Start Horoskop Tvoje zvezde za 27. oktobar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 27. oktobar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
Vredno radite kako biste ostvarili ciljeve, bilo materijalne, bilo duhovne. Pošto ste izuzetno društveni i tolerantni, očekuje vas jedan vrlo prijatan i komunikativan dan. Enormne količine energije uložene u kreativne poduhvate – višestruko će se isplatiti. Vodolija vam nešto predlaže. Prihvatite.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Konfliktna situacija je evidentna, a i činjenica da vam nije lako. Zahvaljujući pokretačkoj snazi, ostvarićete izuzetne rezultate, pa se ne obazirite na sitne prepreke. One su normalan sled okolnosti, a Jarac, koji iz sve snage minira vaše aktivnosti, uskoro postaje samo bleda senka. Ne sekirajte se!

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Osećate se slobodno kao ptica na grani, pa pokazujete zube svakome ko pokuša da vam pokvari raspoloženje. Pošto postoji opasnost od saobraćanih udesa, posebno vezanih za inostranstvo, morate biti oprezni. Poželjno je izbegavati više poslova u isti mah. To slabi koncentraciju.

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
Uspešan period za Rakove političare i one koji vlastite potrebe potiskuju zarad društvenih inetersa. Ukoliko se ukaže prilika da vam neko poveri novac na čuvanje, nemojte se plašiti, jer ste izuzetno nadareni za takve stvari. Sa Škorpijama ostvarujete plodnu saradnju u svim segmentima, uz obostranu korist.

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Pošto ste strašno tvrdoglavi, a uz to imate snažnu ličnost, bračno-partnerski odnosi trpe. Neko mora da popusti, a vama je dosadilo da to budete vi. Planirate kako da “iznenadite” stalnog partnera. Neće vam uspeti, jer je on oguglao na šokove sa vaše strane. Iznenadićete sami sebe.

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Ušli ste u odličan period za rad. Ako preterate, možete se razboleti. Narednih dana od vas se očekuje umerenost u svemu, posebno u ispunjavanju radnih zadataka. Vitalnost vas upozorava na to da morate da se bavite sportom kako biste očuvali formu. Glavobolja je prolazne prirode.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Impulsivni ste i prevrtljivi. Pošto to nije vaša osobina, sami se sebi čudite. Pokušavate nešto da promenite, ali ste totalno zbunjenii. Bavljenje sportom i decom pomaže vam da se na izvestan način konsolidujete. I partner zahteva pažnju. Ako je Lav, dodatno morate udovoljiti njegovim zahtevima.

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Osećate agresivnu potrebu da se obezbedite za “crne dane”. To nije loša osobina, ako nikoga ne ugrožavate. Period pred vama dobar je za bavljenje nekretninama, selidbu i tome slično – krenite u akciju. Vodolija vas podržava na više načina. Ni Bik nije ravnodušan.

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
Uspešan poslovni dan praćen obiljem kontakata i ugovora. Imate dobru astrološku podršku, pa ste u elementu. Poželjno je sarađivati sa osobama rođenim u znaku Ovna ili Blizanaca, mada ni Devica nije loše rešenje. Ukoliko povedete računa o rečima, šanse da uspete u jednom poduhvatu postaće velike.

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
Vi vredno radite, dok planetarni aspekti ukazuju na masu odricanja. Ipak, sve podnosite u granicama normale, jer ste motivisani. To se odnosi na zaradu. Kad ste krenuli u akciju, budući po prirodi praktičnog duha, dobro ste sve procenili. Pošto imate više motiva, probleme ćete rešiti kao od šale.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Samouverenošću i brzim akcijama rešićete ono što je do juče izgledalo nemoguće. Pošto postoji opasnost od povreda i ožiljaka, čuvajte se. Zračite energijom, ali ste prilično nestrpljivi, što može imati i loše posledice. Ukoliko ne uspete da savladate prepreke, zdravlje će biti na udaru.

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Osećate se sputano, imate utisak da niste u stanju da iz sebe izbacite gomilu negativne energije. Jadne Ribice, šta vas je snašlo? Kao po običaju, preuveličavate situaciju. Morate da funkcionišete jače i odlučnije nego što ste za to sposobni. Pa, navikavajte se!

OSTAVI KOMENTAR