Start Horoskop Tvoje zvezde za 26. januar, 2010.

Tvoje zvezde za 26. januar, 2010.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Ako se pomirite sa činjenicom da vas očekuje težak dan, biće vam lakše, pa učinite to što pre. Rad je nešto što morate da prihvatite i sa čim bi najzad trebalo da se pomirite. Ljubav, uživanja i druge lepe stvari odložite za povoljniji trenutak. Pred vama su krucijalne promene na nivou ličnosti.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Dan je kao stvoren za izvođenje umetničkih dela ili uživanje u njima. Pošto se nalazite u svojevrsnoj emotivnoj zabludi, iskoristite talas inspiracije u kreativne svrhe. Umesto što se prepirete sa partnerom i ukućanima, bolje bi bilo da sarađujete. Sa Lavovima vas očekuje sjajna saradnja. Prihvatite je oberučke.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Ako stvari krenu nizbrdo kada se najmanje nadate, nemojte paničiti jer će vas strah samo blokirati i omesti u akciji. Strpite se i sačekajte da negativan period prosto sam od sebe prođe. Bili ste u još većoj krizi pa ste izdržali. Više šetajte.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Kuvate, mesite, spremate. Iako svi misle da to volite, činjenica je da masu stvari obavljate samo iz potrebe i osećanja dužnosti. Uskoro vas očekuju srećni preokreti na emotivnom planu, pa posvetite više pažnje fizičkom izgledu. Valja šarmirati dotičnu osobu. To vam bar neće biti teško, posebno ako uključite u igru smisao za humor.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Na sve strane – problemi. Svađe sa partnerom postale su svakodnevna i normalna pojava, a i zdravstvene tegobe dodatno otežavaju stvari. Pitate se dokle ćete moći da izdržite ovaj tempo? Tešite se: nepovoljan period brzo će proći, samo se morate strpeti još koji dan. U protivnom, možete imati ozbiljnije probleme.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Izuzetno naporan dan, i to na svim poljima. Izdržaćete ga, jer ste bili u daleko težim situacijama. Ukoliko planirate nove početke, stanite. Razmislite o tome da li je sada pravi momenat. Pokušajte da se okrenete stvarima u koje ste sigurni. To je stari oprobani posao, ali i osoba sa kojom delite životnu sreću. Ništa bez nje.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Vage očekuje sjajna saradnja i odnos sa javnošću. Umetnička crta karaktera trenutno je naglašena, pa ćete biti u fazi stvaranja kapitalnih dela. Jedan Lav nudi vam primamljiv predlog, pa ga ne ispuštajte iz ruku. Još ako vam ponudi brak… tek tada se treba duboko zamisliti. Moguće su, međutim, i zablude kad je on u pitanju.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Ambiciozni ste. Hvatate se u koštac sa problemima, mudrujete nad sopstvenom sudbinom i ponašate se u stilu pripadnika ovog misterioznog znaka. Pošto je sposobnost koncentracije jaka, uspevate da rešite važan problem. U tome vam svojski pomaže Jarac. Njegove savete treba poslušati.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Trenutne okolnosti shvatate ispravno i shodno njima se i ponašate. Bićete u prilici da uspešno poslujete i donosite ispravne odluke. Pošto je sklonost ka povredama naglašena, savetuje se oprez. Ukoliko sarađujete sa Ovnovima i Vodolijama, budite krajnje oprezni. Možete imati problema.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
S jedne strane su želje, dok stvarnost nameće drugačiji tempo. Ljubav i potreba za nežnošću čine vas osetljivim, a zdravstvena situacija upozorava na to da možete imati problema. Čuvajte se i ne precenjujte sebe u odnosima sa suprotnim polom. Trenuto je partner u situaciji da vas totalno izbaci iz koloseka. Oprez!

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Osećate snažnu unutrašnju napetost, nervirate se i radite u stanju užurbanosti. To može biti opasno, posebno ako ste vozač, jer su povrede iz nehata više nego moguće. Ukoliko pojačate dozu opreza, okrenete se radu u izolaciji i strpljivom ostvarivanju ciljeva, problemi će biti za vama.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Umetnički orijentisane Ribe očekuje uspešan i kreativan dan. One inspiraciju i kreativnost uspevaju uspešno da ovaplote; svakodnevni problemi mogu da sačekaju povoljniji momenat. Jedan Lav nudi vam predlog u vezi sa čijom realizacijom morate dobro razmisliti. Vi ste praktični, on – još više. Oboje nastojite da profitirate.

OSTAVI KOMENTAR