Start Horoskop Tvoje zvezde za 24. septembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 24. septembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Image Hosting by imagefra.me
21.03 – 20.04. OVAN Voljenu osobu privlači činjenica da se kod vas ništa ne zna. Na momente ste blagi i meki kao pamuk, da biste potom zbog najmanje sitnice odreagovali ljubomornim scenama. Trenutno ste u negativnoj fazi. Razmišljanja su crna, partnerovi nedostaci vas izluđuju. Stanje je prolazno. Strelac je dobitna kombinacija.

Image Hosting by imagefra.me
21.04 – 20.05. BIK U čudnoj ste konfuziji. Ne pokušavajte da preduzmete nešto kako bi ona nestala, jer ćete učiniti još gore. Mogući su finansijski gubici, emotivna nezadovoljstva i bolesti vezane za sakupljanje tečnosti u organizmu; ima i razloga za nesanicu. Opametite se! Ne krivite druge za soptvene slabosti.

Image Hosting by imagefra.me
21.05 – 20.06. BLIZANCI Na okolinu delujete magnetski privlačno. Prava ste zavodnica, ili barem to pokušavate da budete. Niste zadovoljni razvojem ljubavnih, odnosno bračnih odnosa. Sukobi sa suprotnim polom imaju dublje korene. Potiču još iz detinjstva. Ukoliko primetite da nešto ne štima, okrenite se pametnijim stvarima.

Image Hosting by imagefra.me
21.06 – 20.07. RAK Rakovi vredno rade, temeljni su i ozbiljni. Problem se javlja u vidu sitničavosti i želje za perfekcijom u stvarima do kojih im je stalo. A stalo im je do mnogo čega. Vraća vam se sigurnost i podrška, tako da imate lepo mišljenje o sebi – razlog više da vladate situacijom.

Image Hosting by imagefra.me
21.07 – 21.08. LAV Sklonost ka prehladama izazvanim virusima izraženija je nego obično, pa se čuvajte. Možda je to uzrok vaše malaksalosti? Svi postupci su u skladu sa trenutnim stanjem. Svađe, uvrede i razmirice – samo su ventil za izbacivanje nagomilane napetosti prouzrokovane lošim zdravstvenim stanjem. Pokušajte da izbegnete provokativne situacije.

Image Hosting by imagefra.me
22.08 – 22.09. DEVICA Situacija zahteva ozbiljnost i dobru koncentraciju, a toga imate na pretek. Iako ćete uraditi sve što je u vašoj moći, čak i više od toga, ipak niste zadovoljni. Intuitivno osećate da se neko do koga vam je stalo ponaša neiskreno, pa zbog toga patite. Pokušajte da se ne opterećujete.

Image Hosting by imagefra.me
23.09 – 22.10. VAGA Savetuje se pasivan odmor. Druženja nisu idealno rešenje, jer niste dobri ni sebi, ni drugima. Razmislite o tome koliko ste poslednjih dana bili posvećeni sebi, a koliko ste brinuli tuđu brigu? Vi ste osoba koja se nesebično daje, ali teško možete očekivati da vam drugi uzvrate istom merom.

Image Hosting by imagefra.me
23.10 – 22.11. ŠKORPIJA Potrudite se da nađete unutarnji mir. Ne očekujte od drugih da ispunjavaju vaše želje i čitaju vaše misli. Niste zadovoljni, ali šta ste konkretno preduzeli da rešite problem? Za sada samo premotavate film i pokušavate da uvidite šta bi bilo kad bi bilo. Jarac vas sputava.

Image Hosting by imagefra.me
23.11 – 20.12. STRELAC U očekivanju ste prijatnih i izbudljivih događaja. Planirate putovanje od kog mnogo očekujete. Dosta ste bili poslovno i privatno angažovani, pa vam odmor prija. Ušli ste u povoljniji period, praćen konkretnim uspesima. Zastoji su postali prošlost.

Image Hosting by imagefra.me
21.12 – 19.01. JARAC Umetničke sklonosti su izražene, tako da u svemu vidite lepotu. Ono što ne prija vašim čulima nastojite i da ne primetite. Svi današnji postupci su na mestu, a vi ste više nego zadovoljni. Na momenat vam blesne misao o tome kako je put do sreće jednostavan. Pokušajte da ga se setite kada stvari krenu nizbrdo.

Image Hosting by imagefra.me
20.01 – 18.02. VODOLIJA Neplanirani događaji mogu da vam odvuku misli od bolesti i drugih problema. Upravo danas će neko ko ume da vas relaksira uspeti nešto da predloži, što će vam zagolicati maštu i naterati vas da razmišljate u konstruktivnom smeru. Ukoliko planirate prodaju nekretnine, kucnuo je čas.

Image Hosting by imagefra.me
19.02 – 20.03. RIBE I dalje se koprcate. Nasukali ste se na obalu, pa pokušavate nekako da se vratite u vodu. Dok to činite, razmišljajte o sopstvenim greškama. Pokušajte da nešto u sebi izmenite. Malo je pravih pripadnika znaka – filozofa i mislilaca – koji znaju šta hoće. Većina Riba luta i ponavlja greške.

OSTAVI KOMENTAR