Start Horoskop Tvoje zvezde za 29. novembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 29. novembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
Evidentna su uzbuđenja na emotivnom planu nastala kao posledica prebrzog reagovanja na “izlete” u partnerovom ponašanju. Ukoliko ga niste upoznali i ne umete da izbrojite do deset pre nego što upadnete u diskusiju sa njim, bićete oštećena strana. Pustite voljenu osobu da priča. Pod uslovom da “prikočite”, bićete zadovoljni.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Razlog za osećanje ispunjenosti je individualne prirode. Za većinu Bikova ispunjenost potiče od osećanja sreće zbog umetničkog sazrevanja. Na emotivnom planu situacija je nepredvidljiva. Planirate veridbu ili venčanje. Postoji sklonost ka brzom zaljubljivanju, sticanju popularnosti i sreće u ličnim vezama.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Neprijatna vest može, ako je ne prihvatite, na pravi način da vam pokvari raspoloženje. Položaj u kome se nalazite trenutno nije beznadežan kao što mislite. Nema razloga za sputanost. Preuzmite inicijativu. Iako potištenost vešto prikrivate, kad bi vas neko samo pipnuo, definitivno biste pukli.

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
U elementu ste. Uspevate da se maksimalno opustite i uživate. Kratak predah koristite da napunite baterije, jer su pred vama novi životni okršaji. Trenutno su prijatelji i ljubav zaslužni za stanje sreće i lepog izgleda. Još kad biste uspeli da smanjite porciju i da se disciplinujete u ishrani, gde bi vam bio kraj?

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Za osetljivu konstituciju i smanjen optimizam krive su zvezde. Napokon nečemu niste doprineli vi, već dolazi sa strane. Poželjno je smireno prihvatiti stanje malaksalosti, smanjiti fizičke aktivnosti i sačekati da sve prođe. Postoje stvari koje možete obavljati, a da se pri tom fizički ne iscrpljujete: čitanje, na primer.

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Razmišljate o okončanju veze ili nekog odnosa koji do sada nije urodio plodom. Ne želite više ništa da trpite, a osećaj sputanosti je reakcija na stanje tihog nezadovoljstva. Napokon ste shvatili odakle vetar duva, problem ste artikulisali, pa sada preostaje finalno razračunavanje. Uspećete, nema šta!

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Zadovoljni ste. Postigli ste ono o čemu ste doskora mogli samo da sanjate. Možda je to jedan od razloga za tihu sreću u kojoj trenutno uživate. Emotivno nezadovoljstvo postalo je pluskvamperfekat, a umetnički doživljaji ono što vas danas ispunjava. Pred velikim ste preokretima u životu, i to nabolje.

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Iako od želje za nametanjem sopstvenih ubeđenja okolini i partneru imate samo štete, to je jače od vas. Trenutno je ta vaša nabeđena superiornost velika prepreka u funkcionisanju. Poželjno je ponekad glumiti bespomoćnost. Planete vam poručuju da se urazumite. Ne morate po svaku cenu biti u pravu.

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
Prelazite sa reči na dela u vezi sa ljubavnim životom i sprovođenjem umetničkih zamisli. Veza u kojoj ste veoma je korisna, ali toga niste svesni. U fazi ste ekspanzije na svim poljima, pa i na finansijskom. Ono što vam trenutno nedostaje jesu uzbuđenja. Sve izgleda previše jednostavno.

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
Obuzeti ste egoističkim težnjama. Šta je razlog za takav pristup životu i egocentrizam? Razmislite o tome koliko ste doprineli da do toga dođe i pokušajte da se korigujete na vreme. Ako nastavite ovim tempom, možete se razboleti. Okrenite se ljubavi, jer ona cveta.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Odjednom se situacija iz korena menja. Zdravlje naglo popušta, a vi se uzrujavate bez potrebe, nervozni ste i slabi. Razlozi mogu biti i emotivne prirode. Izlaz potražite u putovanjima, ili bar maštanju o dalekim krajevima. Za sada partnera ostavite po strani. Nije vreme za konkretnu akciju.

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Poželjno je da nešto konkretno preduzmete, ali vas nevidljiva sila sprečava u tome. Iznenadne obrte situacije prihvatite stoički i iz njih izvucite zaključke. Pošto postoje uznemiravajuća iskustva vezana za kućne aprate i vodu, pokušajte da ih sprečite. Šansa da ostvarite putovanje u inostranstvo još uvek postoji.

OSTAVI KOMENTAR