Start Horoskop Tvoje zvezde za 5. novembar 2009.

Tvoje zvezde za 5. novembar 2009.

SHARE

Šta ti kažu zvezde za danas?

Anne Hathaway (12. novembar 1982.)

SIPAUSA30053012_000046

Ovan
21.03 – 20.04
Ukoliko uspeš da savladaš želju za potčinjavanjem drugih, za svađom i nasilničkim gestovima, nadaj se relativno uspešnom danu. Jedan plan je suviše lep da bi bio realan, pa ga razmotri iz drugog ugla. Pošto si sklona prehladama, budi oprezna kako bi ih izbegla.

Bik
21.04 – 20.05
Smiri se i ne reaguj burno u prisustvu drugih. Štete od takvog ponašanja snosićeš prvenstveno ti. Pred tobom su divni trenuci praćeni iznenadnim poznanstvima i neobičnim doživljajima. Odličan dan ne samo za uživanje već i za ljubav. Vodolija će te zaintrigirati.

Blizanci
21.05 – 20.06
Kad bi više radila, a manje pričala – to bi bilo sjajno. U fazi si maštanja i traženja hleba bez motike, što je, kad bolje razmisliš, nemoguće. To se ne dešava nikada, barem ne tebi. Planetarni aspekti ukazuju na prividnu sreću. Posetu lekaru odloži zbog mogućnosti pogrešne dijagnoze.

Rak
21.06 – 20.07
Iako nisi bez problema, ne osećaš se loše. Možda ti prija to što ti je u školi krenulo nabolje i što se nadaš boljim ocenama. Činićeš mnoštvo stvari koje su tipične za pripadnike ovog krajnje komplikovanog znaka. Čuvaj se prehlade.

Lav
21.07– 21.08.
Ukoliko se tvoja osećanja nalaze ispred glasa razuma, sigurno da postoji i dobar povod za presedan u ponašanju. Osoba koja te podstiče na optimizam u razmišljanju, zaslužuje tvoju naklonost i poverenje. Upotrebi neke svoje skrivene adute u društvu osobe koja ti se dopada.

Devica
22.08 – 22.09
Ne budi naivna u susretu sa jednom starijom osobom, obećanja koja dobijaš ne predstavljaju garanciju za uspeh. Potrebno je da preuzmeš inicijativu i kontrolu u odlučujućim situacijama. Neko te sputava da ostvariš svoje emotivne namere, ali uvek postoji dobro rešenje i zaobilazan način.

Vaga
23.09 – 22.10
U svom si elementu, što znači da si okružena ljudima, družiš se i komuniciraš maksimalno. Partner je jedina osoba sa kojom je razumevanje slabo. Treba učiniti nešto kako bi se odnosi među vama popravili. Ako je to besmisleno, onda razmisli o drugoj varijanti. Ovako više ne ide.

Škorpija
23.10 – 22.11
Napokon osećaš olakšanje. Brige su za tobom, jer su planetarni aspekti popustili. Imala si težak period, ali, pod uslovom da si bila pametna, iz njega si izvukla pouku. U protivnom, udaraš glavom u zid. Iskoristi naredne dane da se oporaviš od šokova.

Strelac
23.11 – 20.12
Utičeš na razvoj događaja, a da toga nisi svesna. Pred tobom je srećan preokret u školi ali i u privatnom životu. Ukoliko planiraš na duge staze, sada je pravi momenat. Retko kada si u prilici da tako jasno postavljaš stvari na pravo mesto. Nervoza je posledica precenjivanja sopstvenih mogućnosti.

Jarac
21.12 – 19.01
Pred tobom je relativno uspešan dan. Osećaš kao da ti je pao kamen sa srca, ali ni sama ne znaš zbog čega? Planete su prestale da te kinje i muče; one sada nude povoljnije događaje. Najpre se odmori od stresova, pa onda kreni u akciju. Nisu sve šanse propuštene. Možda ćeš naći i oslonac.

Vodolija
20.01 – 18.02
Moraš svojski da zapneš, ali se ne nadaj da ćeš obaveze rešiti preko noći. Proces je mukotrpan, ali pošto Vodolije važe za osobe koje su uporne, uspeh neće izostati. Zdravstveno stanje nije sjajno, pa posveti više pažnje ovom segmentu života. Podršku i razumevanje ponudiće ti Bik.

Ribe
19.02 – 20.03
Ukoliko se previše uživljavaš u ulogu “dežurnog kritičara”, očekuju te negativne reakcije. U susretu sa prijateljicama, ne možeš da promeniš nečije mišljenje ili da utičeš na nečije ponašanje. Budi realna u svojim procenama. Izbegavaj nove izazove ili osobu koja ima drugačije afinitete.

OSTAVI KOMENTAR