Start Horoskop Tvoje zvezde za 24. maj, 2010. godine

Tvoje zvezde za 24. maj, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Želite da se svi ponašaju onako kako ste vi zacrtali. E, pa ne može! Razmislite malo o tuđim potrebama i pokušajte da se njima povinujete. Sa partnerom su mogući problemi pošto ste skloni da konstruišete događaje. Za većinu sukoba danas ste sami krivac. Stoga sledi zaključak: rešenje je u vama.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Pošto posedujete enormne količine energije, imaćete uspeha sa ljudima koji su vezani za vaš posao i unapređenje. Ukoliko se fokusirate na partnera, samo ćete se nervirati. Već sutra se emotivne nesuglasice mogu izgladiti, a propuštene poslovne šanse ne mogu. Stoga gledajte ono od čega se živi.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Ponovo postižete harmoniju, pa relativno dobro funkcionišete. Uspešan dan očekuje kreativne i komunikativne pripadnike znaka. Ostvariće zavidan uspeh, za razliku od onih namćora i osobenjaka koji su oko sebe napravili bedem. Oni iz predostrožnosti sprečavaju da im se dogode lepe stvari.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Razni događaji, komunikacije, telefonski razgovori – učiniće da osećate potrebu za osamljivanjem i odmorom. Nećete biti u situaciji da to realizujete, ali, budući materijalno stimulisani, neće vam biti žao. Planirate da otputujete nakratko nekuda gde se možete napuniti energijom. Planina je najbolje rešenje.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Ili se namećete na bezobzirno-bezobrazan način, ili to drugi čine u odnosu na vas. Na događaje gledate tragično, jer ste počeli da se plašite za sopstvenu bezbednost. Ni partner, ni oni koji vas vole, ne mogu da ublaže ovaj pesimizam. Vreme to čini umesto njih, pa budite strpljivi.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Iako ste pripadnik praktičnog znaka, posedujete zapanjujuću maštu i izuzetne umetničke afinitete. Ukoliko se nalazite u toj branši, pred vama su sve sami uspesi. Ali ako želite da postignete harmoniju na emotivnom planu, shvatite da ste u zabludi. Morate nešto da presečete s tim u vezi.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Maštate kako da od milijardera napravite milionera. Muški pripadnici znaka za to vreme vredno rade. Kao što se iz priloženog da zaključiti, razlika među pripadnicima jednog znaka je velika. Najbolje bi bilo da se udruže muškarci i žene Vage. Ali tek tu nastaje problem. Muške Vage vole da slažu novac ispod slamarice, a ženske da troše.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Događaji vezani za ljubav, partnera i decu čine da se bolje osećate i zaboravite na bezizlaznost situacije. Za neke je to hronično nezadovoljstvo, za neke konkretni zdravstveni problemi. Danas će vas partner do te mere “uzbuditi”, da će vam skrenuti pažnju na prijatnije stvari.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Iako vam svi govore da niste u pravu i ukazuju na ispravan put, vi ih ne slušate, već terate po svome. Dokle ćete moći tako da se ponašate? Najverovatnije, dok imate porodicu i prijatelje da vas slušaju. Ako nastavite ovim tempom, svi će se razbežati, jer ih totalno iscrpljujete uzimajući im energiju.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Pokušavate da se izolujete i na izvestan način oporavite od neprijatnosti koje su za vama. Treba savladati osećaj da vas svi koče i sprečavaju da budete srećni. Ne dozvolite da okolina utiče na vaše raspoloženje. Jasno joj dajte do znanja šta želite i tako se ponašajte. Problem je u tome što ni vi baš ne znate šta hoćete.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Bićete u situaciji da se nervirate zbog sitnica, najviše zbog partnera. Sami ste ga birali, pa sami pokušajte da na njega i utičete. Ne možete ga promeniti preko noći. Trenutno se ne zna ko na koga treba da utiče? Najverovatnije da je i vama potrebna pomoć. U druženju je spas.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Događaji unutar porodice nagone vas na razmišljanje. Budući da je i vama pomoć neophodna, samo ćete se uzalud opteretiti. Okrenite se stvarima na koje možete uticati. Radite pre svega na jačanju samopouzdanja i tražite lek protiv stresa. On se nalazi duboko u vama. Aktivirajte podsvest.

OSTAVI KOMENTAR