duge staze. Pošto si sve lepo zamislila, sada sledi akcija i sprovođenje u delo. To je malo teže, budući da danas lakše komuniciraš nego što radiš. Čuvaj se svađa i prehlada, kojima si sklona.

Bik
21.04 – 20.05
U odličnoj si formi, pa bi bilo šteta konstruktivno ne iskoristiti planetarne uticaje. Sve lepe stvari ti idu od ruke, prvenstveno one koje se odnose na ljubav i umetnost. Pošto odlično sarađuješ sa Blizancima i Vagama, udružite snage. Srećna si i zadovoljna.

Blizanci
21.05 – 20.06
Veoma konstruktivan dan. Ako se ne rasplineš na više strana, postoji šansa da od situacije izvučeš maksimum. Iako te okolina ne sluša najbolje, to do tebe prosto ne dopire. Do te mere si preplavljena pozitivnim mišljenjem da ti niko i ništa ne može pokvariti raspoloženje. Čak ni roditelji.

Rak
21.06 – 20.07
Ukoliko imaš zdravstvenih problema, znaj da su psihosomatske prirode i prolazni. Bolovi u stomaku nemaju konkretno objašnjenje. Oni se odnose na osobe koje prosto ne možeš da “svariš”. Moraš se prema njima odnositi manje emotivno. Ponekad komuniciramo i sa onima koji nam nisu po volji.

Lav
21.07 – 21.08
Pošto si u fazi sticanja popularnosti i izlaska u javnost, posveti pažnju svom izgledu. Treba bljesnuti punim sjajem. Dan je uspešan za stvari bez kojih ti se život čini besmislenim. Ljubav je na prvom mestu. Pogledaj oko sebe. Videćeš da ti neko upućuje sanjalačke poglede.

Devica
22.08 – 22.09
Iskoristi maksimalno povoljne planetarne uticaje u svim aspektima. Ostavi malo vremena i za svoju dušu. Partner očekuje da mu praviš društvo i da provedete zajedno slobodne trenutke. Ukoliko nisi u ozbiljnoj vezi, jedno poznanstvo će te uzdrmati.

Vaga
23.09 – 22.10
Sve ide po planu. Zvezde su ti naklonjene. Ukoliko imaš problema, sama si kriva. Većina Vaga je komunikativna, kreativna i lepo raspoložena. Iako su moguća verbalna dokazivanja, prvenstveno kad je partner u pitanju, neka ti to ne pokvari dan. Okreni se sebi i onome što voliš.

Škorpija
23.10 – 22.11
Nemilice se trošiš gde god da se nađeš, a o provodu da ne govorimo. Uspeva ti da ostvariš sve planove, a pojavljuje se i šansa za nešto o čemu si doskora mogla samo da sanjaš. Ukoliko si sanirala zdravstveni problem, možeš da planiraš kardinalne promene na duge staze. Super!

Strelac
23.11 – 20.12
Na stvari i događaje gledaš iz praktičnog ugla. Ne želite da tvoje obaveze trpe zbog nekih tvojih pogrešnih stavova. Pokušavaš da se što je moguće više distanciraš i budeš objektivna. To ti samo delimično polazi za rukom. Kad se povučeš, shvatićeš da si se maksimalno istrošila i da si napeta.

Jarac
21.12 – 19.01
Pod uslovom da si se oporavila od prethodnih događaja i šokova, polako ulaziš uz normalu. Sa partnerom vodiš borbu za dominaciju u kojoj nema pobednika, ali zato svađe ima na pretek. Pošto si trenutno u boljoj poziciji, popusti i pokušaj da kompromisima izgladiš odnose.

Vodolija
20.01 – 18.02
Imaš osećaj da na partnera slabo možeš da se osloniš, jer je on zaplovio u druge vode. Interesuju ga različite stvari, pa nemaš upliva u njegovo kretanje. To te na izvestan način nervira. Spremna si da se posvađaš zbog svake sitnice. Smiri se!

Ribe
19.02 – 20.03
Gradiš kule u oblacima. Tvoja glavna preokupacija je prilično nerealna. Moraš se spustiti na zemlju ako želiš da postigneš uspeh. Pošto si okupirana zdravljem, moraš biti oprezna i čuvati se od prehlade. Pod hitno reci ‘stop’ nekim sitnim porocima.

OSTAVI KOMENTAR