Start Horoskop Tvoje zvezde za 27. maj, 2010. godine

Tvoje zvezde za 27. maj, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
U trenutku donosite odluku i krećete u akciju. Pošto ne možete da se povučete, u konfliktu ste sa samim sobom. A kad niste? Ništa strašno, samo se narednih meseci morate učiti strpljenju i disciplini. Okrenite se sadržajima koji obećavaju brži i sigurniji ishod. Voljenoj osobi, recimo…

02 BIK
21.04 – 20.05.
Vaša društvena narav i želja za komunikacijom trenutno su u prvom planu. Dobro se osećate jer ste zadovoljni svim segmentima života. Izuzetno vam prija druženje sa Blizancima, zato što su oni dinamičniji i vedriji od vas, makar na prvi pogled. Partner pokušava da vas prijatno iznenadi. Ako ne uspe, odglumite zadovoljstvo jer se makar trudio.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Aktivan i komunikativan dan. Funkcionišete, shodno sopstvenoj prirodi, na više frontova. Zato nek vas ne začudi nervna razdražljivost usled maksimalnog angažovanja. Ipak ste vi nežna egzotična biljčica koja zahteva specijalan tretman. Kad biste bar uspeli da ga sebi priuštite?

04 RAK
21.06 – 20.07.
Iako ste se maksimalno fokusirali na novac, umesto da ga štedite, kao što umete, bićete u situaciji da ga nemilice rasipate. Jedan od razloga je poklon za koji nećete žaliti. Iako astrolozi smatraju da ste škrti, vi ste samo izuzetno racionalni, bar kad je novac u pitanju. Ne razbacujete ga na gluposti!

05 LAV
21.07 – 21.08.
U globalu, zvezde su vam naklonjene, mada vas sitnice ponekad malo iritiraju. Sujeta je dovedena u pitanje, pa ćete biti ranjiviji nego inače. Ne zamarajte glavu glupostima, već se okrenite onome što ima šanse da uspe, a to su nov posao i zarada. Blistaćete na sebi svojstven način.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Izbegavajte konfliktne situacije, jer je sklonost ka preuveličavanju i dokazivanju izražena. Nećete od toga imati nikakve koristi. Jedan Ovan pošto-poto želi da vas izbaci iz ravnoteže. Ukoliko vam pođe za rukom da ga obuzdate – svaka čast. Svi su od njega digli ruke, pa budite umešni, koliko možete.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Pred Vagama je prijatan dan. Ne morate puno da radite, a vremena da ćaskate imate na pretek. Niko kao pripadnici ovog komunikativnog znaka ne ume tako slatko da prenosi tračeve, pa se jedino njima ne uzima za zlo takvo ponašanje. Partner vam po ko zna koji put dokazuje ljubav. Ne odbijajte ga!

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Nekoliko dana su problemi u drugom planu pred naletom prijatnih događanja. Nažalost, svemu jednom dođe kraj, pa se tako i vi morate vratiti u realnost, koja nije nimalo ružičasta. Posebno valja obratiti pažnju na zdravlje. Slaba tačka organizma već je dala signal da nešto škripi.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Na svojoj koži osećate pozitivnu energiju, pa prihvatite izazove koje vam nudi vanserijska osoba u vidu neodoljivog Ovna. Biće ludo i nezaboravno, o čemu god se radilo. Pored obilja strasti, ne propuštate nijedan poslovni izazov: ponude, ugovore, planove. Vodite samo računa o tome da nešto ne zabrljate.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Na vas neko konstantno vrši pritisak. Možda se baš zato loše osećate? Morate nešto pod hitno preduzeti da biste iz sebe izbacili nepoželjne emocije. Jedan od načina je da pozovete goste ili da organizujete susret pošto je na vas došao red. Smeh je nabolja terapija.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Partner je počeo da vas dovodi do ludila. Hoće nešto što ne možete da mu pružite, pa su svađe neizbežne. Ne znate šta da radite? Da li da prekinete vezu ili da se svađate? Najbolje bi bilo da se smirite i sačekate povoljniji momenat. Sve će biti u redu.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Na prvi pogled, nevažni događaji mogu imati značaja za dalji tok zbivanja. Ne dozvolite da vam šanse promaknu, jer će ponuda biti i te kako primamljiva. Uspostavljate brojne kontakte ili na izvestan način kontaktirate sa javnošću. Sa Škorpijama nikako da nađete zajednički jezik. Potrudite se!

OSTAVI KOMENTAR