Start Horoskop Tvoje zvezde za 27. avgust, 2010. godine

Tvoje zvezde za 27. avgust, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Zabrinuti ste zbog zastoja poslovne prirode. Ne sekirajte se pošto se radi o normalnoj pojavi vezanoj za ono čime se bavite. Uspećete u nečemu značajnom. Okrenite se kreativnom radu. Dan je idealan za provod, bavljenje umetnošću i uživanje u romantici.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Fantastično se osećate. Ušli ste u period povoljan ne samo za umetnički razvoj već i za ljubav. Pošto posedujete izraženu stvaralačku moć, krenite u akciju. Uspeh neće izostati. Svojim šarmom privlačite voljenu osobu. Ukoliko ona ne postoji, krećite se što više – upoznaćete je!

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Okrenuti ste događajima koji mogu u povoljnom smislu da izmene vaš život. Iako su rešenja nadohvat ruke, strpite se izvesno vreme i dobro promislite o tome šta zapravo hioćete. Okolnosti su ozbiljnije nego što mislite. Savetuje se da napokon odrastete. Dosta ste bili neozbiljni.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Pošto važite za pametnu i praktičnu osobu, unapred sagledavate problem i ne iznenađuju vas neke stvari. Tačno znate koliko od koga možete dobiti i šta od situacije očekivati. Malo neizvesnosti ne bi bilo na odmet, posebno ne na ljubavnom planu, jer postaje monotono.

05 LAV
21.07 – 21.08.
U očekivanju ste poslovnog uspeha i materijalne dobiti. Dan obećava povoljan ishod događaja s tim u vezi. Ono što i dalje smeta najbližima jeste vaša izražena želja za dominacijom. Dokle ćete isticati sebe i svoje kvalitete?

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Strpljivi ste i znate da je put do uspeha težak. To vam pomaže da prebrodite trenutnu situaciju. Zdravlje koje je popustilo upravo se ovih dana poboljšava, i to rapidno. Dodajte maksimalan optimizam u pristupu problemu i uspeh neće izostati. Pošto su poslovi u zastoju, posvetite se društvenom životu.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Ne brinite tuđu brigu, već se posvetite sebi i svojim problemima. Najpre bi trebalo da se sa njima suočite, jer su vam još uvek magloviti. Čim ih budete sagledali i razložno razmislili o njima, nametnuće vam se i rešenje. Dakle, ne vodite besmislene razgovore sa drugima.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Izuzetno uspešan poslovni dan biće krunisan priznanjem. Ukoliko niste poslovno aktivni, imaćete uticaja na okolinu, ali i pojačan interes za književnost. Iako ste u fazi prolaznog optimizma, prija vam samoća. Najbolje funkcionišete u izolaciji i individualnom radu.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Neki pripadnici ovog znaka kreću na put, a neki marljivo završavaju poslove. Pošto je moć koncentracije pojačana, iskoristite ovu pogodnost da se suočite sa problemom koji vam se ranije činio nerešiv. Strpljivo rastavite stvari na proste činioce, pa ih složite.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Umetničkim dušama biće lako, jer one odlično funkcionišu u svetu imaginacije. Čim se spustite na zemlju i počnete da rešavate materijalne probleme, nastupa nezadovoljstvo. Zato, zaplovite u vode umetnosti i plivajte u njima što duže možete.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Samo jasnim pogledima na život možete postići cilj; u protivnom – nesporazum sa okolinom. Partner je dežurni krivac. Poštedite ga. Obuzdajte svoju ljubomoru – neosnovana je i može vas puno koštati. Prokontrolišite krvnu sliku.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Promene raspoloženja postale su za vas normalna pojava: čas ste očajni, čas frenetično srećni. Okrenite se poslu, ali ne zapostavljajte ni partnera. On vas uvek podržava u svemu, a to bi trebalo da cenite. Više šetajte.

OSTAVI KOMENTAR