Start Horoskop Tvoje zvezde za 6. avgust, 2010. godine

Tvoje zvezde za 6. avgust, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Budući da su imaginativne moći naglašene, bavite se umetnošću i stvarima za koje je neophodna mašta. Ne gubite snagu na stvari na koje slabo možete uticati, jer ćete se nervirati. Uspeh očekuje pripadnike znaka koji se bave umetnošću i kreativnim radom, dok praktični Ovnovi imaju lakših probleme.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Dišete punim plućima, srećni ste i zadovoljni. Posebnu radost vam pružaju partner i osobe do kojih vam je stalo. Mnogi pripadnici znaka nalaze se u fazi zaljubljivanja i neplaniranih događaja vezanih za veridbu i venčanje. Pošto niste predosetili zbivanja, morate da radite užurbano.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Posebna uzbuđenja možete očekivati unutar doma i porodice, ali nemojte dozvoliti da vas to izbaci iz koloseka. Ukućani su onakvi kakvi su, pa treba da zauzmete odlučan stav i sa njima izađete na kraj. Koliko ćete u tome uspeti? Sve je individualno i zavisi od strpljenja.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Trenutno ste u izvesnoj dilemi. Nedoumice se odnose na putovanje i nove poslove. Pošto sa uspehom savladavate prepreke, krajem dana očekujte poboljšanje raspoloženja i prijatno druženje. Drage osobe na vas deluju stimulativno, pa sa njima fantastično sarađujete.

05 LAV
21.07 – 21.08.
U odličnoj ste formi. Odlično razumete suštinu i iz situacije izvlačite maksimum. Predviđate nove događaje i shodno tome se ponašate. Srećne okolnosti vam idu naruku. Samo nastavite ovim tempom, ali uz pomoć dragih osoba. One imaju mnogo uticaja na naredna zbivanja. Poslušajte njihov savet.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Nemate razloga za paniku, jer su stvari pod kontrolom. Za blagu nervozu pokušavate da nađete opravdanje, ali vam to ne polazi za rukom. Snažni uticaji saradnika mogu, ali i ne moraju, da vas osujete u naporima i stremljenjima. Ukoliko je za utehu – stvari su prolazne.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Vage su u svom elementu, zadovoljne koliko to njihova priroda dozvoljava. Akcenat stavljaju na perfekcionizam i harmoniju više nego na događanja u emotivnom životu. Stalo im je do toga da se dokažu, a partner i ostali mogu da pričekaju. Važno je da ste ispunjeni i harmonični. Dokle će to da vas drži?

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Rešili ste da se izborite sa problemima i ne priznajete poraz. U pravu ste! Od narednih događaja očekujte uspeh i kratak predah, koji će vam pomoći da se suočite sa samim sobom. Taman ste pomislili da su vam sve lađe potonule, kad evo izlaza iz tunela. Budite srećni, jer ste prevazišli kriznu situaciju.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Tema dana je posao i nerviranja sa njim u vezi. Šta da se radi kad vam okolnosti nisu naklonjene. Smirite se i sačekajte povoljniji razvoj događaja, ali ne odmah. Već sutra sa novim entuzijazmom krećete u biznis. Do tada se ne nervirajte. Preterali ste sa histeričnim napadima.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Želja za izolacijom je evidentna, ali i potreba da vladate situacijom. Ponašate se u skladu sa objektivnim teškoćama, po cenu da emotivno trpite. Savesni ste i odgovorni, pa ćete, po običaju, dati prednost stvarima na koje ste se obavezali. Sa Strelcima ste povuci-potegni. Pobeda je vaša!

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Napeti ste, skloni da se nervirate zbog sitnica. Pokušajte da izbegnete poslove koji zahtevaju užurbanost i nepromišljenu akciju, pošto možete biti oštećeni. Budite mudri, smireni i odgovorni. Eto načina za uspeh. Panika vas samo udaljava od njega i čini nervoznim i nezadovoljnim.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Imaginativne moći su naglašene, pa se to povoljno odražava na pripadnike znaka koji se bave umetnošću i konkretnim biznisom. Uspeh vas očekuje u špekulacijama raznog tipa. Savetuje se akcija u tom smeru. Ukoliko igrate nagradne igrice, i u njima možete imati sreće. Optimista ste!

OSTAVI KOMENTAR