Start Horoskop Tvoje zvezde za 24. mart, 2010. godine

Tvoje zvezde za 24. mart, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Pošto ste se nemilice trošili, davali, ludovali, morate i da se malo odmorite. Samoća je trenutno prava stvar. Pomaže vam da sredite utiske i napravite planove za sledeće poteze. Jedino partner, pod uslovom da vam nije dosadio, može da vam pravi društvo. Ostali su suvišni. Pravi je momenat za psihofizičku relaksaciju.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Poželjno je spustiti se na zemlju po pitanju pravljenja planova. U druženju sa osobama od poverenja nalazite mir. One vas savetuju, imaju strpljenja da vas saslušaju, jednom rečju, imaju razumevanja. Ukoliko se pojave nagli izlivi gneva, pokušajte da ih suzbijete. Osetljiviji ste na uvrede nego inače. Sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama praćena je malaksalošću. Odmarajte se, jer sve ostalo može da sačeka.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Prijaju vam sve lepe stvari, ljubav i umetnost posebno. Trudićete se da u tom stilu funkcionišete. Fantastično se osećate, pod uslovom da osluškujete svoje unutarnje potrebe i pokušate da ih realizujete. Ako se budete isključivo žrtvovali za druge, nervoza i nezadovoljstvo ne ginu. Stalno se preračunavate, mozak vam je maksimalno uključen, ali ste ipak zadovoljni.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Očekuje vas veliko spremanje u životu. Sa radošću ga očekujete, mada ga se i pribojavate. Normalno, jer je u ljudskoj prirodi prisutan strah od nepoznatog. Kad biste bili otvoreniji za inovacije, daleko biste dogurali. Ostaje vam zebnja pred nastupajućim događajima, mada bezrazložna. Pošto vam prija opuštanje, nastojaćete da slobodne trenutke provedete u društvu adekvatnih osoba. Nemate vremena ni nerava za one koji vas opterećuju.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Pošto neumorno radite i maksimalno se iscrpljujete, moguća je nervoza kombinovana sa stanjem snažne emotivne napetosti. Zapitajte se da li ste možda precenili svoje ne baš sjajne mogućnosti? Ukoliko vam neko stane na žulj ili pokuša da vas ograniči u slobodi kretanja, teško njemu! Neočekivani događaji vraćaju vam optimizam, a jedan susret budi nove nade. Sa Vodolijama ste uspostavili drugarski kontakt, pošto su one digle ruke od nečeg ozbiljnijeg.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Ulažete ogroman napor kako biste izvršili obaveze, ali vam nije teško jer ste svesni cilja. Dan je kao stvoren i za uživanja. Možda ste zaboravili kako to izgleda, ali ćete se podsetiti. Ljubav, umetnički događaji i masa drugih ugodnosti danas su pred vama. Samo ukoliko nađete neku perifernu preokupaciju, možete da pokvarite prijatne trenutke, koji su postali sve ređi. Ne dozvolite to, nikako!

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Valja se učiti strpljenju. Vreme brzo prolazi, pa će, dok trepnete, vašim mukama doći kraj. Razmišljanja o prodaji nekretnina trenutno su suluda; odložite ih. Okrenite se sebi, zdravlju i izbegavajte velike skupove. Mogućnost da se prehladite postoji, jer opšte stanje organizma nije idealno. Sreću vam donosi partner i ostali ukućani. I deca su ta koja vam svojim lepim ponašanjem pričinjavaju radost.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
O nečemu intenzivno maštate. Želite da se unapred obezbedite, ali vas više okolnosti u tome sprečavaju. Ne paničite, biće sve u najboljem redu. Stvari se dešavaju munjevito, što vam i odgovara. Finansijska situacija se popravlja, dobijate priznanje, ali i drugi srećni preokreti utiču na to da postajete svesni svog životnog puta i da ga dostojanstveno sledite. Posao koji je trenutno aktuelan iscrpljuje vas više nego što je to normalno. Spremite se za put.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Poslovi se odvijaju zadovoljavajućim tempom, ali želite da ih ubrzate. Kad bolje razmislite, nemate razloga da požurujete stvari. Ukoliko usporite tempo, bićete zadovoljniji i izbeći ćete izloženost rizicima. Smanjite aktivnosti, pojačajte oprez. Srećno ćete prebroditi krizu. Sa partnerom ostvarujete skladnu vezu, s tim što on mora više da radi, a vi ga u mislima i na rečima podržavate. Tako se ponaša većina pripadnika znaka. Danas izlazite u društvo i provodite se.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Iako situacija obećava, vi ste opet pesimista bez razloga. Nepoverenje vas blokira i ograničava u razmišljanjima. To je tipična osobina ovog znaka. Ozbiljno gledate na život, idealno na ljubav, tako da od stalnog partnera želite da se na izvesno vreme distancirate. Morate da se koncentrišete isključivo na sebe i sopstvene probleme – bićete smireni i srećni.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Ko o čemu, vi o ljubavi. Pametno. Treba iskoristiti sve šanse. Niko ne sumnja u to da ćete ostati uskraćeni za bilo šta, naprotiv. Prija vam osećanje da ste voljeni, ali i da vas partner ne gnjavi čestim izlivima nežnosti. Imate odrešene ruke na svim poljima. To je ono pravo! Mnoge Vodolije planiraju venčanje i prinovu. One starije koncentrisane su na decu i unučiće. Dakle, svi pripadnici ovog znaka imaju razlog da se dobro osećaju.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Upala mišića je znak da ste preterali sa poslom. To se odnosi na one praktične i neumorne pripadnike znaka. One sanjalački raspoložene Ribe više vremena će provoditi razmišljajući o tome ko ih ne voli, a ko ih je izneverio. Prve će biti zadovoljne, a druge, kao po običaju, potištene. Birajte grupu. Ukoliko osetite nedefinisane bolove u stomaku, verovatno se radi o slepom crevu.

OSTAVI KOMENTAR