Start Horoskop Tvoje zvezde za 31. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 31. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

00589939_000103

Jarac Kate Bosworth (2.1.1983.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Nemoj žuriti sa postavljanjem novih ciljeva. Sada je najvažnije da uhvatiš svoj ritam i njega se držiš. Sve što radiš, radi onako kako tebi odgovara, ali uvek odgovorno – nemoj zaboraviti da i drugi zavise od tebe ponašanju. Pokušaj da dan iskoristiš što bolje možeš.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Inače nisi osoba koja se lako predomišlja nego čvrsto stojiš iza svojih odluka. No, danas ćeš sve raditi metodom pokušaja i pogrešaka. Nemoj se zbog toga nervirati. Ponekad neke probleme moraš rešavati na taj način. Bitno je samo da konačne odluke ne donosiš dok ne budeš potpuno sigurna šta želiš.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Sve u tvom životu se puno brže menja nego što bi želela. Nemoj sve vreme da pokušavaš sve da usporiš nego uživaj u svemu što ti se događa. Bitno je da se potrudiš da preko dana uradiš što više kako bi ti veče ostalo slobodno za opušteni doček sa porodicom, partnerom ili prijateljima.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Danas ćeš moći uspostaviš ravnotežu između bučnog spoljnog sveta i svog unutrašnjeg prostora. Iako će ti mozak raditi sto na sat, osećaćeš se dobro u svojoj koži. U tebi se pomalo diže emotivna oluja koju ti donosi pomrčina Punog Meseca u tvom znaku. Pripremi se za emotivne ispade svih vrsta.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Iako ozbiljni problemi još uvek ne prolaze, uspevaš da ih ignorišeš i odmoriš se od svega, te na kraju, i malo da uživaš. Toliko toga ti se sada nudi da bi bilo glupo to ne iskoristiti. Bitno je samo da jednu nogu uvek čvrsto držiš na zemlji kako ne bi predaleko otišla u zabavi.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Iako ozbiljne stvari i problemi nisu u potpunosti iščezli iz tvog života danas si mnogo opuštenija i pomalo se prepuštaš plimi da te nosi. Prolaziš kroz dan kao kroz san, ali čvrsto drži jednu nogu na zemlji kako ne bi izgubila vezu sa stvarnošću. Prihvati dobre opcije koje ti se nude i uživaj.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Današnji dan bi ti mogao biti prilično produktivan ukoliko uspeš da svoja osećanja zadržiš za sebe. Nemoj pokušavati da ih objasniš drugima jer ćeš se tako samo zapetljati, a u pokušaju opravdavanja možda čak i reći nešto što stvarno ne misliš.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Danas imaš mnogo obaveza i sve moraš da završiš u toku dana. Nemoj pokušavati neku od njih da preskočiš jer ih naizgled ima puno, no, sve je to sitno i funkcionisaće jako brzo. Odmah ujutro napravi dobar plan tako da raspoloživo vreme iskoristiš na najbolji mogući način.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Nemoj se toliko bojati promena i pokušavati da ih ignorišeš jer ćeš sebi tako samo stvoriti dodatne probleme. Promene nisu toliko strašne ukoliko znaš da se nosiš s njima. Pokušaj da izvučeš što više koristi iz njih jer ti na taj način mogu dosta olakšati sve što radiš. Ne mora svaka promena biti negativna.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Imaš toliko dobrih ideja u glavi, ali nikako ne uspevaš da ih objasniš drugima. Koliko god se trudila oni te uopšte neće shvatiti ili će te shvatiti potpuno pogrešno. Nemojte ništa forsirati, sve zapisuj, a kada bude bolja situacija možeš započeti i sa realizacijom.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Danas ćeš razmišljati o svemu što ti se dogodilo u protekloj godini, šta si očekivala, i šta sada očekuješ. Možda bi bolje bilo da se više potrudiš oko sadašnjosti, a onda nekog drugog, manje depresivnog dana, da se više posvetiš takvim stvarima.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Danas ti je teško da dovršiš započete poslove jer ti misli lutaju prema budućnosti. Ipak, nisi previše u oblacima. Koncentrisana si na prizemne, realne ideje koje lako možeš pretvoriti u konkretne ciljeve. Iako si po prirodi sanjar, spremna si na realne snove i njihovo ostvarenje.

OSTAVI KOMENTAR