Start Horoskop Tvoje zvezde za 27. januar, 2010.

Tvoje zvezde za 27. januar, 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Nastupa period kratkog predaha kada osećate potrebu da se odmorite i dišete punim plućima. Pošto okolnosti zahtevaju promene na nivou ličnosti, uspeće samo oni pripadnici znaka koji budu spremni za njih. Ostali i dalje žive u vlastitim problemima i u senci prošlosti. Nadajmo se da ste heroj.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Bikovi su osetljivi na planu komunikacije sa okolinom i posla u vezi sa putovanjem. Ukoliko budete sarađivali sa Blizancima, uspećete da se iznervirate, hteli to ili ne. Poželjno je dan-dva smanjiti aktivnosti i slobodne trenutke provesti u udobnoj fotelji uz dobru klopicu i daljinski upravljač u rukama. Rak vas šarmira.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Fenomenalno funkcionišete u izvesnoj situaciji uspevajući da iznesete sopstveno mišljenje ne samo o ljubavnom problemu već i o umetnosti. Prijemljivi ste za lepe stvari. Pa kad je tako, niko vam ne brani da u njima uživate. Iako ste trenutno nepraktični, uskoro se nazire izlaz iz problema.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Vaše glavne osobine trenutno su pojačane. Neka vas ne iznenade opaske sa strane vezane za škrtost, ljubomoru i kulinarske specijalitete. Neka okolina priča šta god hoće, a vi mirno radite i rešavajte problem za problemom. Ukoliko ovo nije vaš dan, tešite se jer će brzo proći.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Iskoristite adekvatno veliku dozu kreativnosti. Emotivna situacija nije toliko dramatična da biste razmišljali o tome šta treba preduzeti kako biste opet bili zadovoljni i ispunjeni. Koliko god da kalkulišete, niste dobar matematičar. Ne možete da podesite sve komponente u sopstvenom slučaju. Nečega se morate odreći.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Device se bave lepim stvarima, umetnošću prvenstveno. I pored svega, ljubav je na prvom mestu. Zastoji vas zabrinjavaju, ali pošto su oni posledica viših okolnosti, sa njima se mirite. Okrenite se dubljem smislu života i onim segmentima na koje možete direktno da utičete. Sve ostalo nije važno.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Dok razmišljate o poslu, nervirate se. Nije vam toliko krivo zbog toga što se ne dokazujete već pre svega zbog toga što novac kasni, a neophodan vam je. Partner smanjuje finansijska ulaganja, pa morate da se oslonite na vlastita sredstva, kojih nikad nije dovoljno. Rešavanje važnog statusnog pitanja troši vaše ionako skromne zalihe energije.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Pošto ste okruženi uglavnom starim i bolesnim osobama, možda se i vi slično osećate. Na momente se oslobađate tog osećanja, da bi se odmah potom ono pojavilo sa još većim intenzitetom. Ukoliko sa Jarcem razmenite iskustva, biće vam lakše. On se bogatstvom svog iskustva i te kako može pohvaliti.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Ne osećate se najbolje, a ne znate šta je uzrok tome. Jedan Rak iz bliže okoline neprestano vam nabija komplekse. Stvorili ste o sebi sliku uspešne i iskusne osobe, ali u kritičnoj situaciji Rak stupa na scenu i sve vrednosti koje ste gradili padaju u vodu. Ne obazirite se na njega.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Bunite se protiv onoga što guši slobodu kretanja, što vas sputava i stvara vam teškoće. Morate se suočiti sa iznenadnim gubitkom ili rastankom. Nastojte da taj momenat prihvatite kao normalan sled okolnosti. Prst sudbine donosi vam i preokrete nabolje, pa se na sve treba navikavati.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Problemi se odnose na ljubav i brak. Ulažete svojske napore da ih rešite, ali ne ide lako. Šta da se radi kad se upuštate u “sumnjive veze” i kad niste utvrdili pravila igre. Samo one Vodolije koje se drže oprobanog starog partnera neće imati teškoće. Mogući su problemi sa žlezdama i hormonima.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Pripadnici ovog romantičnog znaka žive u svetu erotskih maštarija i iluzija, mada prosto ne znaju šta hoće. Ukoliko zanemarite finansijska ulaganja i konkretne poslove, a okrenete se umetnosti i hiperprostoru, bićete zadovoljni. U protivnom, budite spremni na izdatke i gubitke.

OSTAVI KOMENTAR