Start Horoskop Tvoje zvezde za 3. decembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 3. decembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN

Očekuje vas idealno vreme za sređivanje društvenih i poslovnih kontakata. Uključite se u kolektiv i sreću potražite u timskom radu. Sa Blizancima i Devicama će biti daleko lakše nego što ste mogli da pretpostavite. Poželjno je da neka ubeđenja ostavite po strani. Nećete valjda da postanete njihov rob.

21.04 – 20.05. BIK

Dobijate zasluženo priznanje, shodno situaciji u kojoj ste. Zahvaljujući izrazitoj mentalnoj aktivnosti, utičete na okolinu. Problem dana se može javiti ukoliko se sa partnerom budete konfrontirali u mišljenjima. Poželjno je da ono što vam on kaže na jedno uvo uđe, a na drugo izađe. Tolerantnost pre svega!

20.06. BLIZANCI

Iskoristite talase inspiracije na pravi način. Ne pretvarajte se i ne prenemažite, već delajte. Samo konkretna akcija dovodi do rezultata. Pošto ste idealistički nastrojeni, možete se razočarati zbog svake sitnice koja ne zadovoljava vaše kriterijume. Imajte na umu da ni vi niste idealni.

21.06 – 20.07. RAK

Rakčići su danas tipični predstavnici znaka: predu na kućnom ognjištu i iziskuju pažnju ukućana; nije ni čudo što su teški i sebi i drugima. Okolina mora da zasluži njihovu naklonost, inače će ostati kratkih rukava; partner posebno, jer je počeo da “brlja”, budući da su izostale opomene zbog prethodnih grešaka.

21.07 – 21.08. LAV

Trenutni položaj vam se čini daleko teži nego što jeste. Smatrate da cilj zahteva prevelike žrtve, pa razmišljate da li vredi truda. Povlačite se u svoj svet, koji samo potencira osećanje nemoći. Okruženi ste osobama koje ne samo da su stare i bolesne već na vas deluju i krajnje deprimirajuće, Jarac posebno.

22.08 – 22.09. DEVICA

Ukoliko imate zdravstvenih tegoba, tiču se organa za varenje, jetre ili pankreasa. Pošto postoji mogućnost pogrešne dijagnoze, odložite posetu lekaru. Situacija vas čini optimistom bez razloga. Nadate se da ćete jedan problem eliminisati. Pošto to žarko želite, već ste na pola puta da ga rešite.

23.09 – 22.10. VAGA

Ukoliko se trošite na bezvredne stvari i poklanjate pažnju ljudima koji to ne zavređuju, bićete nervozni, skloni ekscentričnom ponašanju. Pošto ste pripadnik uravnoteženog znaka, kao što i samo njegovo ime govori, ne dozvolite da vas bilo ko “nasanka” da kažete reč više. Volite tračeve, pa se možete izleteti.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Zastoj u događajima počeo je da vas zabrinjava i čini nesigurnim. Uputno je odmoriti se i napraviti plan za nove poteze. Ukoliko budete sa sebi svojstvenom škorpionskom upornošću pokušali da ostvarite nemoguće, natovarićete nevolju na vrat. I nervoza je tu.

23.11 – 20.12. STRELAC

Sami ne možete da rešite problem, pa tražite podršku sa strane. Kad je tako, onda budite ljubazni, jer ponekad to niste. vaša spontanost može nekome da zasmeta i da osujeti realizaciju ciljeva. Šta da se radi, kad samo mudrim potezima i lukavošću možete ostvariti cilj. U protivnom…

21.12 – 19.01. JARAC

Uzrok nezadovoljstva vezan je za hroničnu bolest koja vas sputava da se borite sa životnim problemima. Niko nije kadar da olako prizna sopstvene slabosti, pa ni vi. Pokušavate da ih prebacite na partnera i okolinu. Pošto niste u pravu, popričajte sa mudrijim delom ličnosti. Možda vam on ukaže na greške?

20.01 – 18.02. VODOLIJA

Iskoristite sposobnost lakog kontaktiranja u poslovne svrhe, jer je uspeh većih razmera na pomolu. Ne dozvolite da vas opijenost ljubavlju i kratkotrajna avantura u tome spreče. Nisu ni sve Vodolije iste, pa je samim tim i uzrok “sabotaže” individualan. Za neke su to deca, za neke pak unuci

19.02 – 20.03. RIBE

Mislite da znate šta hoćete, ali da vas viša sila sprečava u realizaciji. Razmislite o tome koliko ste u pravu, pa ukoliko treba, snizite kriterijume. Poželjno je biti realan i iz date situacije izvući maksimum.

OSTAVI KOMENTAR