Start Horoskop Tvoje zvezde za 4. januar 2010.

Tvoje zvezde za 4. januar 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Nadja Higl 03 mala+

Jarac Nađa Higl (2.1.1987.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Danas bi pred drugima mogla reći nešto što već duže vreme misliš i čini ti se očito, ali drugi će biti prilično iznenađeni i to će im se činiti kao nešto iznenadno. Spremi odgovore na moguća pitanja kako i ti ne bi delovala iznenađeno i zbunjeno.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Danas ćeš biti malo zbunjena jer ti se čini kao da se ponavljaš, a da drugi još uvek ne shvataju u čemu je problem. Nemoj opet ponavljati isto nego pokušaj da se više prilagodiš njima i njihovoj perspektivi te im na taj način olakšaj da te što bolje razumeju i podupru u onome što radiš.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Nemoj žuriti s odlukama jer se sada puno toga oko tebe menja. Radije malo pričekaj da se situacija smiri, proveri sve informacije s kojima raspolažeš i donesi odluku tek kada budeš potpuno sigurna da znaš šta želiš.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Drug iz razreda ili prijateljica će imati nešto važno da ti kažu. Odvoj malo vremena i poslušaj ih. Nemoj reagovati istog trena i dopustiti da emocije upravljaju tobom nego pričekaj malo da se situacija smiri, dobro razmisli o svemu i tek onda, hladne glave, reaguj.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Toliko posla je oko tebe da ne znaš kako je najbolje započeti, a sve vreme razmišljaš kako bi najradije bila negde drugde i odmarala od svega. Bolje se sada aktiviraj i završi sav posao koji je pred tobom. Posle, kad uhvatiš slobodnog vremena, slobodno otputuj negde i provedi se onako kako si priželjkivala.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Ponekad tvoja kreativnost sama po sebi dolazi do izražaja, no, ponekad je potreban vrlo naporan i mukotrpan rad kako bi izvukla ono što je potrebno. Pokušaj malo da se opustiš kako ti to ne bi predstavljalo toliki stres i dodatno te kočilo. Analiziraj sve što je potrebno i tek onda izrazi svoja osjećanja.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Mnoge stvari si započela u pravo vreme, pa se možeš nadati i povoljnom ishodu. Ukoliko primetiš da se nešto ipak ne odvija onako kako si zamislila, to znači da si ili precenila sebe ili si pogrešno sastavila kockice. Put do prevazilaženja problema često je veoma složen, ali to za tebe može biti samo izazov.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Drugi veruju u tebe i tvoje i sposobnosti pa ti se ponekad čini da ti postavljaju previsoke ciljeve. Nemoj se zamarati time, ti uradi sve što možeš, kao i uvek – na najbolji mogući način. Ukoliko ne budeš potcenjivala sebe i svoje mogućnosti moći ćeš mnogo toga da postigneš.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Nemoj brzati sa zaključcima. Ponekad odmah poželiš da kažeš “da”, bez da o tome malo više razmisliš jer ti se to u datom trenutku činilo kao najbolja opcija. Kako ne bi posle imala više posla zbog ispravljanja grešaka koje si donela na prečac, sada bolje dobro razmisli o svemu i proveri sve informacije koje imaš.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Zabrinutost za ljubavni život zaista nema osnova. Stidljiva si i nemaš hrabrosti da otvoreno porazgovaraš sa voljenom osobom i razjasniš sve dileme koje imaš u vezi sa njom. Sve skupljaš u sebi. Dokle? Osnova svake uspešne veze je pre svega iskrenost, tako da moraš biti direktnija. I tebi će biti mnogo lakše.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Tvoja perspektiva može toliko toga da promeni, ali samo ukoliko se odlučiš da pred drugima podeliš ono što misliš. Nemoj uporno pokušavati da ostaneš anonimna, ponekad je potrebno da baš ti izađeš iz mase i otvoreno kažeš svoje mišljenje. Budi samouverena i izbori se za ono što želiš.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Ispostavilo se, po ko zna koji put, da si od izvesne situacije previše očekivala, a dobila tek deo onoga što si želela, iako si se svojski trudila i mukotrpno radila. No, moraš da naučiš da se zadovoljiš i delimičnim uspehom. Savetuje se da osmisliš slobodno vreme kako bi povratila donekle poljuljano samopouzdanje.

OSTAVI KOMENTAR