Start Horoskop Tvoje zvezde za 6. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 6. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30054983_000011

Strelac Katie Holmes (18.12.1978.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Na koju god stranu da se okreneš prate te sreća i uspeh. Zato se što više okreći i usredsredi pažnju na sebe. Ni u čemu ne grešiš. Okružena si korektnim osobama koje te vole. I svojim ponašanjem doprinosiš stanju u kome se nalaziš. Sjajno. Svi mogu samo da ti zavide.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Sve ti ide od ruke. Nalaziš se u povoljnom periodu, kada je lična ekspanzija u pitanju. Ni emotivni život nije za potcenjivanje. Voljena osoba ti pričinjava veliku radost. Malo je onih Bikova koji se mogu požaliti da su usamljeni. Većina se nalaze u jednoj ili čak dve veze, odnosno vezice.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Smisao za humor je u prvom planu. Barem se lakše osećaš. Na taj način vešto prikrivaš nezadovoljstvo. Psihičko zdravlje ti je pomalo ugroženo, jer nastojiš da pokažeš samo lepšu stranu svog karaktera. Lošija je ostavljena u nekom skrivenom kutku. Budi objektivnija prema sebi i sve će biti OK.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Mogući su nesporazumi sa okolinom, što nije nimalo čudna pojava. Često imaš osećaj da si neshvaćena. Ne zamaraj se drugima, jer oni nisu vredni pažnje. Okreni se sebi i onome što ti pričinjava zadovoljstvo, prvenstveno pravim vrednostima. Razlikuj bitno od nebitnog.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Fantastično se osećaš, a samim tim divno i izgledaš. Komplimenti pljušte sa svih strana, što za jednog Lava nije za potcenjivanje. Samo pazi da ne preteraš sa sujetom. Ionako je imaš na pretek. Razlog za stanje u kome se nalaziš jeste ljubav. Ona je glavni motiv svih tvojih akcija. Bez nje je sve pusto.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Savetuje se oprez u svakom pogledu. Mogući su problemi kada je komunikacija u pitanju. Razdraganost te na momente može učiniti neopreznom, zato se trudi da budeš maksimalno pažljiva. Praviš planove vezane za prijatan događaj. Poželjan je pasivniji odnos prema životu – odmor pre svega.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Odlučno si se uhvatila u koštac sa životnim problemima. Rešavaš ih i to sa velikim uspehom. Pošto si prevazišla već nekoliko lakših problema, optimistički se hvataš u koštac sa novim izazovima. Na emotivnom planu je evidentna harmonija. Uživaj u sreći, jer ona nije česta pojava.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
U elementu si. Stavljaš akcenat na porodicu, ljubav i sve što ti pričinjava zadovoljstvo. Svesna sopstvene nadmoći u okruženju, ponašaš se kao da te ništa ne može iznenaditi. Možda je inat kojim zračiš uzrok nesuglasica sa osobama koje imaju dijametralno suprotno stanovište?

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Dan je u znaku veza, prijateljskih ili ljubavnih, svejedno. Pošto si preplavljena pozitivnim osećanjima i snagom, sve ti izgleda jednostavno. Funkcionišeš s lakoćom. Iskoristi ovo stanje da uradiš neke stvari koje ti u normalnim situacijama ne polaze za rukom. Zvezde to poručuju. Treba im verovati.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Nije ti lako. Stalno se upinješ u želji da prevaziđeš izvestan problem, ali ne ide. Šta da se radi? Moraš biti svesna da više okolnosti ne dozvoljavaju da kreneš s mrtve tačke. Sva nerviranja su uzaludna. Odloži posao koji stagnira. Sačekaj povoljniji momenat. On će brzo doći.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Bogatu maštu iskoristi na praktičan način. Recimo, počni, ako već nisi, da se baviš umetnošću. Sve izvan ovih sfera interesovanja danas nije poželjno raditi. Odnosi sa voljenom osobom promenili su se nabolje, ali to još nije dovoljno za jednu stabilnu vezu. Više se potrudi i nesebično se ponašaj.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Danas bi mogla biti rezervisana što se tiče vlastitih želja, jer se bojiš da ne naiđeš na otpor. Ne želiš da opterećuješ druge svojim potrebama. U svakom slučaju, tako nećeš imati dobar dan. Nemoj biti žrtva vlastitih strahova. Ako ti nešto treba, pitaj na razuman način, pa ako odgovor bude negativan barem ćeš znati na čemu si.

OSTAVI KOMENTAR