Start Horoskop Tvoje zvezde za 24. novembar 2009.

Tvoje zvezde za 24. novembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30036744_000079

Strelac i reper: Chamillionaire (28.11.1979.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Dosta informacija ti nedostaje i to bi sutra moglo da ti stvori velike probleme. Nemoj žuriti s odlukama i trčati napred bez obzira na sve, radije malo pričekaj da se situacija smiri i da saznaš sve što je potrebno. Tako ćeš kasnije imati manje grešaka za ispravljanje. Strpljenje bi danas trebalo da ti bude jača strana.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Danas će ti biti prilično teško da nekome kažeš ne. Ali, to i dalje nije razlog da kažeš da. Ako smatraš da nešto nije u redu i ne želiš da učestvuješ u tome, ili te jednostavno tako nešto ne zanima, nemoj se bojati da odbiješ. Nema razloga da trošiš vreme na nešto potpuno nevažno. Samo im na lep način objasni o čemu se radi, sigurno će te shvatiti.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Vrlo lako ćeš samu sebe moći da nagovoriš da veruješ u ono što ti se u određenom trenutku učini zanimljivim. Nemoj ignorisati negativne strane svega toga samo da bi uživala u „trenutku“, jer bi sebi mogla stvoriti velike probleme. Kod donošenja odluka potrudi se da budeš što realnija i da dobro proučiš sve informacije koje imaš.

04 RAK
21.06 – 20.07. .
Želiš da pronađeš dobar odnos između zabave i obaveza, ali tako da uradiš sve što moraš, a da ti veći deo dana ostane za porodicu i prijatelje. Tako nešto nije izvodljivo i nemoj da trošiš nerve na postizanje nečeg nemogućeg. Radije pokušaj da napraviš dobar plan kako bi stigla da obaviš ono najosnovnije, a deo vremena provedi sa najdražima.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Osećaš da su pred tobom neka bolja vremena, ali ona još uvek nisu stigla. Najradije bi samo čekala kod kuće da se situacija poboljša pa tek onda izašla napolje. No, to nije moguće. Tek kada rešiš probleme koji su sada pred tobom, moći ćeš da kreneš dalje. Stoga, umesto da čekaš da promene same dođu, aktiviraj se i potrudi se da dođu što pre.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Danas se malo odmori od svih sumnji i uživaj u trenutku. Zaboravi na probleme koji će se možda pojaviti i iskoristi ove trenutke najbolje što možeš. Probleme ćeš rešavati kada se pojave, jer ne možeš stalno živeti u iščekivanju.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Biće ti teško da postaviš granicu koliko drugima zapravo treba da kažeš o svojim problemima i privatnom životu. Ukoliko si sumnjičava i osobama s kojima razgovaraš ne veruješ baš u potpunosti, najbolje bi bilo da im daš samo neke osnovne informacije, izbegavaš dublje razgovore i što brže promeniš temu koja ti ne odgovara.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Nemoj naglo da reaguješ na situaciju koja se sada odvija. Pre svega što učiniš, dobro razmisliš i pričekaj da se slegnu prvi utisci, malo se više informiši i tek onda glasno reci svoje mišljenje. Zbog brzine bi ovih dana mogla imati većih problema, stoga samo smireno i polako radi sve što radiš, čak i one rutinske stvari, i nećeš imati problema.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Uživanje s prijateljima jedno vreme može biti vrlo zanimljivo, ali ne možeš da tražiš sebi neku zabavu, bilo kakvu, samo da bi izbegla probleme. Oni će te i dalje čekati dogod se ne smiriš, možda postanu i veći. Bilo bi bolje kada bi se umerenije zabavljala, a delom se posvetila školi.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
U poslednje vreme sve što radiš, radiš pod dosta velikim pritiskom. Do sad je to uredno funkcionisalo ali nećeš još dugo moći tako. Umesto da čekaš kada ćeš ostati bez volje i snage za nečim novim, radije se sada malo odmori. Probaj da se baviš nekim potpuno drugačijim stvarima. To će ti ponovo vratiti energiju.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Više si skoncentrirana na to da ugodiš drugima i da ih usrećiš, nego da uradiš nešto što bi tebi odgovaralo. To nije loše, ali ponekad, da bi bila sretnija, stvarno je potrebno sebe staviti na prvo mesto i potruditi se oko onog do čega je tebi stalo i što bi ti želela da radiš.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Ne moraš se previše žrtvovati kako bi uradila pravu stvar. Bitno je samo da imaš dobar plan i da se trudiš da postupaš po njemu. Ukoliko sve dobro i realno organizuješ, nećeš imati većih problema, niti ćeš morati da zapostavljaš neke tebi važne stvari.

OSTAVI KOMENTAR