Start Horoskop Tvoje zvezde za 3. jun, 2010. godine

Tvoje zvezde za 3. jun, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Pošto prenagljujete kad su fizičke aktivnosti u pitanju, morate biti oprezni zbog mogućih povreda. Mogući su i stresovi vezani za emotivni život, što, međutim, daje čari i podstiče slatku neizvesnost. Ipak, ne preterujte! Okrenite se radu i u njemu nađite utehu za nerešene probleme, kao i za nekanalisanu energiju.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Jedno su želje, a drugo je konkretna situacija. Poželjno je srednje rešenje. Iako ste pomalo nezadovoljni, strpljivim radom, a posebno tolerantnim odnosom prema partneru, postići ćete sve. Zaboravite na tvrdoglavost. Savet: izolujte se na izvesno vreme, bar dok nervoza prođe, pa ćete biti kao novi.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Budite realniji i oprezniji u procenjivanju ljudi kako biste izbegli razočaranja. Pošto je ovaj dan odličan za bavljenje umetnošću, ukoliko ga iskoristite u toj sferi, postići ćete duševni mir i ujedno izbeći zablude. Nipošto ne sklapajte sumnjive poslove i tajne aranžmane – preti opasnost od kraha.

04 RAK
Rakovi su teški kao zemlja, bar danas. Ljubomorni su i posesivni ne samo u vezi nego i u odnosima sa okolinom uopšte. Pošto ste se već upoznali i saživeli sa ovim slabostima, usmerite pažnju na pametne stvari. Ne samo da ćete biti zadovoljni već i uspešni, a o novcu da i ne govorimo.
21.06 – 20.07.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Pojedini pripadnici znaka, i to oni stariji, mogu imati problema zdravstvene prirode – jetra ili nešto slično. Možda je to razlog za zlovolju i nepostojanost. U žiži interesovanja su promena mesta boravka i raskidanje nekog odnosa. Brak ili prijateljstvo – stvar je individualna. Tešite se, sutra će biti mnogo bolje!

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Većina pripadnika ovog nadasve mudrog i praktičnog znaka uživa u lepim stvarima i na adekvatan način koristi kreativnu snagu. Zadovoljni ste samim sobom i time kako vladate u datoj situaciji. Manji broj emotivaca, koji idu glavom kroz zid, očekuju razočaranja zbog idealizovanja.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Vruće-hladno. Sve je u tom stilu. Kod vas se bukvalno ništa ne zna. Možda vam je iz tog razloga život zanimljiv, ali vi trenutno vapite da vam bude dosadan. Jednostavno rečeno, želite da se sve odvija po strogom šablonu i da para bude više. To nikako nećete moći da postignete ako se ne potrudite.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Taman mislite da ste odahnuli, a nova iznenađenja i uzbuđenja čine da se stvari odvijaju u suprotnom smeru. Okruženi ste osobama koje vam definitivno ne prijaju. Da ih promenite – ne možete, ali zato možete da promenite sebe. Shvatite njihove slabosti, prihvatite ih onakve kakvi jesu i biće vam lakše.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Pred vama je fantastičan i uspešan dan u svakom pogledu. Sve što ste zamislili odvijaće se kao po loju, pa nema mesta za strahove. Često se unapred plašite da nećete uspeti, često unapred gnjavite i davite porodicu i prijatelje svojim sumnjama. Ohladite usijanu glavu i prepustite se sreći.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Sva zbivanja se odvijaju unutar kolektiva. Samoća je nešto što se ne savetuje, a i sami ćete osetiti da ste preterali. Sada ulazite u drugu krajnost. Nije važno. Važno je da vam je lepo u društvu dragih osoba, koje duže vreme niste bili u mogućnosti da sretnete. Osećate potrebu da im se približite.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Velika unutrašnja napetost čini da osećate potrebu da je iz sebe izbacite. To ćete uspeti pošto donesete odluku na brzinu. Vezana je za stvari koje zahtevaju put i oslanjanje na sopstvene vizije. Nervnu napetost prevazilazite u društvu Jarca ili Device koji vas zabavljaju i šarmiraju.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
U planu je putovanje, ako ne stvarno, ono bar u mašti. Kod vas je nit između sna i jave toliko isprepletana da se teško razlikuje. Upravo vam to daje čari, tako da vas okolina doživljava kao misteriozne. U svakom slučaju, odmor pored vode će vam izuzetno prijati, pa maštajte kako da ga sprovedete u delo.

OSTAVI KOMENTAR