Start Horoskop Tvoje zvezde za 6. jul, 2010. godine

Tvoje zvezde za 6. jul, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Srećni ste. Ko je zaslužan za osmeh koji vam ne silazi sa lica? Ko vas je to nadahnuo plimom pozitivnog raspoloženja? Uživajte dišući punim plućima, jer danas postoje šanse, veće nego ikada, da postanete popularni i zaljubljeni. Poželjno je ne rasipati emocije, pošto su ograničene. U potrazi za novim sadržajima, vaša snalažljivost doći će do izražaja. Finansijski dobitak postao je normalna pojava.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Sve se odvija prilično sporo, ali ne brinite – vreme radi za vas. Ukoliko budete strpljivi, a hoćete, stvari će doći na svoje mesto. Dobićete u skladu sa zaslugama, ni manje ni više. Ukoliko ste okrenuti umetničkoj profesiji, stvari držite pod kontrolom. Pripremite se uskoro za uzbudljive događaje.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Optimistički pristup problemu je izražen, pa ćete ga lakše prebroditi. Ukoliko ste u prilici da rešavate porodično pitanje ili adaptirate životni prostor, pravi je momenat. Ne dozvolite da nepažnjom upropastite niz povoljnih šansi. Glavobolja i problemi sa sinusima samo su prolazni. Ne zanemarujte partnera.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Poslovno ste angažovani i vredni. Kada radite, nemate vremena da razmišljate o promašajima, rezultati su vidljivi i na njih možete uticati. Koristi možete imati samo ukoliko se oslonite na vlastite snage. Okolina misli da ste slabiji, ali ćete je danas šokirati snagom svoje ličnosti. Jarac je pravo rešenje.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Do svega morate da dođete vlastitim trudom. Pošto vam danas prija neka vrsta samoće, pokušajte da se izolujete. Napunićete baterije i bićete spremni za nove radne pobede koje su pred vama. Sujeta će biti nahranjena. Pošto je zdravstveno stanje nestabilno, savetuje se odmor i odlaganje svega što može da sačeka. Samo mudrim potezima možete rešiti problem, nikako po svaku cenu.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Napokon ste našli vreme za lepe stvari. Posao je danas u drugom planu, a neko ko je zagolicao vašu maštu podstiče vas da planirate susret, čak i više od toga. U želji da lepše izgledate i osvojite dotičnu osobu, obnovićete garderobu. Uspeh je neminovan. Neke stvari sami ne možete rešiti, pa se obratite prijateljima. Biće sve daleko povoljnije nego što ste zamislili.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Divno se osećate pod uslovom da ste se okrenuli onim stvarima koje vam pričinjavaju zadovoljstvo. Okrećete se prijateljima, kafićima i muzici. Odličan način da popravite raspoloženje. Partner vas voli iako o tome otvoreno ne priča. Značajnu korist možete imati kako od prijatelja tako i od adekvatnih ustanova. U fazi ste stvaranja novih životnih prilika.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Strpite se u želji za dokazivanjem svojih kvaliteta. Kad dođe vreme, oni će sami postati vidljivi. Ukoliko ih budete nametali, lako se možete sukobiti sa saradnicima. Pošto ste imali sijaset emotivnih i poslovnih problema, vest o odlasku na put prijatno će vas obradovati. Još ako to bude inostranstvo?

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Slaba tačka organizma je okoštavanje, koje vam, ukoliko niste fizički aktivni, može zadavati ozbiljnije probleme. Zbog nekoga se svesno žrtvujete i spremno činite ustupke. Situacija vam izgleda više nego jasna. Valjda ste u pravu! Razmišljanja o kupoprodaji nekretnine više su nego moguća. Spremate se za susret sa dragim ljudima koji neprekidno misle na vas.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Imate potrebu da vas drugi obasipaju pažnjom i hvale. Pošto ste promenljivog raspoloženja i osećate manjak ljubavi, želite da i vama neko pokloni pažnju. Ukoliko ona izostane, okrenite se poslu. U radu je spas. I partner može da vam bude od izuzetne koristi kad je važan problem u pitanju. Od njega ste digli ruke, ali on ne samo da hoće već i može da pomogne.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Savetuje se dodatan oprez, naročito poštovanje zakonskih normi i mirovanje. Ukoliko se budete pridržavali ovih saveta, izbeći ćete sve moguće neprijatnosti. Svoju radoznalost možete da upotrebite na bezbroj bezbednih načina. Recimo, bavite se pisanjem i umetnošću uopšte. Nemate šta da izgubite.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Puni ste snage i želje da se borite sa problemima, ali se već na prvom koraku povlačite. Odmorite se i realno procenite vlastite snage. Samo tako ćete prebroditi trenutnu krizu. Kad se najmanje nadate, ponudiće vam se nešto primamljivo, putovanje na primer.

OSTAVI KOMENTAR