Start Horoskop Tvoje zvezde za 24. februar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 24. februar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Iako strpljenje nije vaša jača strana, ono stupa na scenu. Svesni ste da do cilja možete doći samo polako, ali sigurno. Sve što ste zamislili zahteva štednju. To vam neće teško pasti, s obzirom na to da volite novac. Žene Ovnovi mogu imati emotivnih problema ukoliko vezu ne grade na poverenju.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Razočaranja vas očekuju sa više strana, jer sve idealizujete. Nepažnjom možete postati žrtva prevare. Ako se radi o poslu, to ćete nekako podneti, ali ako je ljubav u pitanju, tu su stvari malo komplikovanije. Većinu Bikova nije prevario partner, već to što su ga idealizovali. Nalaze se u emotivnoj zabludi! Problem je subjektivan i, na sreću, prolazan.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Blizanci rešavaju ljubavne probleme. Partner je učinio svoj deo obaveza, a sada je potez na vama. Kad bi prazna obećanja mogla da reše situaciju! Pošto u ljubavnoj zajednici očigledno prilično loše funkcionišete, otputujte negde, makar na kratko. Možda ćete pronaći adekvatno rešenje. Pašće vam kamen sa srca.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Okolina misli da ukoliko ćutite i trpite nemate problema, ali nije baš tako. Trenutno je osvetljeno finansijsko stanje. Ono je danas prilično alarmantno. Nikome nije u toj meri potrebna materijalna sigurnost kao vama, možda i više od emotivne. Razmišljate o dodatnom izvoru prihoda. Ne brinite, sam će vam se ukazati.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Romantično raspoloženje i erotska imaginacija današnji dan čine specifičnim. Čeznete za osobom koja je negde daleko, možda na drugom kontinentu. Savetuje se da pozitivne misli usmerite na one koji su sa vama svakodnevno. Oni bar ne traže nikakvu garanciju. Sa njima znate na čemu ste!

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Trenutno je u prvom planu problem nervne prirode. Za sve što se ne odvija po planu krivite druge, a da pri tome niste svesni svog dela odgovornosti. Pokušajte da unesete bar malo svežine u porodičnu atmosferu, koja je postala prilično siva. Dosada je svakodnevna pojava. Lakše ćete disati.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Imali ste mnogo problema. Pomislili ste da je mukama došao kraj, ali imate utisak da tek sada nastupaju glavni problemi. Tiču se ljubavi i prijateljstva. Sa sebi svojstvenim idealizmom gradili ste međuljudske odnose, pa je razočaranje koje je usledilo posledica odsutstva smisla za realnost. Izbegavajte bavljenje politikom. Uživajte u zagrljaju voljene osobe. Novčani dobitak.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Poslovna situacija je pod strogom kontrolom. Na scenu stupa izrazita napetost kad je ljubav u pitanju. Nalazite se u haotičnom, ali, na svu sreću, prolaznom stanju. Kad biste mogli da utičete na razvoj emotivnih odnosa kao što to činite na planu posla, gde bi vam bio kraj! Razmislite o tome.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
I dalje se osećate umorno. Kod nekih pripadnika ovog znaka posredi je konkretna fizička smetnja, dok je kod većine Strelaca bolest psihosomatske prirode. Oduda i svi nesporazumi sa okolinom. Savetuje se da veliko spremanje počnete od svog praga. Za početak, razmislite o zdravijem načinu života i okrenite se partneru.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Ako nastavite da se nervirate, možete imati ozbiljnije probleme. Iako je vaš organizam zdrav, nervoza mu i te kako smeta. Zato udahnite duboko i pokušajte da se smirite. Kad god osetite tenziju, ravnomerno dišite kako biste se opustili. Budite tolerantniji u komunikaciji, naročito sa ukućanima.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Pošto su nezaboravni trenuci za vama, suočavate se sa surovom stvarnošću. Ona vam sada izgleda do te mere nepovoljna da vam se čini da vam samo visprenost pomaže da sačuvate zdrav razum. Pošto problem ne rešavate, već ga na izvesno vreme prolongirate, to se odražava na nezadovoljstvo. Morate biti odlučniji i navići se na stvarnost.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Taman se priviknete na nešto, kad to mora da se menja. Nije vam lako. Niste sposobni da lako podnosite promene, ali situacija od vas to neprestano zahteva. Očekuje vas poslovni uspeh, praćen finansijskim. Još uvek se ne usuđujete da rešite emotivnu situaciju. Možda vam neizvesnost odgovara.

OSTAVI KOMENTAR