Start Horoskop Tvoje zvezde za 26. novembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 26. novembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
Idete linijom manjeg otpora. Skloni ste filozofiranju i pričama u prazno. Pošto postupci nemaju efekta, okrenite se nečem novom. Nađite zlatnu sredinu između okupiranosti egzistencijalnim problemima i religioznih preokupacija. Spremite se za vesti iz inostranstva. Osetljivi ste na uticaje sa strane.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Opasnost vreba u vidu svađa sa kolegama i dokazivanja sopstvene ispravnosti. Pošto vas okolina očigledno ne razume, donosite odluku o tome da se distancirate i bavite isključivo intimnim stvarima. Saznanje o tome da imate na koga da se oslonite, da su vam prijatelji odani – svakome prija. Uspešno savladavate kriznu situaciju na poslu.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Na izvestan način vas očekuje uspeh u svim poslovima koji su u vezi sa javnošću. Partner ispunjava vaša očekivanja, pa ste u relativno harmoničnim odnosima. I pored svega, pokušavate da mu nađete manu. Ako je nema, spremni ste da je izmislite. Usmerite višak energije na kreativne poslove.

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
U pozitivnoj ste fazi, uprkos raznim previranjima. Spremni ste za timski rad i druženja, primate kritike i šale na sopstveni račun. Pošto mnoštvo stvari potiskujete, inertni ste, pa su moguće posledice u vidu problema prouzrokovanih preteranim sedenjem. Morate se pod hitno aktivirati i početi da se bavite sportom.

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Ljubav, ah, ljubav! Ako se ne budete iskazali na emotivnom planu, ne očajavajte. Okrenite se kreativnom radu, jer su planetarni aspekti povoljni. Zamena teza često pomaže, pa ćete se osetiti ispunjeno i zadovoljno. Valja nahraniti lavovsku sujetu, koje imate na pretek. Dan je dobar i za finansijske malverzacije.

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Imate specifične radne metode i osećaj za sklad. Svemu pristupate krajnje pozitivno, pa okolina od vas može mnogo toga da nauči. Udubljujete se i uzvestan problem, rešavajući ga uspešno. Napokon vam pada kamen sa srca kad je sudbina jednog člana porodice u pitanju.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Vodite uspešnu i izuzetno živu korespodenciju. U elementu ste, jer vam svi vidovi komunikacije veoma prijaju. Tu je i ljubav ka raznolikosti i novim poslovnim mogućnostima koja vas takođe čini raspoloženim. Biće svega što želite, para posebno. Novac na specifičan način utiče na vaše raspoloženje.

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Uzrok promuklosti može biti previše pričanja, ali i nekontrolisano konzumiranje cigareta. Povedite računa o tome i pokušajte da bar neki svoj porok napustite. Sa okolinom su mogući sukobi zbog vašeg netolerantnog stava. Nervirate se zbog kašnjenja para. Vi ste svoje odradili, pa očekujete novac.

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
Nervoza, pričljivost, preterivanja i masa drugih problema – mogu se javiti u toku današnjeg dana. Sve što je loše ima i dobru stranu, pa se u konkretnom slučaju možete nadati uspešnom poslu, entuzijazmu, brzoj replici i talentu za pisanje. Od druženja sa Devicama i Blizancima svi imate koristi.

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
Na trenutna razmišljanja utiču drugi, pa otuda povodljivost i prijemljivost za tuđe misli. U fazi ste pravljenja planova, ali niste spremni da ih sprovedete u delo. Više filozofirate nego što radite. Partner vam zbog toga prigovara, ali mu ne verujete. Morate biti svesni ozbiljnosti situacije i preći sa reči na dela.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Prijaju vam zabave. Na ozbiljne stvari gledate sa izvesnom dozom humora. Javlja se želja za vođenjem ljubavi u kombinaciji sa kretaivnim radom. Pokušajte da sve to objedinite. Mlađim pripadnicima znaka to polazi za rukom, dok stariji “prebacuju loptu” na partnera. Originalnost i samostalnost su naglašene.

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Uzdržani ste i štedljivi iznad svih očekivanja. Možda u izvesnoj prilici treba da se mašite džepa i nešto platite. Prijatelji su primetili da imate problema u vezi s tim, pa očekuju korekciju ponašanja. Ukoliko se ne izborite sa ovom osobinom, nemojte se začuditi ako okolina počne da vas izbegava.

OSTAVI KOMENTAR