Start Horoskop Tvoje zvezde za 24. avgust, 2010. godine

Tvoje zvezde za 24. avgust, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Pošto ste se dovoljno istrošili na planu emocija, rešavate da počnete da radite. Krajnje je vreme, jer su se u međuvremenu nataložili poslovi. Dan je povoljan za njihovo završavanje. Ne opterećujte se trenutnom stagnacijom u ljubavi. Prolaznog je karaktera. Uskoro ćete opet biti na sedmom nebu!

02 BIK
21.04 – 20.05.
Za divno raspoloženje i prijatne trenutke u društvu voljene osobe zaslužne su planete i njihove pozitivne vibracije. One obećavaju povoljan ishod jednog događaja, ali i upozoravaju na to da se ne opustite. Morate biti u stalnoj pripravnosti, jer se situacija svakodnevno menja. Okrenite se poslu i onom od čega se živi.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Nervoza je trenutno naglašena. Razloga za napetost i imate i nemate. Dugo ste prikrivali nešto od bližnjih i saradnika, pa sada na prečac želite da ispravite grešku. Neće moći, jer su evidentni zastoji izazvani višim stavom. Morate to utuviti sebi u glavu i polako rešavati problem za problemom.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Imate posla preko glave, što i nije tako loše. Pod uslovom da nemate šta da radite, razmišljate o stvarima koje izgledaju nerešive. Zabrinutost za zdravlje nema osnova. Za početak, morate videti u čemu ste grešili. Uskoro sledi poboljšanje, pod uslovom da promenite pristup problemu.

05 LAV
21.07 – 21.08.
I dalje ste “priključeni na visoki napon”. Dokle ćete uspeti da funkcionišete ovim tempom, veliko je pitanje? Ako shvatite ljudsku prolaznost u prostoru i vremenu, videćete da ste se uzalud namučili. Odmarajte se, pokušajte da se opustite, kako fizički tako i psihički.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Device mogu imati zdravstvene probleme izazvane pogrešnim načinom života. Preopteretili ste organe za varenje, što se može odraziti na trenutno stanje organizma. Dan je povoljan za pisanje, završavanje započetog i veliko spremanje. Imate u kući mnogo suvišnih stvari. Otarasite ih se!

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Napokon su pred vama prijatan dan i lep susret. Opuštate se i na trenutak odlažete problem. Stav je ispravan, pošto ga po svaku cenu ne možete rešiti. Kad nastupi povoljan momenat, znaćete na čemu ste. Neizvesnost je neprijatna. Tešite se, jer će uskoro biti daleka prošlost.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Nezadovoljni ste svim i svačim, prvenstveno samim sobom. Negde u startu grešite. Za početak, posvetite više pažnje fizičkom izgledu, jer ćete se lepše osećati. Morate prikupiti snagu za konačni finiš. Cilj je nadomak ruke, te nije poželjno da na kraju zabrljate.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Nudi vam se mnoštvo povoljnih prilika, ali na vama je da odaberete onu pravu. U dobrom ste stanju, nervoza je na trenutak iščezla, tako da uživate u svim aspektima života. Sređujete zapuštene međuljudske odnose, svesni svoje nesavršenosti. Dokle će to da vas drži?

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Uspešan dan, nema šta! Sve stvari držite pod kontrolom. Maštate o susretu od kog mnogo očekujete. Da li ste završili sve poslove? Da li ste spremni da nešto promenite u životu? Okolnosti to zahtevaju, a na vama je da li ćete to ostvariti. Od toga zavise budući događaji.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Što ste želeli, to ste i dobili. Nerviranje je, doduše, propratna pojava. Kad bolje razmislite, ono nije važno pomena, ali je jače od vas. Ušli ste u period loše komunikacije i tračeva, pa možete snositi posledice. Zdravlje je na udaru, posebno nervi sistem i srce. Zato – pamet u glavu!

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Kod vas se raspoloženje menja iz dana u dan. Juče ste bili nervozni, a danas ste totalno smireni. Surova stvarnost čini da se osećate kao da ste bačeni u pogrešno vreme na pogrešno mesto. Razmišljanja o promeni posla nisu bez osnova. Nezadovoljstvo radnim okruženjem i dalje je evidentno, ali morate biti strpljivi.

OSTAVI KOMENTAR