Start Horoskop Tvoje zvezde za 25. maj, 2010. godine

Tvoje zvezde za 25. maj, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Pošto ste sebi zadali mnogo obaveza, u startu ćete ih teško ostvariti. Možda to činite nesvesno, jer potencirate nervozu koja je odlična poštapalica za neke nerešene probleme. Najlakše funkcionišete kad ste nervozni i kad imate problema, jer se teško suočavate sa suštinskim delom ličnosti, tj. sa samim sobom.

02 BIK
21.04 – 20.05.
S jedne strane je vaša želja da vam se dešavaju sve same lepe stvari, a s druge situacija koja vas nagoni na to da se distancirate od događaja. Jednom rečju, rastrzani ste na više strana. Treba udovoljiti potrebi za komforom, ali se nečega i odreći. Ponašajte se shodno okolnostima i bićete zadovoljni.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Mnogim Blizancima željene stvari ne dešavaju se onim tempom kojim su zacrtali. Jedan od razloga je i njihova neobuzdana priroda, koja sve hoće sad i odmah. U ovom periodu trebalo bi da uživate u blagodatima prave ljubavi. Opustite se.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Funkcionišete upravo onako kako to želite. Ukoliko neko pokuša da vas izbaci iz ravnoteže, neće uspeti. Kad ste jaki i odlučni kao što je to danas slučaj, odbrambeni mehanizmi prema okolini su veliki. Poželećete da iskažete kulinarske sposobnosti ili da pokažete svima ono što najbolje znate. Uspećete.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Lavovi bi mnogo hteli. Ukoliko i pola od toga ostvarite, možete biti zadovoljni. Želja za ljubavlju postoji, ali vam se način ispoljavanja ljubavi neće dopasti, što može dovesti do blagog nezadovoljstva. Pošto je smisao za kreativnost jači od onog za vođenje ljubavi, budite stvaralački orijentisani. Uspeh!

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Izbegavajte javne skupove, neprovetrene prostorije i preduzmite sve mere opreza kako biste sanirali sklonost ka virusnim infekcijama. U fazi ste kada nešto planirate, ali nedostaje vam smisao za realnost. Kako biste izbegli razočaranja, više vremena provodite na svežem vazduhu sa voljenom osobom.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Odgovorni ste prema svima i svemu možda i više nego što je potrebno. Da li ste razmišljali o tome da je život igra i pokušali da opuštenije funkcionišete? Ono što je evidentno jeste izvestan grč u nastupu sa okolinom i nezadovoljstvo ukoliko vas drugi ne dožive onako kako biste vi hteli. Budite kritičniji prema sebi.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Događaji vas na momente udaljavaju od gorućih pitanja. Ona, budući da se ne odvijaju u željenom smeru, mogu pojačati probleme i nezadovoljstvo. Želite jasno da znate na čemu ste, ali vam to ne polazi za rukom. Partner će činiti sve da se u vezi osećate sigurno.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Okupirani ste neobičnim temama i problemima, bavite se specijalnim hobijem, u svakom slučaju napredujete u duhovnom pogledu. Strelci su skloni raznim metafizičkim temama. Došli ste do nekih unutarnjih zapažanja, pa ste delimično i zbog toga zadovoljni. Sve vam izgleda krajnje jednostavno.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Od vas samih zavisi šta će se dešavati. Kako ste posejali, tako ćete i žnjeti. U životu se često dešava ono šta smo želeli, ali je za to neophodan i trud. Oni koji su na ostvarenju želja marljivo radili – uspeće, dok će oni drugi morati da sačekaju bolje dane.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Okupirani ste poslovnim i zdravstvenim problemima. Dosta ste se bavili ljubavlju i lepim stvarima, pa se bacate na rešenje izvesnih problema. Sve ide u rok službe, tako da ćete savladati prepreke i za dan-dva izuzetno funkcionisati. Ne dozvolite da vas drugi nerviraju. Distancirajte se!

12 RIBE
19.02 – 20.03.
U izvesnoj situaciji osećate se bezrazložno inferiorno. Pokušavate da odustanete od planova. Koliko je to pametno? Dobro razmislite pre nego što se odlučite na takav korak. Kasnije će vam biti teško da se vratite na one pozicije na kojima ste sada. Savetuje se aktivno suočavanje sa izazovima, uz marljiv rad.

OSTAVI KOMENTAR