Start Horoskop Tvoje zvezde za 27. septembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 27. septembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Image Hosting by imagefra.me
21.03 – 20.04. OVAN Razmišljate na primitivan način, rukovođeni impulsima. Pošto želite da zadovoljite “niske strasti”, ne birate sredstva da ostvarite ono što ste naumili. Bićete u situaciji da prema nekome zauzmete zaštitnički stav, što će biti krunisano naklonošću i odobravanjem te osobe. Ne obazirite se na kritike.

Image Hosting by imagefra.me
21.04 – 20.05. BIK Sigurni ste u cilj. Nastojite da istrajete. Koristite stvaralačku snagu na adekvatan način, prvenstveno pružajući naklonost i ljubav mnogima. Osećate potrebu za popustljivošću, što inače nije vaša jača strana. U očekivanju ste izvesne sume novca, pa se ne brinite ukoliko kasni.

Image Hosting by imagefra.me
21.05 – 20.06. BLIZANCI Umetničke sklonosti i želja za vođenjem ljubavi trenutno su evidentni. Još ako budete u stanju da sve to realizujete… Ostvarite bar nešto, jer ćete se samo tako osećati ispunjeno. Pošto od partnera tražite nemoguće, poželjno je spustiti se na zemlju. Budite zadovoljni onim što imate.

Image Hosting by imagefra.me
21.06 – 20.07. RAK Iako osećate uznemirenost, ostvarujete dobar odnos sa roditeljima, partnerom, prijateljima. Oni su vam neophodni kao lek za prevazilaženje stanja u kom se nalazite. Pojačane podsvesne fenomene pokušajte da protumačite na ispravan način.

Image Hosting by imagefra.me
21.07 – 21.08. LAV U konfliktnoj ste situaciji sa samim sobom. Na momenat sve izgleda u redu, da bi ubrzo nastalo stanje nezadovoljstva. Dužnosti i porodične obaveze utiču na to da zapostavljate hobi, što pojačava unutrašnje nezadovoljstvo i grižu savesti. Potražite savet Raka. On će vas razumeti.

Image Hosting by imagefra.me
22.08 – 22.09. DEVICA Ko kaže da Device nisu romantične? Verovatno neka zastarela astrološka škola. Provodite dan kreativnije nego obično. Umetnički nadahnuti, ljubavno inspirisani, spremni ste za velika dela. Ukoliko ih i ne ostvarite, bar ćete biti ispunjeni srećom, što je, priznaćete, najvažnije. Uživate.

Image Hosting by imagefra.me
23.09 – 22.10. VAGA Altruistički ste nastrojeni. Izlazite svima u susret. Slobodne trenutke provodite u dragom društvu, zračeći optimizmom. Odakle tolika promena u raspoloženju? Pa normalno, kad ste prebrodili finansijsku krizu. Svesni ste sopstvenih vrednosti samo ukoliko je novčanik pun.

Image Hosting by imagefra.me
23.10 – 22.11. ŠKORPIJA Uznemiravajući aspekti prestaju, pa pokušavate da se opustite. Nažalost, to vam teško uspeva, jer ste još uvek pod dejstvom zakasnele reakcije na stres. Pojačana nervoza je posledica planetarnih aspekata. I oni će proći, pa ćete moći da se prepustite radostima i odahnete.

Image Hosting by imagefra.me
23.11 – 20.12. STRELAC Uspevate nekoga da ubedite, iako ste skeptični. Sami se sebi čudite koliko imate uticaja na okruženje, koliko ste rado prihvaćeni. Ukoliko do sada to niste shvatili, ili nije bilo prilike ili ste bili gluvi za mišljenja okoline. Na koju god stranu se okrenete, sami ste za sve zaslužni, ali i krivi.

Image Hosting by imagefra.me
21.12 – 19.01. JARAC Iskoristite dubinu misli i moć koncentracije maksimalno. Okrenite se stvarima koje iziskuju ove osobine, jer ih, nažalost, nemate uvek u dovoljnoj meri. Možda po mišljenju drugih funkcionišete sporo, ali je važno da ste uhvatili ritam i da sve teče po planu. Odluka je prava u pravom trenutku.

Image Hosting by imagefra.me
20.01 – 18.02. VODOLIJA Puni ste ideja. Ne sedite skrštenih ruku, već se bacate u akciju. Pošto se sve vrti oko ljubavi, razmišljate o tome kako da izgradite porušene mostove, ali i o umetničkim kreacijama. Hobi kojim se bavite dovodite do perfekcije, što vas čini zadovoljnim. Dan je odličan za pisanje i bavljenje umetnošću.

Image Hosting by imagefra.me
19.02 – 20.03. RIBE Potišteni ste. Neko može iskoristiti ovo vaše stanje i zloupotrebiti vas. Nezadovoljstvo ljubavnim životom samo je posledica zdravstvenog problema vezanog za žlezde i hormone. Oni uglavnom utiču na loše raspoloženje i negativan stav, posebno kad je veza u kojoj se nalazite u pitanju. Izbegavajte rasprave.

OSTAVI KOMENTAR