Start Horoskop Tvoje zvezde za 28. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 28. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

00582766_000009

Slavljenik Denzel Washington (28.12.1954.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Danas ćeš biti toliko sigurna u sebe da nikome neće biti zanimljivo da razgovara s tobom. Pokušaj da se usredsrediš i poslušaš šta ti drugi govore, kakvi su njihovi stavovi i mišljenje, a ne da, dok ti oni pričaju, samo razmišljaš o tome šta bi sledeće mogla da kažeš. Dobro je imati samopouzdanja ali ne previše.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Pokušavaš da se smiriš. Ukoliko niko ne ugrozi tvoj lični integritet, to ćeš i uspeti. Nećeš lično biti u situaciji da provociraš druge, ali zato oni mogu da se igraju tvojim strpljenjem. Ukoliko si se opametila, to im neće uspeti, jer do tebe ne dopiru njihove neosnovane optužbe.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Previše razmišljaš o prošlosti i o nekim stvarima koje si možda trebala da uradiš. Ono što je prošlo više ne možeš menjati i situaciju treba da prihvatiš onakvom kakva jeste. Sada se radije skoncentriši na ono što je pred tobom i potrudi se da taj posao uradiš što bolje možeš, budući da na njega možeš da utičeš.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Ukoliko si savladala prepreke, a nisi, možeš da očekuješ normalan dan. Pošto si gluva za savete sa strane, najbolje ti je da se učiš na vlastitim greškama. One su bolne, ali ćeš ih bar zapamtiti. Pokušavaš da dobro funkcionišeš u porodičnim odnosima, ali ti teško ide. Druga strana je jača.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Toliko sitnih stvari je pred tobom da ti nikako ne polazi za rukom da se organizuješ kako bi sve stigla da uradiš. Pokušaj da napraviš novi plan, ali s listom prioriteta. Neke stvari su ipak važnije od drugih i potrebno ih je što pre rešiti.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Tačno znaš šta drugi očekuju od tebe, ali nisi sigurna da li ćeš moći to da im pružiš. Nemoj se zamarati s takvim stvarima. Bitno je da se potrudiš, da daš sve od sebe i nećeš imati nikakvih problema. To što oni imaju nerealna očekivanja samo pokazuje koliko veruju u tebe.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Teško ti je da se odlučiš se u kom smeru treba krenuti dalje, no, uskoro ćeš morati da doneseš odluku. Dobro razmisli o svemu, prikupi sve informacije koje su ti potrebne i tek onda reaguj. Jednom kada to odlučiš biće ti mnogo lakše da donosiš dalje odluke i normalno se ponašaš u društvu.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Taman si pomislila da si upecala žrtvu, kad ono ništa. Menjaj udicu ili mamac, jer nešto s tim u vezi ne štima. Strpi se koji dan, pa će rešenje za emotivne nesporazume doći samo po sebi. Ne prenagljuj u međuljudskim odnosima i u donošenju odluke vezane za partnera.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Imaš osećaj kao da se nalaziš u vrtlogu i da nema smisla ništa da radiš dogod on ne prođe. Nemoj biti frustrirana jer to je samo jedan kratak period u tvom životu. Situacija će za par dana biti bolja, samo pokušaj da napraviš planove za dalje.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Blagi pad imuniteta jedan je od uzroka virusne infekcije koja te muči ovih dana. Možda si zbog toga neprijatna, zatvorena i hladna prema okolini, prema voljenoj osobi posebno? Ponekad je poželjno otvoreno reći da ti ne poklanjaju dovoljno pažnje. Okolina nije svesna toga. Odmaraj se.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Iako imaš partnera i čvrstu vezu, danas ćeš razmišljati o nekim drugim mogućnostima. Bitno je da nigde ne žuriš s donošenjem odluka. Mogla bi da odreaguješ u trenutku, a već sutra da se pokaješ zbog onoga što si uradila. Radije malo pričekaj da se situacija smiri i da vidiš šta zapravo želiš.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Kod tebe se ljubav dešava spontano, jer si neko ko ume da uživa u njoj. Partner čini sve da se osećaš fantastično. Valjda neće preterati sa nežnostima, pošto možeš doći u nezavidnu situaciju da počne da te guši osećanje dužnosti da mu to vratiš. Osećaćeš se sputano i poželeti da pobegneš.

OSTAVI KOMENTAR