Start Horoskop Tvoje zvezde za 3. novembar 2009.

Tvoje zvezde za 3. novembar 2009.

SHARE

Škorpija Ana (rođena 6.11.1987.)
00578589_000005
Šta ti kažu zvezde za danas?

Ovan
21.03 – 20.04
Želja za dominacijom i zahtevi koji se trenutno postavljaju pred tobom, zahtevaju da o svemu dobro razmisliš. Moraš biti umerenija i odmerenija više nego što je to svojstveno tvojoj prirodi. Ali šta da se radi? Samo ukoliko budeš birala reči i postupke, možeš profitirati. U protivnom, problemi se umnožavaju.

Bik
21.04 – 20.05
U fazi si razmišljanja o školskim obavezama koje se gomilaju ove nedelje. Iako teže dolaziš do cilja, sve će biti onako kako si zamislila. Imaš podršku planeta, te stoga dejstvuj munjevito kako bi ostvarila maksimum. Mogući su problemi vezani za ishranu.

Blizanci
21.05 – 20.06
U potrazi za raznolikošću možeš da preteraš. Ukoliko budeš razmišljala o putovanjima i zadacima koji zahtevaju istrajnost, bićeš zadovoljna; ali, ako se okreneš rešavanju stvari za koje nisi nadležna, a koje se tiču ukućana i prijatelja, samo ćeš se nervirati. Okreni se sebi i sopstvenim zadovoljstvima.

Rak
21.06 – 20.07
Radoznala si i nestašna. Izuzetno ti prija da radiš više stvari istovremeno, ali i “kilometarski” telefonski razgovori. Sa Blizancem ostvaruješ uspešnu vezu na svim poljima, pod uslovom da si spremna da saslušaš njegove žalopojke. Želja za samoćom zasad je konstruktivna. Puni baterije.

Lav
21.07 – 21.08
Sledi ti nekoliko napornih dana u školi. Sebi si, a da toga nisi ni svesna, zadala više nego što možeš da postigneš, pa otuda potiče nervna razdražljivost. Ukoliko se kolebaš između Vodolije i Škorpije, odluči se za Bika. On je trenutno osoba koja može najmanje da te optereti svojim ličnim problemima.

Devica
22.08 – 22.09
Strpljivo privodiš kraju sve zacrtane obaveze. Prija ti samoća, tako da nećeš dozvoliti okolini da samo pravi promaju. Razmišljaš o putovanju i nekim stvarima koje su ostale nedorečene a tiču se izvesnog događaja. Pošto su mogući stomačni problemi, savetuje se umerenost u ishrani.

Vaga
23.09 – 22.10
Nezadovoljna si. Nedostaju ti čvrstina i upornost da se izboriš za ono do čega ti je stalo. Najlakše je kukati i biti nezadovoljan. Zar nisi razmišljala o tome da treba maksimalno da se angažuješ? Šanse da dođeš do onog do čega ti je stalo veće su nego što misliš. Morate više da učiš, a manje da pričaš.

Škorpija
23.10 – 22.11
Svesna si da si uletela u emotivnu zabludu ili da si o nekim osobama gajila pogrešne predstave. Razočaranje je samo plod tvoje neopreznosti. Ali, šta da se radi? Okreni se rešavanju važnog zdravstvenog problema. Sve ostalo može da sačeka.

Strelac
23.11 – 20.12
Izuzetno aktivan i zanimljiv dan. Poželjno je da ostaviš malo vremena i za odmor, jer će biti dosta i fizičkog i psihičkog iznurivanja. Poseduješ odličnu moć regeneracije, mada si na momente pomalo sputana. Strpi se kada je novac u pitanju. Očekuj ga uskoro.

Jarac
21.12 – 19.01
Ko se očara, taj se i razočara. Moguć je neprijatan događaj vezan za osobu koju si smatrala prijateljem. Voljena osoba takođe čini sve da ti zagorča život. Samo ukoliko se osloniš na vlastite potencijale, možeš biti zadovoljna. Sve što dolazi od drugih do te mere je sumnjivo da zahteva detaljno preispitivanje.

Vodolija
20.01 – 18.02
Uživaj dok možeš. Sreća te prati na svakom koraku, imala ti za nju konkretnog opravdanja ili ne. Nastojiš da se usaglasiš sa Lavovima, ali teško. Stoga se okrećeš Strelcima. U njihovom društvu provodiš zanimljive trenutke. Možda bi trebalo češće sebi da priuštiš to zadovoljstvo?

Ribe
19.02 – 20.03
Ozbiljan i istrajan rad može te učiniti srećnom. Ukoliko planiraš posetu lekaru sada je pravi momenat za to. U ostalom segmentima života moguća su razočaranja, nastala kao posledica preosetljivosti i idealizacije. Ljubav je u drugom planu, a dominantna komunikacija u prvom.

OSTAVI KOMENTAR