Start Horoskop Tvoje zvezde za 28. maj, 2010. godine

Tvoje zvezde za 28. maj, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Morate malo da smanjite tempo, jer je to jedan od načina da izbegnete verbalne duele, ali i povrede. U želji da ostvarite cilj, ne razmišljate na pravi način. Počinje da vas hvata trema, koja se često pretvara u paniku. Kad bolje razmislite, nemate razloga za to. Budite pasivni i odmarajte se.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Polako se opuštate od stresova, jer znate na čemu ste. Dan je odličan za posao, ali ne i za ljubav, jer vam osećanja nisu uzvraćena na način na koji biste vi želeli. Možda je problem u tome što su vam želje neprimerene? Uzrok hladnoće i zida koji vas razdvaja od partnera treba potražiti u višim okolnostima.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Uživajte u harmoniji koja vlada u svim segmentima života. Poslovni uspesi, društveni život, sklad i tolerancija – u ovakvoj kombinaciji ne dešavaju se često. Treba iskoristiti maksimalno ovaj dan i zadati sebi što više obaveza, jer ćete ih kvalitetno odraditi i biti zadovoljni.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Sujeta je naglašena, pa će vam i te kako biti važno tuđe mišljenje. Obaveze zahtevaju da potrošite izvesnu sumu novca. Iako će ona biti veća od planirane, mirno podnosite izdatke, jer su u izgledu novi izvori prihoda. Sa Lavom sređujete nerešene račune. On je siguran u sebe, pa ne sluti šta ga čeka.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Uznemireni ste jer sebi ne verujete dovoljno. Okolina kritikama pokušava još više da potencira vaš osećaj niže vrednosti, ne sluteći da su Lavovi izuzetno osetljivi po tim pitanjima. Sve možete da im kažete, ali da nisu sjajni i da im nešto nedostaje – to nikako. Možda su opaske zlonamerne?

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Poslovni uspeh praćen emotivnim zadovoljstvom. Stvari rešavate onako kako to samo vi umete. Više ne idealizujete partnera, jer postajete svesni svih njegovih slabosti. Mislite da je možda malo neiskren i da nešto prikriva. Ne pokušavajte da dođete do istine – ona će se otkriti sama od sebe.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Budući da ste perfekcionista, teško ćete biti zadovoljni. Malo ko ispunjava vaše ne baš skromne kriterijume. Ukoliko želite da budete zadovoljni, morate ih smanjiti ili se okrenuti drugim sadržajima. Trenutne preokupacije nisu pravo rešenje za osobu idealističkih stremljenja poput vas.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Pokušajte da promenite preokupaciju, jer ćete samo tako moći da izbegnete krizu izazvanu opštom slabošću organizma. Svesni da se dogaćaji ne odvijaju shodno vašoj plutonovskoj prirodi, osećate se nemoćno. Pošto do sredine leta problem stagnira, strpljivo i u miru sačekajte pravi momenat.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Okupirani ste neobičnim problemima, bavite se specifičnim hobijem. Stav je ispravan jer samo tako možete uneti malo dinamike u svakodnevni život. Sve je postalo monotono, što vas dodatno zabrinjava. Nije poželjno pokleknuti. Naprotiv, aktivirajte se u širem društvenom smislu. Izbegavajte opijate.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Pošto nemate razloga da budete neraspoloženi, ukoliko se to dogodi, sami ste krivi. Odbacujete sreću. Morate shvatiti vreme u kome živimo i prilagođavati mu se. Iskreni ste i pošteni, pa se teško snalazite. Možda otuda bezrazložno neraspoloženje? Oslobodite se navike da sve stavljate na kantar.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Okolnosti zahtevaju prilagođavanje. To i činite, mada ste prilično konfuzni. Opustite se, jer će na kraju sve ispasti bolje nego što ste mislili. Iznenadne ideje i pronalasci mogu se povoljno odraziti na profesiju kojom se bavite. Intelekt je sjajan, tako da ćete rešiti važnu enigmu. Uspeh!

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Pred vama su neočekivani događaji povezani sa vodom, plovidbom, letenjem. Ispostavlja se da revnost sa kojom prilazite problemima nije vrlina, već, naprotiv, nešto što vas sputava. Nalazite se pred životnim preokretima, koji, između ostalog, dovode i do promene mesta boravka. Uživajte u šetnji.

OSTAVI KOMENTAR