Start Horoskop Tvoje zvezde za 24. novembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 24. novembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
U elementu ste, a razloga za to ima na pretek. Glavni je zaljubljenost i funkcionisanje pod snažnim erotskim impulsima. Biće, međutim, nevolje ako ne uspete da realizujete svoje namere. Tada ćete se osećati sasvim suprotno – bićete nezadovoljni, besni i iskompleksirani. Postarajte se da ono prvo sprovedete u delo.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Bikovi su srećni, jer su uspeli da prebole i prevaziđu neugodne stvari vezane za voljenu osobu. Budući da sada ne očekujete ništa spektakularno na emotivnom planu, provodite sjajne trenutke i, za divno čudo, dobijate više nego što ste mogli da pretpostavite. Razmišljanja o neverstvu trenutno su po strani. Kreativna crta karaktera je izražena.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Na indirektan način ispoljavate osećanja vezana za partnera. Više vam odgovaraju priče o ljubavi nego konkretne akcije. Umetničke sklonosti pomažu vam da lakše funkcionišete i kontrolišete odnose sa suprotnim polom. Nude vam se povoljne prilike za umetnički napredak.

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
Niži pripadnici znaka imaju problema psihosomatske prirode, traže krivce u drugima i nezadovoljni su, dok oni drugi uživaju. Svesni su činjenice da dobijaju upravo onoliko koliko su zaslužili, pa se trude da budu još aktivniji, a samim tim i zadovoljniji. Ništa ne pada s neba, pa ni dobro raspoloženje.

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
Sve sama nezadovoljstva. Biće da su razlozi subjektivni, da potiču iz ličnih nerealizovanih potreba. Partnerom niste zadovoljni, poslovi ne idu po planu, a i zdravlje popušta. Imate osećaj da se sve ustremilo protiv vas. Tešite se, jer se radi o vašoj fikciji i prolaznom stanju. Sujeta vam je povređena, pa šta?

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Iskoristite šansu koja se retko pruža, a odnosi se na vaše latentne umetničke sposobnosti. Trenutno ste okupirani strastima, pa ne razmišljate o svojim talentima. Pošto je naglašena seksualna energija ujedno i kreativna, ukoliko je ne budete realizovali na jedan način, ostaje vam drugi. Na vama je da birate.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Vage provode burne i strasne trenutke. Pošto su aktivirale emocije i strasti, sklone su da u tome preteruju. To čine uvek kad im je lepo, pa se upravo sada savetuje oprez. Treba biti umeren ne samo u konzumiranju slatkiša već i partnera. Ukoliko budete neumereni, smučiće vam se sve.

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Niste svesni sopstvene agresije i prisile koju vršite nad okolinom. Želite po svaku cenu da ostvarite neke zamisli, pa stoga ne birate sredstva. Sa Lavovima je veza povuci-potegni, ali ipak ne odustajete. Vezuju vas ljubav ili posao, ali osećanja treba ostaviti po strani. Nije lako priznati poraz.

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
Ništa vam trenutno ne polazi za rukom, pa ne forsirajte stvari. Pustite da se slegnu i sačekajte povoljniji momenat. Potrebno je da prođe izvesno vreme. Unutrašnja nezadovoljstva morate ublažiti baveći se sportom. Šetnja ili tenis predstavljaju pravi melem za dušu. Na taj način depresija je pod kontrolom.

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
Planete poručuju da ne sedite skrštenih ruku, već da se maksimalno aktivirate. Pošto je pravi momenat da nekome saopštite važnu novost, učinite to odmah. Imaće odličan efekat, a vama će pasti kamen sa srca. Tajna koju skrivate zbog straha od reakcije okoline treba da izađe na svetlost dana.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Treba da se aktivirate na poslovnom polju. Očekuje vas uspeh u svim stvarima koje su vezane za komunikaciju i prijatelje, a neuspeh na zdravstvenom planu. Ovo poslednje odnosi se samo na neurotične pripadnike znaka, sklone preterivanjima. Vi niste takvi, zar ne?

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Ukoliko sebe smatrate žrtvom okolnosti, osećanje je subjektivno. Ne opterećujte se njime, već nastojte da se realizujete u pisanju, poslu i onim stvarima za koje ste nadahnuti. Imate pametnijeg posla nego da lupate glavu zbog onog što okolina o vama misli i što od vas očekuje. To je njen problem.

OSTAVI KOMENTAR