Start Horoskop Tvoje zvezde za 4. mart, 2010. godine

Tvoje zvezde za 4. mart, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Od događaja koji su pred vama možete s pravom mnogo očekivati. Pošto ste u harmoniji sa samim sobom, a i sa drugima, to vam se višestruko vraća, kako na poslovnom tako i na emotivnom planu. Ukoliko ste imali zdravstvenih problema, nalazite se u fazi oporavka. Fantastično!

02 BIK
21.04 – 20.05.
Uspeh delite sa saradnicima. Ne samo da slavite već odlučujete i da proširite saradnju. Saznanje da su i drugi u mnogome doprineli da postignete priznanje – vraća vam samopouzdanje i veru u ljude. Taman ste pomislili da odustanete, kad više okolnosti nagoveštavaju povoljan ishod.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Uhvatili ste zalet i krenuli u akciju, a da niste prethodno dobro ispitali teren. Otuda svi nesporazumi i kolebanja. Odlučujete se za sklapanje tajnih aranžmana u želji da doskočite onima koji vas baš ne vole. Počnite da gradite odnose na korektnim osnovama, pa ćete zaobići razočarenja i pogrešne poteze. Pamet u glavu i čuvajte se!

04 RAK
21.06 – 20.07.
U svom ste elementu: emotivna snaga, sklonost ka udobnosti porodičnog života i rešavanju pitanja u vezi sa ukućanima – mogu biti u prvom planu. Ukoliko imate stomačnih problema, oni su definitivno psihosomatskog tipa, nastali kao posledica delimice neraščišćene situacije na grubom materijalnom planu.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Izbegavajte špekulacije i “sumnjive radnje”, jer iz njih možete izaći kao oštećena strana. Ukoliko vas neko isprovocira, pokušajte da se maksimalno kontrolišete. Ne dozvolite drugima da pomisle kako gubite tlo pod nogama. Opasnost možete uspešno izbeći samo ukoliko shvatite da nema dobitka bez velikog rada. Zato, zasučite rukave i bacite se na posao!

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Od vas se zahteva maksimalan oprez ukoliko želite da izbegnete sve poslovne zamke i materijalne gubitke. Pošto ste osoba koja ume da vlada situacijom, ali i da iz nje izvuče maksimalnu korist, dobro razmislite, sve detaljno odmerite i uspeh neće izostati. Saradnici će shvatiti da su se malo preračunali, ali to je njihov problem.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Pred vama je dinamičan i uzbudljiv dan u svakom pogledu. Obavljate sve poslove, ostvarujete uspešne susrete i izvanredno se osećate. Trenutno ste u fazi razmišljanja u vezi sa prodajom nekretnine. Ukoliko želite da u tome uspete, morate malo spustiti cenu. Razmislite o tome da li vam se to isplati i da li je pravi momenat.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Zahvaljujući emotivnom zadovoljstvu, funkcionišete u svim sferama društvenog života. Hteli to sebi da priznate ili ne, partner otvara mnoga vrata, i to ona prava. Pomaže vam da uspete u nekim stvarima o kojima, da nije njega, ne biste smeli ni da sanjate. Usamljene Škorpije treba da se potrude da nađu “drugu polovinu”.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Dan je povoljan za planiranje venčanja, ugovora i novih poslova. Sve odluke koje donesete imaće veće šanse za realizaciju nego inače. Normalno, kad vas planete u tome podržavaju. Situacija vas čini optimistom, i to ne bez razloga. Nadate se da ćete jedan problem eliminisati. Pošto to žarko želite, već ste na pola puta da ga rešite.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Kad biste bili odlučniji i sigurniji u sebe, imali biste mnogo više uspeha. Stalno se kolebate, kalkulišete i nemate hrabrosti da krenete u otvorenu akciju. Ko ne reskira, taj i ne dobija. Razmislite malo o ovome, pa se opustite. Videćete da će biti sve u redu. Ukoliko posredujete u prodaji nekretnina, možete se nadati uspehu. Sa Lavom ste u fenomenalnim odnosima. Upotpunjujete se!

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Uhvatila vas je panika, jer ne znate kako da izađete na kraj sa problemom. Kad se najmanje budete nadali, dobićete podsticajnu ideju i konkretnu pomoć. Pošto je dan povoljan za timsku saradnju i druženja, usmerite se ka tome i bićete zadovoljni. Već ste postigli vidljive rezultate, pa ne bi trebalo da budete opterećeni i zabrinuti.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Sve Ribe koje se bave maštovitim stvarima, umetnošću na primer, imaće inspiracije na pretek. Period pred vama nije povoljan za praktične poslove, ali je zato izuzetno dobar za kreativne. Pod uslovom da osluškujete svoju prirodu i shodno njoj se ponašate, bićete zadovoljni. U protivnom, razočaranja vas mogu poremetiti.

OSTAVI KOMENTAR