Start Horoskop Tvoje zvezde za 25. oktobar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 25. oktobar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
Ulažete puno napora kako biste ispunili obaveze, ili bar tako izgleda. Sve se odvija u znaku mukotrpnog rada, teško i sporo. Pošto postoji opasnost od nasilja sa strane ili nad samim sobom, tj. od autodestrukcije, poželjno je korigovati se u tom smeru. Izbegavajte brutalnost i provokacije sa strane.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Zbog nečega ste razočarani. Morate preispitati sopstveno ponašanje i uvideti svoj deo odgovornosti kako biste neugodnosti sveli na minimum. Dan je povoljan za putovanja i kontakte sa inostranstvom, a loš za praktične stvari. Zdravstveni problemi su posledica lošeg metabolizma. Potražite savet stručnjaka.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Iako ste planirali da radite ozbiljne stvari, nećete moći. Pošto ste pozvani da prisustvujete zabavi ili vam neko nameće da to činite, okrećete se lepšoj strani života. Sa partnerom postižete jedinstvo po mnogim pitanjima. On vas podržava u tome da istrajete u borbi za zadobijanje zasluženog statusa.

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
Ne osećate se najbolje. Očigledno je da vam jedan od bliskih prijatelja kvari raspoloženje. Možda je baš on kriv za loše odnose sa okolinom i negativno utiče na ponašanje vašeg partnera. Svađe oko para poželjno je izbeći. Morate biti diplomata, pa na pitanja sa strane odgovarati pitanjima. Pretvarajte se – umete vi to!

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Pošto ovo očigledno nije vaš dan, ne preduzimajte ništa konkretno, već nastojte da u odmoru provedete slobodne trenutke. Većina pripadnika znaka ophrvana je zdravstvenim problemima. Slabe tačke organizma, kardiovaskularni i nervni sistem, pokušavaju da vas ograniče u kretanju.

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Odličan dan za to da pored posla ostvarite i nešto što vam mnogo više znači. Veza je uplovila u mirnije vode, a partner, Vaga ili Strelac, pokušava da vas na razne načine ubedi u osećanja. Nemate razloga da mu ne verujete. Opanost se može javiti ako preterujete sa trošenjem, mada to ne činite često.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Iako mislite da dobro procenjujete ljude, upravo ono što vam se dešava govori da niste u pravu. Zablude su prisutne na svakom mestu, tako da im se morate suprotstaviti. Pošto su mogući zdravstveni problemi vezani za sakupljanje tečnosti u organizmu, mogu vam pomoći diuretici, kafa recimo.

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Iako ste zlopamtilo, pokušajte da tu slabost prevaziđete. Neće biti lako, ali ukoliko se potrudite, uspećete. Možda nesvesno povređujete druge? Pošto posedujete ogromnu količinu energije, bar pokušajte da je iskoristite na najbolji mogući način. Izbegavajte Ovnove, jer su mogući problemi.

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
U večitoj potrazi za javnim priznanjem, samo dokazujete koliko vam je jaka sujeta. Držite do toga šta drugi misle o vašem radu, pa dan provodite uspostavljajući dobre duhovne i mentalne kontakte. Lavovi pokušavaju da vas pobede, ali neće uspeti. Planete su na vašoj strani.

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
Pošto imate problema u kontaktima, nađite nekog da vas zameni. Koliko će vam još biti potreban advokat? Pošto ste stidljivi, lakše je da se uhvatite u koštac sa problemom sami nego da tražite pomoć sa strane. Sa godinama, Jarci stiču sigurnost, pa se nadajmo da ćete i vi.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Vodolije su u svom elementu. Ljubav im pričinjava zadovoljstvo, ali ukoliko im se niko ne nađe pri ruci, talente mogu usmeriti na umetnička dešavanja. Neka izbegavaju sukobe i nek se povlače, kad god im se za to ukaže prilika. Srećno!

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Idete iz krajnosti u krajnost: ili ste nedruštveni, ili pak preterano društveni. Kako god da postupite, ne valja. Neko iz bliže okoline pokušava da vas zavadi sa partnerom, ali nemojte nasedati na sitne provokacije sa strane. Izbegavajte druženje sa Ovnovima, koji su za vas prejaki i uništavaju vas sopstvenom agresijom.

OSTAVI KOMENTAR