Start Horoskop Tvoje zvezde za 3. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 3. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30053672_000003

Strelac Terri Hatcher (8.12.1964.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Na momente si potištena, povlačiš se u sebe i maštaš. Sve misli su ti okrenute romantičnim temama. Nisi sigurna da je ono što trenutno imaš ono prava stvar i da ispunjava tvoja očekivanja. Ukoliko si u kombinaciji sa vatrenim Strelcem, nema dileme – on je idealna osoba. Ljubav vas oboje greje oko srca.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Poželjno je da budeš umerena i odmerena kako bi sačuvala ono što može biti na udaru, a to je zdravlje. Pošto po svaku cenu želiš da rešiš problem, iako ne ide, nerviraš se, pa se samim tim možeš i razboleti. Između tebe i voljene osobe postoje snažni fluidi. Da li je to dovoljno za ljubav? U dilemi si.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Lako uspostavljaš kontakte, uživaš u društvenoj angažovanosti i zadovoljstvima, podjednako kao i u odnosima sa voljenom osobom. Deliš naklonost na sve strane, tako da postoji opasnost od rasipanja sopstvenih osećanja. Ona mogu biti pogrešno protumačena i dovesti do problema.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Na momente želiš da ideš putem kojim te srce vodi, ali pošto je osećaj za moral naglašen, potiskuješ želje. To dovodi do situacije koja direktno utiče na tvoje funkcionisanje u svakodnevnom životu. Neodlučna si u vezi sa ljubavnim problemom, pa sebi po ko zna koji put postavljaš pitanje: vredi li pokušati?

05 LAV
21.07 – 21.08.
Uživaš u društvenim aktivnostima, zabavama, zadovoljstvima i igrama. Pošto prema simpatiji osećaš snažnu fizičku privlačnost, u njemu budiš uspavane strasti. Nisi sigurna u sopstvene vrednosti, te kompenzaciju nalaziš u kupovini odeće i obraćanju pažnje na spoljašnji izgled. Čista zamena teza.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Potreban ti je oslonac. Od voljene osobe očekuješ nežnost, ali i da ti bude na usluzi. Problem se javlja ukoliko on nije sposoban da udovolji tvojim zahtevima. Razočaranje može dovesti u pitanje opstanak veze. Nadajmo se da ćeš svoje stroge kriterijume svesti na razumnu meru.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Iako su se odnosi u porodici stabilizovali, danas ćeš imati manji sukob u kući. Sa voljenom osobom imaćeš sasvim harmoničan odnos. Drugarice iz razreda će pokazati da cene tvoju spremnost za pomoć i diskreciju. Bićeš savesna na časovima, a u zahtevnim situacijama vrlo mirna i pribrana.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Čini ti se kako biraš lakši put, ali mogla bi otkriti kako te je pun mesec u VIII. kući dubokih emocija uvukao u emotivno napetu situaciju. Srećom, imaš zdravo viđenje stvari oko sebe pa si u stanju da probleme rešiš dobrom komunikacijom. Sposobnost vođenja konstruktivnih razgovora mogla bi ti biti od pomoći u izbegavanju problema.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Ukoliko ti neko stane na žulj ili pokuša da te ograniči u slobodi kretanja, teško njemu! Neočekivani događaji vraćaju ti optimizam, a jedan susret budi ti nove nade. Dan će obeležiti brojni nesporazumi i sklonost preuveličavanju problema, a kod mnogih i neosnovana ljubomora prema voljenoj osobi.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Svi postupci zavise od drugih ljudi, prvenstveno od odnosa sa suprotnim polom. Ako budeš zadovoljna u vezi s tim, neće ti smetati što stvari ne funkcionišu kako treba. U protivnom, nezadovoljstvo i želja za distanciranjem postaju normalan sled okolnosti. Naravoučenije: sreću potraži u sebi.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Okolinu šokiraš luckastim idejama. Ona očigledno nije spremna da ih prihvati, kao što nije spremna da prihvati ni nove stvari. Konzervativizam sa te strane olupaće joj se o glavu. Ti se ponašaj onako kako misliš da je ispravno. Ne obraćaj pažnju na osobe koje je pregazilo vreme.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Iako situacija obećava, ti si opet pesimista bez pravog razloga. Nepoverenje te blokira i ograničava u razmišljanjima. U školi će doći će do manjeg napretka i to će te dosta oraspoložiti. Verovatno će neke stvari početi da se odvijaju na tvoje zadovoljstvo.

OSTAVI KOMENTAR