Start Horoskop Tvoje zvezde za 24. decembar 2009.

Tvoje zvezde za 24. decembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30027100_000028

Slavljenik: Dima Bilan (24.12.1981.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Danas će biti uspeh za tebe ako budeš uspela malo da se odmoriš. Toliko obaveza je pred tobom, s tim da tvoji bližnji dolaze i sa nekim novim zahtevima. Teško ti je da im objasniš da nemaš vremena jer imaš dovoljno svojih problema i najradije bi samo da se zatvoriš u kuću i nigde ne izlaziš. Pokušaj da razgovorom rešiš situaciju. Bežanjem od problema nećeš ništa postići.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Ukoliko nastaviš da drugima obećavaš nešto što već unapred znaš da nećeš ispuniti i što ćeš već sutradan zaboraviti, vrlo brzo ostaćeš bez prijatelja. Kada te neko nešto zamoli, obećaj da ćeš to učiniti samo ako to stvarno i misliš. Ako znaš da nećeš, radije odmah objasni kako nemaš vremena i tako ćeš rešiti problem.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Voliš kada nešto odradiš kako treba, ali nemoj preterivati. Ključ sreće i zadovoljstva i jeste da budeš umerena. Ne možeš očekivati da ćeš sve obaviti na najbolji mogući način, a ako ne uradiš bićeš razočarana. Trudiš se da sve uradiš što bolje i da možeš u svakom trenutku da kažeš da si dala sve od sebe. Ostalo nije na tebi.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Osećaš da tvojim prijateljima i bližnjima ponekad treba snažna ruka koja će ih voditi, ali, jednostavno, ne želiš da to uvek budeš ti. Nemoj se previše petljati u poslove drugih, ali nema razloga da im ne pomogneš kada im treba pomoć, ako već možeš. Nemoj nepotrebno komplikovati jednostavne stvari.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Imaš dobre planove i danas si spremna da kreneš napred s njima i da što više ostvariš u što kraćem vremenskom periodu. Bitno je samo da ne forsiraš druge da rade ono što želiš. Ti samo radi ono što želiš, a njih pusti neka se bave onim što im više odgovara. Ponekad ti se čini da imaš bolje rešenje za njihove probleme, ali nemoj im se nametati.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Planiraćeš i više nego što je potrebno samo kako bi drugima ugodila. Dobro je druge uključiti u svoje planove, ali pripazi da s tim ne preteraš i stvoriš im dodatni pritisak. Radije se malo opusti i jedan dio planiranja prepusti i njima.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Previše negativne energije čuvaš u sebi jer nekim osobama ne želiš da kažeš ono što misliš. Ukoliko to nastavi da se skuplja mogla bi da eksplodiraš u najgorem mogućem trenutku. Budi otvorenija prema drugima. Ne moraš reći apsolutno sve negativno što držiš u sebi, ali možeš im barem malo ukazati na situaciju.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Toliko stvari treba danas da obaviš. Sve ti se čini kao da su u pitanju neke male sitne stvari i da ćeš imati vremena, no, ukoliko želiš da stigneš sve da odradiš na vreme moraćeš da se organizuješ odmah ujutro kako ne bi nepotrebno gubila dragoceno vreme.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Moraš da shvatiš da nije suština samo stići do cilja nego preći ceo put do njega. Nemoj se samo usredsrediti i gledati šta još treba da učiniš, nego ponekad zastani i uživaj u svemu što si do sada uspela da uradiš i to proslavi. Tek tada možeš spremno krenuti dalje.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Neke stvari su ti ostale nejasne i danas želiš to da rešiš. Nećeš prihvatiti “ne” kao odgovor i tražićeš nešto više. No, možda je baš u tome glavni problem. Ukoliko nešto budeš previše forsirala postići ćeš samo suprotan efekat. Moraš se malo opustiti i više razgovarati sa ljudima kako bi prvo stekli poverenje u tebe.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Izbegavaćeš da daješ bilo kakva obećanja jer znaš da si u gužvi. Ipak, ne bi bilo loše da bližnjima malo pomogneš i olakšaš gužvu. Ne moraš preterivati, ali nekoliko minuta u danu sigurno možeš da odvojiš za njih. Tako će njihov ali i tvoj dan biti uspešniji i ispunjeniji.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Vrlo lako će te zainteresovati neke nove stvari, ali danas nemoj da započinješ ništa novo. Svi su u gužvi, fci pa možda nećeš doći do nekih vrlo korisnih informacija. Malo pričekaj da se situacija smiri i da sve saznaš, pa tek onda reaguj.

OSTAVI KOMENTAR