Start Horoskop Tvoje zvezde za 3. februar, 2010.

Tvoje zvezde za 3. februar, 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Optimistički pristup problemu je izražen, pa ćete ga lakše prebroditi. Ukoliko ste u prilici da rešavate porodično pitanje ili adaptirate životni prostor, pravi je momenat. Ne dozvolite da nepažnjom upropastite niz povoljnih šansi. Moguće su nesuglasice sa podmlatkom. Glavobolja i problemi sa sinusima su prolazni.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Na materijalnom planu su mogući promašaji, pa budite oprezni. Krivicu za to delimično snosite sami, a delom su više okolnosti uticale na to da se štošta ne odvija željenim tempom. Ukoliko ste okrenuti profesiji, uz to umetničkoj, stvari držite pod kontrolom. Pripremite se uskoro na konkretne događaje. Posvetite se partneru.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
U potrazi za novim sadržajima, vaša snalažljivost dolazi do izražaja. Finansijski dobitak će biti normalna pojava. Morate opreznije postupati i manje pričati, jer postoji opasnost od nepotrebnih uzbuđivanja. Neko od vas može iznuditi odluku na silu. Kajaćete se.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Koristi možete imati samo ukoliko se oslonite na vlastite snage. Okolina misli da ste slabiji, ali ćete ih danas šokirati snagom svoje ličnosti. Pošto se nikome ne žalite, stvarate lažan utisak da je sa vama sve u redu. Probleme rešavate sa lakoćom, ali po koju cenu?

05 LAV
21.07 – 21.08.
Do svega morate da dođete vlastitim trudom. Imate osećaj da vam ništa ne pada s neba. Pošto vam danas prija neka vrsta samoće, pokušajte da se izolujete. Napunićete baterije i bićete spremni za nove radne pobede koje su pred vama. Obim poslova se povećava. Sujeta će biti nahranjena.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Menjate iz korena pristup problemu. Uspeh je neminovan. Neke stvari sami ne možete rešiti, pa se obratite prijateljima. Značajnu korist možete imati kako od njih, tako i od adekvatnih ustanova. U fazi ste stvaranja novih životnih prilika. Biće sve daleko povoljnije nego što ste zamislili.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Situacija nije ružičasta, ali nemate vremena da se udubite u svoj slučaj. Možda biste i mogli, ali vas od trenutne situacije hvata panika. Od partnera vas dele kilometri, na totalno ste različitim talasnim dužinama. Nikako da se usaglasite. Ako nastavite ovako, još više ćete se distancirati. Veza je u prolaznoj krizi.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Poslednjih dana ste se preforsirali, pa ste malaksali i obamrli. Pošto ste imali sijaset emotivno-poslovnih problema, vest o odlasku na put prijatno će vas obradovati. Još ako to bude inostranstvo? Spremate se za susret sa dragim ljudima koji neprekidno misle na vas.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Ukoliko ste nekoga isprovocirali i ozbiljno naljutili – nije ni čudo. Zdravstveno stanje, posebno psihičko, prilično je konfuzno. Razmišljanja o kupoprodaji nekretnine više su nego moguća. Brinući kako da taj problem prevaziđete, zaboravljate na sam problem, koji nije za potcenjivanje.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Partner može da vam bude od izuzetne koristi kad je važan problem u pitanju. Od njega ste digli ruke, ali on ne samo da hoće već i može da pomogne. Ne dozvolite da lažni ponos uprska stvar. Ionako ste imali emotivnih problema zbog svoje neprilagođenosti i netolerancije.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Napokon ste zadovoljni: poslovi nadiru, prijatelji misle na vas, partner vas šarmira, a saradnici na poslu tolerišu. Savetuje se da obratite pažnju pre svega na zdravlje, jer vam je imunološki sistem uzdrman, a virusi haraju na sve strane. Unosite više voća i povrća, utopljavajte se i izbegavajte alkohol.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Puni ste snage i želje da se borite sa problemima, ali već na prvom koraku se povlačite. Pošto su evidentni problemi na nivou ličnosti, pokušajte da se osamite i da razmislite gde grešite. Odmorite se i realno procenite vlastite snage. Samo tako ćete prebroditi trenutnu krizu. Jedino konkretna akcija donosi rezultate!

OSTAVI KOMENTAR