Start Horoskop Tvoje zvezde za 6. maj, 2010. godine

Tvoje zvezde za 6. maj, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Izuzetno uspešan dan, bar kad je komunikacija u pitanju. Ostvarujete korisnu konverzaciju, donosite pametne i brze odluke, sve u stilu Ovna – od srca. Pošto vam najviše odgovara aktivnost, budite aktivni. Savetuje se oprez pri potpisivanju dokumenata, ali i manje nikotina. Oslobodite se tog poroka.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Odgovara vam sve za šta imate konkretne argumente i čvrste dokaze. Još ukoliko postoji mogućnost zarade… Cenite stvari koje donose praktične rezultate, ne samo zato što ste Bik već i zbog trenutnih okolnosti. Interesovanje za komercijalu, pisanje, izdavaštvo i ostale vidove komunikacije treba ispoštovati.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Sve postižete snagom volje. Nalazite se u fazi borbe za opstanak, koja zahteva istrajnost i jasan cilj. Ukoliko ga nemate, morate ga sebi postaviti. Vodite računa o sopstvenim slabostima, prvenstveno o precenjivanju sopstvenih mogućnosti. Izbegavajte sukobe sa okolinom, jer će biti provokacija.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Očekuje vas izuzetno bogat društveni život. Veze koje uspostavite mogu biti od značaja za dalji sled događanja. Problem dana može se javiti u vidu nedostatka čvrstine i želje da od nečega odustanete. Ni slučajno, jer ste ovoga puta zaista u pravu. Ljubav prema umetnosti pokažite delom, ne rečima.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Izuzetno ste aktivni i komunikativni. Kad bolje razmislite, za to i imate i nemate razloga. Uživate u tome da sa prijateljima delite ono što je najdragocenije – iskustvo i znanja. Intelekt trenutno pobeđuje emocije. Čuvajte se skandala sa osobama iz bliže okoline.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Okrenuti ste karijeri i činjenicama. Moguće je planirano putovanje sa voljenom osobom. Organizatorske sposobnostim, zdrav razum i upadljivi šarm čine vas neodoljivim, neponovljivim i neizbežnim. Ko može odoleti vašem pogledu? Lav, i da hoće, neće moći. Zašto? Pa fascinirate ga!

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Izbegavajte sve što utiče na vaše raspoloženje u negativnom smislu, posebno sumnjičavost. Okrenite se sebi i svojim manama. Videćete koliko ima posla. Teško je, ali zahvalno, uhvatiti se u koštac sa ovim problemima. Ukoliko izbacite na površinu nedostatke, imate šansu da ih i otklonite.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Tema dana je motivacija. Pod uslovom da imate razloga, bićete spremni na sve. Ono što vam može zadavati teškoće jeste problem sa plućima, i to usled nekontrolisanog konzumiranja nikotina. Potrebno vam je više kiseonika, pa bi možda izlet u prirodi bio pravo rešenje. Zašto da ne?

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Kad bolje razmislite, niste krivi vi, već partner. On je dežurni krivac za sve probleme. Pošto ste detektovali uzročnika, sad ga treba sanirati. Kad uvidite da neraspoloženje i dalje traje, idite na pusto ostrvo. Ukoliko ni tamo ne bude bolje, onda se okrenite sebi i shvatite da problem leži u vama.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Funkcionišete kao tipičan predstavnik znaka, praktično, rezervisano, sistematično i efikasno. Skoro da ste idealni, ali povedite računa da u tome ne preterate, kako vam ne bi porasla krila kao anđelu. Ipak ste vi čovek od krvi i mesa. Po koja mana nije na odmet. Poslovno ste orijentisani. Očekujte uspeh.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Sve je u znaku zadovoljstava. Sa Lavom pokušavate da se usaglasite, mada ne ide. On bi nežnost, a vas interesuju druge stvari. Možda je Rak prava osoba? Samo ona razume sve vaše ludosti i spremna je da vam oprosti. Zato se savetuje druženje sa ovom astrološki naizgled neprihvatljivom kombinacijom.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Želite da napravite sistematizaciju kad je porodica u pitanju. Tu se ne zna ni ko pije ni ko plaća, pa se odlučujete za radikalan korak. Korenite promene su neophodne, mada se postavlja pitanje koliko ste na njih spremni? Za sada se valja okrenuti uređenju prostora u kome živite. Možda ćete uspeti.

OSTAVI KOMENTAR