Start Horoskop Tvoje zvezde za 25. novembar 2009.

Tvoje zvezde za 25. novembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30053633_000001

Strelac Nelly Furtado (2.12.1978.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
U elementu si jer razloga za to ima na pretek, a glavni među njima je zaljubljenost. Biće, međutim, nevolje ako ne uspeš da realizuješ svoje namere. Tada ćeš se osećati sasvim suprotno – bićeš nezadovoljna, besna i iskompleksirana. Postaraj se da ono prvo sprovedeš u delo.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Bikovi su srećni, jer su uspeli da prebole i prevaziđu neugodne stvari vezane za voljenu osobu. Budući da sada ne očekuješ ništa spektakularno na emotivnom planu, provodiš sjajne trenutke i, za divno čudo, dobijaš više nego što si mogla da pretpostaviš. Kreativna crta karaktera ti je izražena.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Na indirektan način ispoljavaš osećanja vezana za voljenu osobu. Više ti odgovaraju priče o ljubavi nego konkretne akcije. Umetničke sklonosti pomažu ti da lakše funkcionišeš i kontrolišeš odnose sa suprotnim polom. Nude ti se povoljne prilike za umetnički napredak.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Niži pripadnici znaka imaju problema psihosomatske prirode, traže krivce u drugima i nezadovoljni su, dok oni drugi uživaju. Svesni su činjenice da dobijaju upravo onoliko koliko su zaslužili, pa se trude da budu još aktivniji, a samim tim i zadovoljniji. Ništa ne pada s neba, pa ni dobro raspoloženje.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Sve sama nezadovoljstva. Biće da su razlozi subjektivni, da potiču iz ličnih nerealizovanih potreba. Ukućanima nisi zadovoljna, stvari u školi ne idu po planu, a i zdravlje popušta. Imaš osećaj da se sve ustremilo protiv tebe. Tešiš se, jer se radi o prolaznom stanju. Sujeta ti je povređena, pa šta?

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Iskoristi šansu koja se retko pruža, a odnosi se na tvoje neiskazane umetničke sposobnosti. Trenutno si okupirana strastima, pa ne razmišljaš o svojim talentima. Pošto je naglašena ljubavna energija ujedno i kreativna, ukoliko je ne budeš realizovala na jedan način, ostaje ti drugi.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Iako si možda zabrinuta zbog izbora koje danas moraš da doneseš, možeš se slobodno osloniti na svoje instinkte jer oni te nikada neće izneveriti. Prati pažljivo dešavanja u školi jer se tamo spremaju neke dobre stvari po tebe. Ono što čuješ uzmi u obzir, ali nemoj se oslanjati isključivo na činjenice.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Nisi svesna sopstvene agresije i prisile koju vršiš nad okolinom. Želiš po svaku cenu da ostvariš neke zamisli, pa stoga ne biraš sredstva. Sa Lavovima je veza povuci-potegni, ali ipak ne odustajete. Vezuju vas ljubav ili zajedničke aktivnosti, ali osećanja treba ostaviti po strani.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Ništa ti trenutno ne polazi za rukom, pa ne forsiraj stvari. Pusti da se slegnu i sačekaj povoljniji momenat. Potrebno je da prođe izvesno vreme. Unutrašnja nezadovoljstva moraš ublažiti baveći se sportom. Šetnja ili tenis predstavljaju pravi melem za dušu. Na taj način depresija je pod kontrolom.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Planete poručuju da ne sediš skrštenih ruku, već da se maksimalno aktiviraš. Pošto je pravi momenat da nekome saopštiš važnu novost, učini to odmah. Imaće odličan efekat, a tebi će pasti kamen sa srca. Tajna koju skrivaš zbog straha od reakcije okoline treba da izađe na svetlost dana.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Treba više da se aktiviraš u školi. Očekuje te uspeh u svim stvarima koje su vezane za komunikaciju i prijatelje, a “neuspeh” na zdravstvenom planu. Ovo poslednje odnosi se samo na neurotične pripadnike znaka, sklone preterivanjima. Ali ti nisi takva, zar ne?

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Ukoliko sebe smatraš žrtvom okolnosti, taj osećaj je subjektivan. Ne opterećuj se njime, već nastoj da se baviš pisanjem, čitanjem i svim onim stvarima za koje si nadahnuta. Imaš pametnijeg posla nego da lupaš glavu zbog onoga što okolina o tebi misli i što od tebe očekuje.

OSTAVI KOMENTAR