Start Horoskop Tvoje zvezde za 25. februar 2011. godine

Tvoje zvezde za 25. februar 2011. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

21.03 – 20.04. OVAN

Pošto ste se naučili pameti, ponašate se racionalno. Doduše, i dalje vam je jezik brži od pameti, ali to više nije opasno. Nervoza je normalna pojava koju pokušavate da ublažite družeći se sa osobama koje vas cene. Period u kom se nalazite odličan je za pisanje i bavljenje naukom

21.04 – 20.05. BIK

Bićete u situaciji da analizirate tuđe probleme. To vam neće teško pasti, jer ćete na taj način potisnuti svoje. Iako teško izražavate sopstvena osećanja, dobar ste slušalac. Velika je veština umeti nekoga saslušati. Nedostaje vam samopouzdanje kad je nov izazov u pitanju. Krenite u akciju, jer vas zvezde podržavaju.

21.05 – 20.06. BLIZANCI

Aktivno i originalno razmišljate. Sa prijateljima se družite razmenjujući svakodnevne probleme i znanja. Pokušajte da sklonost ka kritikovanju svedete na minimum. Više radite, a manje pričajte. Okolina od vas očekuje da napokon pređete sa reči na dela. Nemojte propustiti priliku da negde otputujete.

21.06 – 20.07. RAK

Stalo vam je do činjenica. Funkcionišete hladno, proračunato, sa željom da iz trenutne situacije profitirate. Iako akcenat stavljate na porodični život, karijera vam je veoma važna. Ne iznenađuje ni interesovanje za politiku u kojoj aktivno učestvujete. Plasirate nove ideje, jer ne možete da sedite skrštenih ruku.

21.07 – 21.08. LAV

Mogući su sukobi sa familijom. Rodbina će danas definitivno pokušati da vas iznervira. Ništa alarmantno, jer ste vi okrenuti interesantnijim stvarima. Maštate o putovanjima, a intuicija, koja je pojačana, govori da će ih biti. Obuzdajte tvrdoglavost i sa osmehom pređite preko uvreda.

22.08 – 22.09. DEVICA

Svađe sa partnerom postale su sve učestalije. Zapitajte se da li ste preterali sa svojim zahtevima i sitničavošću. Ukoliko ste rešili da se bavite politikom ili nekretninama, ušli ste u odličan period. Dobićete podršku važne osobe. Budite tolerantniji prema bližnjima.

23.09 – 22.10. VAGA

Period nesporazuma sa partnerom postao je prošlost. Odlično funkcionišete u tandemu, svesni svih partnerovih kvaliteta. Dokle će to da traje – veliko je pitanje, na koje niko ne može da odgovori. Čari vaše veze i leže u neizvesnosti! Pokušajte da šarmirate partnera i utičete na to da uradi neku korisnu stvar. Novčani dobitak.

23.10 – 22.11. ŠKORPIJA

Neka vas ne iznenadi proširivanje obima poslova. To će uticati na poboljšanje finansijske situacije. Uskoro ulazite u mnogo bolji period. Novac vam je preko potreban, ali do njega možete doći samo marljivim radom. Svi zdravstveni problemi idu iz glave. Obratite pažnju na vitamine.

23.11 – 20.12. STRELAC

Uspeh vas očekuje u svim kreativnim poslovima. Možete se nadati i srećnim finansijskim transakcijama. Po pitanju ljubavi i dece morate biti fleksibilniji. Pred vama je povoljan period za uživanje u sitnim životnim radostima. Razmišljajte o tome kako da što pametnije osmislite slobodno vreme.

21.12 – 19.01. JARAC

Ušli ste u povoljan period za trgovanje nekretninama. Ukoliko ste razmišljali o tome, pravi je čas da se aktivirate. Lako se nervirate i na okolinu isijavate neraspoloženje. Morate ovu osobinu nekako da korigujete. Okrenuti ste porodici više nego što je normalno. Pomalo gušite ukućane.

20.01 – 18.02. VODOLIJA

U stalnoj ste žurbi. To vam odgovara, pošto je inertnost osobina koju ne podnosite. Morate kontrolisati nervni sistem jer su mogući problemi. Kao propratna pojava, javlja se bolest. Krenite sa novom terapijom. Oprezno sa potpisivanjem papira i ugovora.

19.02 – 20.03. RIBE

Donosite odluku na brzinu i sa nečim krećete iz početka. To vam neće teško pasti, jer su u pitanju novac i biznis. Okrećete se povoljnijoj poslovnoj ponudi u želji da vaši kvaliteti budu adekvatno nagrađeni. Napokon ste se opametili i rešili da stvari stavite na zasluženo mesto.

OSTAVI KOMENTAR