Start Horoskop Tvoje zvezde za 31. mart 2011. godine

Tvoje zvezde za 31. mart 2011. godine

SHARE

Na današnji dan rođen je škotski glumac Ewan McGregor.

21.03 – 20.04. OVAN

Odluka da pređete na konkretnu akciju sasvim je na mestu. Od mudrovanja se ne živi. Imaćete uspeh vezan za učenje, putovanja i komunikacije, mada nećete biti zadovoljni. Razlog – niste u formi. Kad se odmorite, videćete da ste postigli sve što ste želeli, a nerviranja su deo vaše temperamentne naravi. Veza u kojoj ste zasnovana je na fizičkoj privlačnosti, što nije tako dobro. Pod uslovom da gradite odnose sa partnerom, bićete u situaciji da ostanete zajedno.

21.04 – 20.05. BIK

Mnogi pripadnici ovog čulnog i emotivnog znaka trenutno su zaljubljeni. Možda u tom stanju leži razlog za romantično raspoloženje i preokrete u ličnoj sudbini. Prija vam sve što je vezano za nežnost. Ukoliko partner pokuša da bude grub, okrenućete mu leđa i utehu naći na drugom mestu. Ima toliko načina da zadovoljite svoja osećanja, a o interesovanjima da i ne govorimo. Moguća su finansijska zakašnjenja i neočekivani obrti situacije. Planirate odmor, ali ne sami.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Potreban vam je savet, a ne želite da ga saslušate. Neka vas ne iznenade problemi nervne prirode. Puno stvari je u igri, a niste u stanju da ih rešite. Šta zapravo hoćete? Morate biti jaki i svesni situacije kako biste iz nje isplivali i bili slobodni, a pre svega zadovoljni. Okolnosti ukazuju na to da morate biti uporni i spremni na dugoročne poduhvate. Pošto vas koncentracija dobro služi, iskoristite ovu pogodnost da obavite neke poslove za koje je ona neophodna. Trgnite se malo!

21.06 – 20.07. RAK

Treba još toliko toga uraditi, a pre svega rešiti važan poslovni problem. Veliki novac je u igri, očekujete ga, ali ćete malo morati da se strpite. Okolina je počela da vas zamara svojim problemima, tako da se distancirate i u samoći punite baterije. Svesni sopstvene nadmoći u okruženju, ponašate se kao da vas ništa ne može iznenaditi. Možda je inat kojim zračite uzrok nesuglasica sa ljudima koji imaju dijametralno suprotno stanovište?

21.07 – 21.08. LAV

Sve je u znaku ljubavi i razonode. Posao je u drugom planu pred zadovoljstvima. Kad nešto radite dajete se kompletno, tako da ćete to učiniti i prema voljenom biću. Pošto ste preplavljeni pozitivnim osećanjima i snagom, sve vam izgleda jednostavno. Funkcionišete sa lakoćom. Iskoristite ovo stanje da uradite neke stvari koje vam u normalnim situacijama ne polaze za rukom. Budite umereni.

22.08 – 22.09. DEVICA

Puno posla i problema utiče na nervni sistem, ali vi se ne date. Činite sve kako biste prevazišli krizu, do perfekcije obavljate ono što pretpostavljeni od vas očekuju. Pošto do realizacije ne dolazite jednostavno, to shvatate kao normalan sled okolnosti. Iako ste umorni od posla, posao je oblast na koju možete da utičete. Druge stvari izmiču kontroli. Morate posvetiti više pažnje privatnosti. Ukoliko nastavite ovim tempom, brzo ćete se istrošiti i razboleti. Ne smete dozvoliti da do toga dođe.

23.09 – 22.10. VAGA

Jedino finansijski problemi mogu da vam pokvare raspoloženje. Pošto na njih malo možete da utičete, a na voljeno biće i te kako možete, učinite ono pravo. Bacite se partneru u zagrljaj i sa lepše strane posmatrajte svet. Pokušajte da zaobilazite radnje, a da posećujete izložbe i muzeje. Biće vam lakše. Partner i deca su zaslužni za trenutke sreće kojima ste preplavljeni. Porodica ispunjava ne samo vaše emotivne potrebe već vas stimuliše i za rad i zaradu.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Okolinu zamarate problemima. Kad vam je dobro, kad ste zadovoljni i imate para, sebično uživate u sreći. Kad nastupe problemi, postajete neurotični, gnjavite prijatelje. Ne treba ih opterećivati, već se sa njima družiti i provoditi. Zahvaljujući vezama, možete postići čudo, samo ako hoćete. Da li je u pitanju partner ili prijatelji – nije važno, važan je upeh. Mnoge Škorpije uleću u kratku, ali slatku ljubavnu avanturu.

23.11 – 20.12. STRELAC

Sreća vas prati na svakom koraku. Čak i onima koji su digli ruke od potomstva, dešavaju se volšebne stvari. Uspešan biznis, skladni međuljudski odnosi, velika ljubav, sve same pogodnosti, a vi predete kao mačkica. Bavljenje sportom i umetnošću kompletira zadovoljstvo. Prija vam druženje sa umetničkim dušama, jer među njima možete naći i osobu koja vam na trenutak može promeniti životno usmerenje.

21.12 – 19.01. JARAC

Ovih dana se nadajte uspehu i dobroj poslovnoj saradnji. Ukoliko ne budete teški i nametljivi prema okolini, daleko ćete bolje funkcionisati. Stoga je poželjno biti objektivan u analiziranju sopstvenih nedostataka. Samo strpljivo možete rešiti krizu. Umesto pasivnog prepuštanja događajima, budite njihov aktivni učesnik. Usmerite sudbinu u svoju korist. Probudite se.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Ovo je vaš dan, pa iskoristite pogodnost na konstruktivan način. Ukoliko vas savlada lenjost, biće propuštenih prilika. Kao što vidite, povoljni aspekti, ako se ne iskoriste, ostaju mrtav kapital. Aktivirajte se! O nekome gajite iluziju, pa se nemojte iznenaditi tračevima i skandalima sa njegove strane. Izbegavajte osobe rođene u znaku Riba. One vas samo guše svojim pesimističkim pogledima i problemima.

19.02 – 20.03. RIBE

Uvideli ste mnoge propuštene prilike, shvatili da nemate vremena za gubljenje, pa rešavate da krenete sa reči na dela. Razmišljate o novom poslu, ljubavi i drugim stvarima koje mogu uneti više reda u vaš život. O novcu da i ne govorimo. Strelac i Vaga imaju strpljenja da slušaju vaše nejasne planove. Setite se prijatelja koje dugo niste videli. Organizujte susret na javnom mestu. Druženje će vam pomoći da rešite probleme na nivou ličnosti.

OSTAVI KOMENTAR