Start Horoskop Tvoje zvezde za 5. januar 2010.

Tvoje zvezde za 5. januar 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30040823_000019

Slavljenik Marilyn Manson (5.1.1969.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Nemoj uporno pokušavati da pred drugima opravdavaš svoje postupke. Što ih više uveravaš da znaš šta radiš, to im je cela situacija sumnjivija. To ne znači da je ono što radiš pogrešno, već samo da trenutno nisi najbolja u izražavanju svojih osećanja. Nastavi da radiš ono što voliš i oni će to vremenom i prihvatiti.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Tvoj šarm će ti danas olakšati mnogo situacija, sve dok budeš znala svoje granice. Ukoliko ga budeš previše koristila, drugi bi to mogli krivo da shvate. Možeš dobiti ono što želiš, sve dok poštuješ druge i shvataš da ti oni olakšavaju situaciju te da im zbog toga trebaš biti zahvalna.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
U jednom trenutku bi ti se moglo činiti kako je sve dobro, dok u drugom vidiš samo gomilu problema. Nemoj paničiti, ali isto tako rešenje nije u negiranju problema. Sve što moraš rešiti, reši već danas kako bi sutra mogla da kreneš dalje u nove poduhvate.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Očekuje te interesantan susret i druženje sa dragim osobama. Priznaćeš da si zapostavila prijateljstvo. Ne sekiraj se jer ti prijatelji, pod uslovom da su pravi, to neće zameriti. Razmišljanja o ljubavi praćena su nadom da se ona već jednom dogodi.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Imaćeš takvu sposobnost da ćeš moći da i od najdosadnijih stvari napraviš nešto zanimljivo. No, nemoj se previše udubiti u to kako ne bi propustila neke nove i zanimljive stvari zbog nekih koje ti sada koriste samo kako bi popunila vreme.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Pokušaj s neke objektivnije strane da gledaš na svoje postupke. Nemoj da ti oči zamažu sjaj i blještavilo na površini, sve detaljno proveri pre nego što doneseš neku novu odluku. Ako ti se čini da sama ne možeš realno da proceniš, slobodno pitaj neku blisku osobu za savet.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Nije loše slediti svoje snove, ali ponekad moraš biti malo opreznija. Dosta toga se na prvi pogled čini idealnim, a zapravo ti može stvoriti samo dodatne probleme i otežati ono što sada radiš. Nemaš razloga za žurbu, dobro razmisli pre svake nove odluke, moraš u svakom trenutku biti sigurna da je upravo to ono što želiš.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Nemoj ulepšavati ono što ti se trenutno događa kako bi lakše prošla kroz situaciju u kojoj se nalaziš. Nije to toliko strašno, samo se bojiš da na sve realno pogledaš, no, ukoliko sada ne rešiš problem, on bi te mogao pratiti duže vreme. Radije se sada odmah suoči sa njim ali znaj da neće biti lako.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Srećno ćeš prebroditi rizičnu situaciju. Pokušaj da iz nje izvučeš naravoučenije. Do sada si više puta bila opomenuta, ali očito da to nije mnogo vredelo. Situacija zahteva pravovremenu akciju. Pošto na pravi način shvataš određeni problem, to ti neće biti teško.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
U sebi prikrivaš osećanja. Pošto se plašiš da bi direktnom kritikom nekoga mogla povrediti, odustaješ. To uvek činiš u sličnim situacijama, ali na svoju štetu. Moraš se opametiti i promeniti. Saturnovi sledbenici su tvrdoglavi i teško se menjaju, ali nova vremena zahtevaju i nove ljude.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
To što slediš svoju intuiciju uvek je dobra ideja, ali bi ti danas moglo stvoriti samo dodatne probleme. Vidiš neku dobru priliku, ali previše si usredsređena na to kako je ona dobra i ne razmišljaš previše o problemima koji bi se mogli pojaviti kroz kraći vremenski period. Nemoj biti lakoverna i pre bilo kakve reakcije sve dobro proveri.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Veruješ svojim prijateljima kao i svima drugima oko sebe. No, ukoliko budeš imala previše poverenja u ljude koje dobro ne poznaješ mogla bi se malo opeći. Nije dobro sumnjati u sve što ti govore, ali uvek je dobro imati jednu dozu sumnjičavosti kako ti zlonamernici ne bi pokvarili dan.

OSTAVI KOMENTAR