Start Horoskop Tvoje zvezde za 30. april, 2010. godine

Tvoje zvezde za 30. april, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
U fazi ste planiranja novih poslovnih poteza. Svi postupci baziraju na ranijim iskustvima, ne idete glavom kroz zid. Maštate o zajedničkom putovanju sa voljenom osobom. Zbog čega se plašite da pogledate istini u oči? Iako se nervirate, lepo se osećate, jer ste zaljubljeni. Zbog čega se obmanjujete?

02 BIK
21.04 – 20.05.
Polazi vam za rukom da funkcionišete na više koloseka. Pored posla, koji se odvija na zadovoljavajući način, imate vremena i za ljubav. Sa partnerom vas očekuju prijatni trenuci, puno pažnje i nežnosti. Upravo to vam treba. Prisustvovaćete zajedničkom skupu ili sedeljci.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Dobijate vesti koje će vas i te kako iznenaditi. Možda one utiču na obilje kreativnih ideja? Dugo je trebalo da donesete odluku, ali će situacija učiniti da do nje dođe spontano. Moraćete da se žrtvujete i promenite neke stvari u privatnom životu. U početku to nije jednostavno, ali se isplati.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Na momente ćete želeti nemoguće, pa ćete se nervirati kad shvatite da do toga ne možete doći. Pošto su sve misli usmerene na međuljudske odnose, prvenstveno ljubavne, saznanje da tu nešto škripi još više vas čini nervoznim. Strpite se, jer uskoro dolazi vaših pet minuta. Kolo sreće se okreće!

05 LAV
21.07 – 21.08.
Živite onako kako želite, dobijate ono što ste zaslužili. Većina Lavova je usmerena na posao i jedinstvo sa partnerom. Obe stvari ih čine nervoznim jer od njih previše očekuju. Morate spustiti kriterijume ako želite da budete zadovoljni. Ukazuje se šansa da izađete u javnost i sa nekim podelite priznanje.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Jedan od razloga za emotivnu napetost je trenutna preosetljivost. Krivca treba tražiti u sebi, te pokušati da se, ako ništa drugo, na izvesno vreme povučete. Pričajte samo u krajnjoj nuždi. Ukazuju vam se nove poslovne mogućnosti, i to u vezi sa jednim susretom i vešću koja će vas prijatno iznenaditi.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Uspeh očekujte u svim stvarima do kojih vam je stalo. Lepo se osećate, odlično radite, a uz to ste okruženi i pažnjom voljene osobe. Prosto da poludite od sreće! Pošto vam samoća nikako ne prija, želju za druženjem zadovoljićete u krugu dobrih starih prijatelja. Razgovarate o novom poslu.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Nervoza je evidentna, ali i snaga da je prevaziđete. Sve što vam se dešava, i dobro i zlo, delite sa okolinom i u njoj imate podršku. Očekuje vas susret o kome niste ni sanjali. Ukoliko niste već zaljubljeni, možda će se to dogoditi. Neko će vas očarati i totalno izludeti. Vodolija, verovatno.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Sve postižete isključivo vlastitim snagama. Okolina ne samo da vam odmaže nego vas i opterećuje dodatnim zahtevima. Ne žalite se, već tiho ispunjavate sve obaveze i planirate putovanje. Na putu ćete se odlično provesti, jer ono do čega najviše držite jeste stalna promena. A nje će biti.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Pokušavate da se nametnete okolini i da joj otvoreno kažete šta želite. Ona nije navikla na takvo vaše ponašanje, pa vas može pogrešno protumačiti kao osobu željnu dominacije. Stalo vam je samo do toga da napokon neke stvari i neke ljude stavite na pravo mesto. Pukao vam je film, ali ćete ipak uspeti.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Teme dana su posao i zdravlje, a novac provejava kao lajtmotiv. Ne dozvolite da vas ove stvari opterete i pokvare vam slobodne trenutke. Ljudi očekuju da vas vide vedrog i nasmejanog. Uspećete da odglumite da ste zadovoljni. Kad bi vas neko pitao šta vam nedostaje, ne biste znali odakle da počnete.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Razmišljate o ljubavi u želji da učvrstite svoj odnos sa partnerom. Kasno ste se setili, jer se propuštene šanse teško mogu nadoknaditi. Ukoliko ste u emotivnoj vezi sa Devicom, neće sve teći glatko. I vama i njoj slede iznenađenja, pa morate da budete strpljiviji i da znate šta hoćete.

OSTAVI KOMENTAR