Start Horoskop Tvoje zvezde za 29. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 29. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

00551546_000019

Jarac Till Lindemann, Rammstein (4.1.1963.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Dobre si volje, mada za to nemaš konkretnih razloga. Planiraš putovanje od kog puno očekuješ. Pošto si ga dugo čekala, naoružala si se strpljenjem. Planetarni aspekti ukazuju na to da je dan povoljan za pisanje. Iskoristi ga tako što ćeš se uzdati isključivo u sopstvene mogućnosti.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Za nagli priliv optimizma i samouverenosti zahvali voljenoj osobi, koja te u svemu podržava. Narednih dana ćeš blistati na svim poljima, ukoliko si radila na tome. Važno je da znaš hoćeš, a planete te podržavaju u tome da istraješ. Treba izbegavati sebičnost i diktatorsko ponašanje prema okolini.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Danas ćeš manje primećivati kritike drugih. Znaš da nije sve savršeno i normalno je da postoje i greške, no, trenutno tome ne pridaješ neku veću pažnju. Malo se odmori od svega, napuni baterije i druži sa voljenom osobom, članovima porodice ili bliskim prijateljima.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Želiš da izraziš ono što stvarno misliš, ali kako se ne bi upuštala u rasprave i dodatna objašnjenja, uvek kažeš ono što misliš da drugi žele da čuju. Vreme je da to promeniš. Moraš skupiti dovoljno hrabrosti kako bi stvarno rekla svoje mišljenje. Izbori se za ono što želiš i do čega ti je zaista stalo.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Bićeš u situaciji da nekome učiniš uslugu. Ova uloga ti teško pada. Ukoliko nisi zadovoljna, znaj da si sama sebi najgori neprijatelj. Ukoliko ne znaš kako da osmisliš svoj život, razmišljaj u tom smeru. Nije poželjno opterećivati se sitnicama, jer si sklona psihosomatskim problemima. Problemi idu iz glave.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Tokom nekoliko poslednjih dana na sve što se događa si gledala kroz ružičaste naočare. Danas ćeš ih skinuti i nećeš biti baš prijatno iznenađena. Ipak, nemoj dopustiti da te to obeshrabri. To samo treba da ti bude podsticaj da se sada malo više potrudiš oko svega što radiš.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Posle kratkog predaha i emotivnih lutanja, ponovo si počela normalno da funkcionišeš. U želji da dokažeš sopstvenu važnost, bićeš izuzetno uspešna. Nije prijatno saznanje da si sa nekim samo gubila dragoceno vreme. Ponovo je počeo da radi razum. Ambiciozna si i istrajna.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Moraš doneti neke odluke koje su ti vrlo bitne, ali nisi sigurna šta tačno treba da uradiš. Nemoj dodatno požurivati situaciju i odlučiti nešto samo da o tome više ne razmišljaš. Radije još malo pričekaj, proveri sve informacije koje imaš i tek onda donesi odluku.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Pred tobom je dan upravo onakav kakav se samo poželeti može. Druženja, partnerstvo, skladna emotivna atmosfera. Još ukoliko si došla do saznanja da su partnerove želje važne isto kao i tvoje? Pošto se radi o osobi na koju se apsolutno možeš osloniti, pokloni joj više pažnje. Ona to zaslužuje.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Dobro si raspoložena i misliš kako možeš da ostvariš sve. Samopouzdanje je uvek dobra osobina, ali moraš da pripaziš jer si sklona preterivanju. Prave reči na pravom mjestu deluju mnogo bolje od bujice emocija. Na ljubavnom planu nemoj iskušavati strpljenje svog partnera. Pokaži mu nekom sitnicom koliko ga voliš.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Vodolije ulaze u izuzetno dobar emotivni period. Ovih dana ćeš imati više sreće nego pameti, ne samo sa partnerom već i sa kreativnim radom. Možda je to jedan od uzroka magnetske fatalne privlačnosti? Ko može da odoli tolikoj količini šarma? Samo Vaga je spremna da te prihvati bez rezerve.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Čini ti se kako vreme prolazi pokraj tebe i da ništa ne uspevaš da uradiš onako kako bi želela. Umesto da pustiš svoje snove i čekaš bolja vremena, radije sada odmah napravi bolji plan i kreni s rešavanjem problema. Nemoj tražiti lakši put nego se potrudi i sve uradi kako je potrebno.

OSTAVI KOMENTAR