Start Horoskop Tvoje zvezde za 30. jul, 2010. godine

Tvoje zvezde za 30. jul, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Laka uzbuđenja vezana su za planiranje putovanja. Zebnja u srcu s njim u vezi zaista je opravdana, jer je posledica neraščišćenih stvari. Funkcionišete preosetljivo u raznim vidovima komunikacije, pa lako možete doći u situaciju da prasnete. To se ne savetuje. Radujte se “bliskom susretu”.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Ko o čemu – vi o ljubavi. Pošto ste na tom polju slabi, okrenite se pametnijim stvarima, od kojih imate konkretne koristi. Usmerite se na ono na šta možete uticati, a usijane glave ostavite za dokolicu. Imate pametnija posla, posebno kad uzmete u obzir da je veliko unapređenje na vidiku. Pohrlite u susret uspehu.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Sa nekim ko je daleko uspostavljate dobar metalni kontakt. To se zove telepatija. Ukoliko vam se dotična osoba ne javi, pozovite vi nju. Znači da ste je se uželeli. Pošto se dešavaju neplanirane stvari, mogući su talasi blage nervoze, koji samo dolivaju ulje na vatru tekućim problemima.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Pred vama je uzbudljiv dan u kom pokušavate da funkcionišete više emocijama nego razumom. Odluke neće biti ispravne, pa ne prenagljujte u tom smeru, već se strpite izvesno vreme. Potrebno je mnogo mudrosti i zdravog razuma kako biste savladali zamke i preuzeli stvari u svoje ruke.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Biće problema ukoliko voljeno biće na strasti ne uzvrati istom merom. Preosetljivost i loše zdravlje, prvenstveno psihičko, lakše će prebroditi žene. Muškarci Lavovi, iako se nazivaju jačim polom, jaki su samo na prvi pogled; u suštini su ranjivi. Potrebna im je čvrsta ženska ruka.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Ukoliko kolege budu želele da vas isprovociraju, nemojte im priuštiti to zadovoljstvo. Ne spuštajte se na niži nivo, jer ćete kasnije teško moći da se vratite na sadašnje pozicije, o napredovanju da ne govorimo. Treba gledati svoja posla, pa pokušajte da ublažite nalet nervoze i nezadovoljstva.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Pod uslovom da shvatite suštinu, imaćete šansu da uživate. Ali ukoliko počnete da zadajete sebi pitanja u stilu šta bi bilo kad bi bilo – slaba vajda. Samo ćete se nervirati. Nadamo se da ste se odlučili za bolju varijantu. Voljena osoba vas podržava. Podržite i vi nju, jer ste udruženi jači.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Na momente izlazite iz stanja letargije. Hvatate se u koštac sa praktičnim stvarima. Svesni činjenice da je problem dugoročnije prirode i da na njega ne možete uticati, smirili ste se. Još ukoliko ste poslušali nečiji savet i pročitali između redova… Teško, jer su Škorpije neurotične i slušaju samo sebe.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Bračno-partnerska prepucavanja u kombinaciji sa novom ljubavlju. Šta se to sa vama dešava? Zbog čega toliko histerije oko stvari koje su do te mere proste da se zbog njih ne vredi opterećivati? U takvom stanju ne samo da ne ubrzavate njihovo rešavanje nego ga još više usporavate.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Fantastično funkcionišete na svim poljima. Divno se osećate. Zadovoljni ste poslovnom saradnjom i društvenim kontaktima. Miroljubivo ste nastrojeni, prožeti ljubavlju prema čovečanstvu. Takvo stanje pokušajte da prenesete i na bliže okruženje, jer je upravo njemu potrebna vaša podrška i pomoć.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Blagi talasi nervoze biće u startu ugašeni. Bavite se sportom, hobijem, decom, unučićima. Najsretniji pripadnici znaka smirenje nalaze u novoj strasnoj ljubavnoj vezi. Umetnički orijentisane Vodolije izuzetno su kreativne. Kao što vidite, sve zavisi od pozicija. Ludo se zabavljate.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Moć imaginacije je pojačana, pa uz njenu pomoć pokušavate da dođete do odgovora. Pošto vas udaljavanje od realnosti samo koči, valja se osloniti na činjenice i potražiti savet adekvatne osobe. U konkretnom slučaju, okrenite se praktičnim stvarima i svemu što donosi vidljive rezultate.

OSTAVI KOMENTAR