Start Horoskop Tvoje zvezde za 28. april, 2010. godine

Tvoje zvezde za 28. april, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Puno aktivnosti ipak vam prija. Borite se sa zamkama poslovne prirode, ali se u isto vreme posvećujete i voljenom biću. Većina Ovnova je po ko zna koji put srećno zaljubljena, ali na pogrešan način pokazuje osećanja. Odatle nerazumevanje od strane partnera i slatka neizvesnost.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Kontaktirate sa inostranstvom, nadate se. Ukoliko se polovina od tog ostvari, možete biti zadovoljni. Prema svemu se odnosite jednostrano, gledajući isključivo sebe i sopstvene interese. Zbog toga možete doći u sukob sa bližom okolinom. Uzrok promašaja potražite u konfuznom psihičkom stanju.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Nečemu ste se nadali, nekome slepo verovali. Pošto su vaša očekivanja donekle izneverena, nervna kriza je na vidiku. Ništa novo, ionako ste navikli na razočaranja. Utehu nalazite u maštanjima o ljubavi, promeni posla i poslovnom napretku. Maštanja će uskoro postati realnost.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Posedujete emotivnu snagu da prevaziđete krizu. Niste svesni da vas porodica u tome podržava. Ona vam nameće dodatne obaveze, koje vas na trenutke udaljavaju od sopstvenih problema. Očekujete uvažavanje i povlađivanje. Samo u tom slučaju izlazite im u susret. U protivnom se povlačite.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Posedujete izuzetan kreativni dar, pa ukoliko se fokusirate na njega, sve će biti u redu. Rešavanje emotivne zbrke u kojoj ste neće vam danas poći za rukom. Samo ćete još više iskomplikovati stvari. Situacija je specifična i zahteva krajnji oprez.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Umetnički natrojenim Devicama će biti lakše, jer će utehu za nezadovoljstva naći u imaginaciji. Želite da izgladite nesporazum sa partnerom. Pošto to činite u pogrešno vreme i na pogrešnom mestu, moraćete još malo da trpite njegov bojkot. Nervni sistem je na udaru, ali je finansijski dobitak na pomolu.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Od događaja mnogo očekujete, a zna se šta u tom slučaju biva. Gluvi ste za potrebe okoline, a osećate se kao da ste njena žrtva, tako da su mogući nesporazumi. Nedostaje vam čvrstina da reagujete u pravom trenutku. Otpornost organizma je smanjena, konfuzni ste i rasplinjujete se na više strana. Prepustite se zagrljaju voljenog bića.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Emotivno nezadovoljstvo, mada bez razloga. Osećate da neko sputava vašu slobodu, pa se savetuje da u radu nađete utehu. Rezultati će biti vidljivi, smirićete se i spremno dočekati nov dan, kada ćete sa lakoćom rešiti ono što trenutno izgleda nerešivo. Postupajte mudro.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Bolje se osećate. Oporavljate se od stresova, pa ne dozvolite da vam drugi pokvare raspoloženje. Porodica će to pokušavati, ali ukoliko se okrenete sportu, omiljenoj muzici i knjizi, neće joj poći za rukom. Savetuje se distanca od svega što može delovati opterećujuće na nerve.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Ušli ste u povoljan period za trgovanje nekretninama. Ukoliko ste razmišljali o tome, pravi je čas da se aktivirate. Lako se nervirate i na okolinu isijavate neraspoloženje. Morate ovu osobinu nekako da korigujete. Okrenuti ste porodici više nego inače. Ispravno.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Moguća su neobična ljubavna iskustva, ukoliko niste u braku. Ukoliko jeste, za nezadovoljstvo imate masu opipljivih razloga. Slobodne Vodolije su srećne, jer im se javlja želja za ljubavlju i novim iskustvima na tom planu. Vodite računa da se ne biste kajali.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Povodljivi ste i kao prijatelj i kao partner. Lako vas je zavesti iako ste sebi dali reč da preko nečega nećete preći. Nikad ne reci nikad. Prijateljima opraštate propuste, prelazite preko partnerovih grešaka, a sve sa željom da budete društveno prihvaćeni. Stresovi i naprezanja na planu ljubavi postaju evidentni.

OSTAVI KOMENTAR