Start Horoskop Tvoje zvezde za 30. septembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 30. septembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Image Hosting by imagefra.me
21.03 – 20.04. OVAN Zahvaljujući povoljnim planetarnim uticajima, razmišljate kreativno. Skloni ste spekulcijama, vođenju ljubavi, uživanjima i umetnosti. Trenutno vas privlači sve što deluje podsticajno na um. Opasnost se može javiti u vidu tvrdoglavosti i uobraženosti. Pokušajte da korigujete neke svoje postupke.

Image Hosting by imagefra.me
21.04 – 20.05. BIK Izuzetno povoljan period za prodaju ili izdavanje nekretnina. Puno vremena provodite van kuće i razmišljate o promeni prebivališta. Nervoza i napetost su reakcija na familijarne sukobe i tračeve na koje ne možete ostati imuni. Porodični problem nalaže da priskočite nekome u pomoć.

Image Hosting by imagefra.me
21.05 – 20.06. BLIZANCI Komunikativan dan je pred vama, pa ga iskoristite pametno. Ne opterećujte se drugima, već se fokusirajte na trenutno bitne stvari u svom životu. Uspećete da savladate izazov. Nadajte se uspehu ukoliko se bavite pisanjem, turizmom, ili planirate putovanje. Počnite sa pripremama.

Image Hosting by imagefra.me
21.06 – 20.07. RAK Zakasneli prihodi stižu. Zadovoljno trljate ruke, jer je veći novac u pitanju. Čak postoji šansa da vas neko prijatno iznenadi poklonom. Pošto je tema dana novac i to kako ga steći, ne idite iz krajnosti u krajnost. Ne rasipajte, ali i ne škrtarite. Bićete u situaciji u kojoj samo od brzine donošenja odluke zavisi ishod.

Image Hosting by imagefra.me
21.07 – 21.08. LAV Pokušavate da na specifičan način izrazite svoje mišljenje. Ako budete neshvaćeni, ne zamarajte glavu, jer je reč o osobama koje vas nisu dostojne. Brzinu misli i snažnu intelektualnu energiju poželjno je iskoristiti na najpametniji način. Zato se morate prilagođavati drugima.

Image Hosting by imagefra.me
22.08 – 22.09. DEVICA Bićete u situaciji da nekome priskočite u pomoć i analizirate tuđe probleme. U odnosima sa okolinom nedostaje vam samopouzdanje. Pokušavate da se povučete, kako biste prikrili ovo stanje. Preživljavanja su subjektivna, pa ne dozvolite da partner primeti ovu vašu nesigurnost, jer će vas oštro kritikovati.

Image Hosting by imagefra.me
23.09 – 22.10. VAGA Prijatelji vam pomažu. Pošto vas samoća ubija, pokušavate da budete u društvu. Ne preterujte sa pričanjem o svojim problemima, jer će se oni do kojih vam je stalo razbežati. Ne zaboravite da ste i za druge dobri samo ukoliko prihvatite sebe. Zato prestanite sa sadomazohističkim ponašanjem.

Image Hosting by imagefra.me
23.10 – 22.11. ŠKORPIJA Samo ćete konkretnim ostvarenjima dokazati koliko zapravo vredite. Danas i funkcionišete saglasno tome. Zahvaljujući organizatorskim sposobnostima, postižete više nego što ste planirali. Ukoliko ste obrazovaniji, imate veću šansu da napredujete u poslovnoj hijerarhiji. Uskoro nastupa pravo vreme za poslovni uspeh.

Image Hosting by imagefra.me
23.11 – 20.12. STRELAC Ne obazirite se na porodične probleme, već pokušajte da iz situacije profitirate. U očekivanju ste putovanja u inostranstvo ili vesti od nekoga ko je daleko. Ukoliko je posao kojim se bavite vezan za putovanja, spajate korisno sa lepim. Razmišljate o stručnom usavršavanju, svesni njegovog značaja.

Image Hosting by imagefra.me
21.12 – 19.01. JARAC Pod hitno obratite pažnju na zdravlje, posebno ako ste duvanski zavisnik, jer su vam pluća ugrožena. Savetuje se šetnja po svežem vazduhu, a ne opterećivanje tuđim problemima. Bolest nekog iz bliže okoline trenutno vas zabrinjava, ali se od briga ipak distancirajte, kako biste sačuvali sopstveni nervni sistem.

Image Hosting by imagefra.me
20.01 – 18.02. VODOLIJA Ključni problem je partnersko-bračni odnos. Mnoge Vodolije teško mogu da shvate osobu pored sebe, jer je ona njihova sušta suprotnost. O tome je trebalo da brinu ranije. Sada se savetuje građenje odnosa na strpljenju i poverenju. Mnoge vaše mane, kojih niste ni svesni, dodatno komplikuju stvari na emotivnom planu.

Image Hosting by imagefra.me
19.02 – 20.03. RIBE Kucnuo je čas da sa reči pređete na dela. Iako nije idealno vreme za poslove, razmišljajte o tome kako da se pokrenete sa mrtve tačke i promenite stvari kojima ste nezadovoljni. U međuvremenu se toliko toga nakupilo. Napokon ste rešili da budete direktni i aktivni. Ako ne danas, makar u toku predstojećeg perioda.

OSTAVI KOMENTAR