Start Horoskop Tvoje zvezde za 3. mart, 2010. godine

Tvoje zvezde za 3. mart, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Blagi stresovi ne emotivnom planu čine vezu zanimljivijom. Nije vam dosadno. Ne pitate se dokle će osoba pored vas da trpi takvo ponašanje. Niste svesni sopstvenih slabosti, pa pokušavate krivicu da svalite na okruženje. Ako nastavite tako, nećete imati na koga, jer će se prijatelji razbežati. Ipak, bitno je da će ostati neko ko vas voli.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Potreba za ljubavlju i seksom zaista je snažna, pa ćete shodno tome i funkcionisati. Ukoliko partner ne uspe da protumači vaše želje, snaći ćete se, kako to obično biva, sa strane. Aktivni ste i srećni, svesni lepote svakog trenutka. Nastavite tim tempom uz podršku Škorpija i Ovnova. Alergija ili problemi sa grlom.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Sređujete međuljudske odnose, rešavate ljubavne probleme. Napokon ste se odlučili na takav korak, pošto su se stvari iskomplikovale. Ono čega se najviše plašite jeste istina. Daleko vam je bilo lakše da živite pod svakodnevnom presijom nego da istini pogledate u oči.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Kuća je glavno poprište svih današnjih zbivanja. Nije isključeno da ćete neke poslove obavljati u svom domu, kao ni to da ćete imati goste. Trenutno je domaća atmosfera bekstvo od stvarnosti u kojoj vas vrebaju mnoge zamke. Pošto ste dodatno oprezni, ne želite nikakav rizik.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Na vas se trenutno sve lepi: i ljubav, i novac, i kilogrami. Što se ovog poslednjeg tiče, morate hitno da reagujete, jer će vaš “vitki struk” biti doveden u pitanje. Nezaboravni trenuci utiču na to da se dobro osećate. Pripremite se za period stagnacije, koji je neminovan.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Rešavate bitne stvari, ali po cenu nerviranja. Nikako ne shvatite ponašanje osoba sa kojima ste u direktnoj vezi. Mislite da se one ne udubljuju dovoljno u probleme, a zapravo ste vi preterali sa udubljivanjem. Nađite kompenzaciju u onim stvarima koje volite. Putovanje sa partnerom i dalje je aktuelno.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Polazi vam za rukom da obavite više poslova koji su se u međuvremenu nakupili. Uživate u harmoniji, zadovoljni uspesima najbližih. Mirno “predete” na partnerovom ramenu, praveći planove za nove poduhvate. Usamljene Vage mogu upoznati osobu svoga života, ukoliko budu, kao po običaju, društvene.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Uzmite od života sve što vam danas bude ponudio, a hoće. Odbacićete stvari koje vam ne prijaju, ali i osobe u čijem se društvu neprijatno osećate. Pred vama je poslovni uspeh praćen finansijskim dobitkom. Ne možete da se požalite ni na ljubav. Sve ide u kompletu.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Mnogo buke ni oko čega. Ušli ste u period od koga daleko više očekujete nego što to realne prilike dozvoljavaju. Morate se spustiti na zemlju, kako biste izbegli promašaje. U svom životu morate nešto iz korena promeniti. Još uvek ne znate šta bi to moglo da bude. Lutate!

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Imaginativne snage su u igri, što je dobro za umetnost, život u svetu mašte i ideala, a loše za praktičan život. Ukoliko to znate, izbeći ćete razočaranja i finansijske gubitke. U protivnom – sekiracija, slabi nervi i besparica. Sa Blizancima ste u dobrim odnosima, dok vas Ribe guše.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Ono što druge izluđuje vas čini potpuno ravnodušnim. Možda je to jedan od razloga zbog čega vas okolina ne razume najbolje? Trenutno funkcionišete zahvaljujući sjajnoj intuiciji koja vam jasno daje do znanja šta valja činiti. Samo u slučaju da se na nju ne obazirete, pravićete greške u ponašanju.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Napokon će neki vaši projekti dobiti materijalnu satisfakciju. Prija vam saznanje da dobro radite, ali nećete ostati ravnodušni ni na novac. Planirate na duge staze, za šta je potrebna energija finansijske prirode. Ukoliko osećate umor, prokontrolišite krvnu sliku, jer je anemija moguća.

OSTAVI KOMENTAR