Start Horoskop Tvoje zvezde za 30. novembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 30. novembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
Sve aktivnosti su usmerene ka uređivanju društvenih i poslovnih kontakata. Iskoristite povoljan momenat, kada vam prija timska saradnja, jer ćete tako daleko više postići. Ostvarujete povoljnu partnersku ideju. Emotivno ste zadovoljni zahvaljujući Blizancu ili Devici. I oni udovoljavaju vašim željama.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Niste zadovoljni okruženjem: sve vam smeta, svima nalazite manu. Koliko ste vi idealni i s kojim pravom druge oštro kritikujete? Na emotivnom planu su iskrsla ograničenja izazvana vašim nekontrolisanim postupcima, posesivnošću i ljubomorom. Urazumite se i pokušajte da izbegnete neprijatan sled događaja.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Pošto trenutno izuzetno trezveno razmišljate, shvatate da je realnost daleko surovija i da zahteva veće angažovanje. Obećanja su mrtvo slovo na papiru, podršku nemate, mada vam to ne smeta. Već duže vreme ste toga svesni. Jedino vas Ovan može uzdrmati i izbaciti iz ravnoteže, ali pozitivno.

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
Osobina dobrog psihologa danas vam ide u prilog. Od nje imate više koristi nego što možete da pretpostavite. Nikome neće poći za rukom da vas nasamari. Poslovnu situaciju držite pod čvrstom kontrolom i vladate svojom erudicijom. Ukoliko sarađujete sa Lavom na jednom projektu, biće para.

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Na okolinu delujete fascinantno. Umete ponekad, kada vam je do toga stalo, da iskoristite svoje magične efekte kako biste došli do cilja. U ovom slučaju, cilj nije za potcenjivanje. Veliki novac je u pitanju, pa ga valja zaraditi. Preosetljivi ste, ali i to će proći. Jedan Rak vas spasava.

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Razmišljate o ljubavi, svesni partnerovih nedostataka. Jadan on, nije ni bio svestan činjenice da se sa Devicom uhvatio u kolo i da će biti raščlanjen do detalja. Pošto grešite kad je ljubav u pitanju, sačekajte da se strasti stišaju. U međuvremenu se okrenite poslu, jer vas očekuje uspešan i kreativan dan.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Očekujte susret sa bolnicama ili bolesnim osobama; možda ćete se i Vi tako osećati. Razlog je subjektivan. U takvom stanju vam sve smeta, pa ste preoštri prema okolini i partneru. Ukoliko vas on ne poznaje dovoljno, može se uplašiti i pobeći. Nadajmo se da je upoznat sa vašim slabostima.

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Situacija se stabilizuje. Postajete svesni sopstvenih slabosti i rešavate da ih korigujete. Imate podršku osoba merkurijanskog tipa. Poželjno je ugledati se na njih, jer možete mnogo toga da naučite; ako ništa drugo, barem da ćutite onda kada to situacija zahteva. Sa nekim obnavljate saradnju i druženje.

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
Konstruktivni kriticizam je na mestu, pa shodno tome slede i dalji događaji. Saradnici shvataju da ste u pravu, pa rešavaju da popuste. Pošto je partner u izvesnoj krizi, pokušajte da mu svojim savetima pomognete. Sada ste mu najpotrebniji. Zahvaljujući preduzetničkom duhu, uspeh je zagarantovan.

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
Prija vam samoća, jer na miru nešto smerate. Situacija zahteva da se pokrenete iz učmalosti, bilo da se radi o poslu ili novoj vezi. Strah i izolacija samo su odbrambeni mehanizmi. Ne verujete dovoljno vlastitim mogućnostima, pa se stoga i povlačite. Strelac vam svojim savetima pomaže.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Imaginacija je pojačana, nove ideje vam se motaju po glavi. Sve je to divno, ali ipak postoji opasnost od toga da zastranite. Stoga morate uključiti i zdrave rezone. Kombinacija mašte i stvarnosti je ono ka čemu treba težiti i što će vam bar danas pomoći da dobro funkcionišete. Čuvajte se prevara.

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Nadahnuti ste paranormalnim fenomenima i ekstrasenzorskim sposobnostima. Jedan od razloga leži u pojačanoj intuiciji. Prizemne Ribe će, zahvaljujući inovacijama, imati dobar uticaj na okolinu, posebno kad su posao i novac u pitanju. Nervoza je prateća pojava neplaniranih događaja.

OSTAVI KOMENTAR