Start Horoskop Tvoje zvezde za 23. septembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 23. septembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Image Hosting by imagefra.me
21.03 – 20.04. OVAN Radite do iznemoglosti. Preterano se naprežete i precenjujete sebe. Pojavljuje se šansa za napredovanje u poslovnoj hijerarhiji, ali i poboljšanje životnih uslova. Pošto na neugodnosti ne možete da utičete, pomirite se i shvatite da one zavise od viših okolnosti. Zbog njih se ne vredi nervirati.

Image Hosting by imagefra.me
21.04 – 20.05. BIK Nejasno sagledavate trenutne okolnosti. Ukoliko ste na odmoru, opustite se i ne razmišljajte, ali ako ste u praktičnoj varijanti, zbrka je posledica slabosti organizma, uživanja opijata ili konzumiranja pogrešnih lekova. Osobu suprotnog pola, bilo da je to roditelj, partner ili prijatelj, pogrešno procenjujete.

Image Hosting by imagefra.me
21.05 – 20.06. BLIZANCI U fazi ste zgrtanja para i zakasnelih potraživanja. Funkcionišete isključivo na tom planu i dobro se snalazite. Ukoliko primetite umor, razmislite o krvnoj slici. Planetarni aspekti ukazuju na mogućnost anemije. Obratite pažnju na kvalitet ishrane, ali i izbegavaje nerviranja.

Image Hosting by imagefra.me
21.06 – 20.07. RAK Po glavi vam se motaju razne stvari. Čim nastupi zdravstveni problem, postajete uplašeni. Razlog je samo delimično opravdan, a više je odraz vašeg psihološkog profila. Pošto još nije sezona posla, bar ovu brigu ostavite za sutra.

Image Hosting by imagefra.me
21.07 – 21.08. LAV U svom ste elementu. Uživate u društvu voljene osobe. Ako ste usamljeni, to vam ni najmanje ne smeta, jer ste zadovoljni sobom. Ego je nahranjen, pa možete mirno da se prepustite događajima. Sve ide kao što ste planirali, posebno na emotivnom planu.

Image Hosting by imagefra.me
22.08 – 22.09. DEVICA Hteli biste da sve bude pod konac, što je za vas normalno, ali okolini ide na živce. Otuda sukobi i nerviranja. Ukoliko se odmarate, teško možete da se opustite, ali ako radite, perfekcionizam i obraćanje pažnje na sekundarne stvari postaje zaista opterećujuće. Očekujte zadovoljavajući finansijski dobitak.

Image Hosting by imagefra.me
23.09 – 22.10. VAGA Za malaksalost i nezadovoljstvo krive su zvezde. One su u nepovoljnim aspektima, ali će problem uskoro biti rešen. Opšte stanje je konfuzno, haotično na svim poljima, a vi teško možete da nešto konkretno preduzmete. Savetuje se pasivnost. Odmarajte se i uzimajte dovoljno tečnosti.

Image Hosting by imagefra.me
23.10 – 22.11. ŠKORPIJA Gde god da se nalazite, bilo bi vam lepše da ste negde drugde. Nikako da se smirite i skrasite. Čeznete za starim vremenima i prijateljima, jer niste dovoljno jaki da se nosite sa trenutnim izazovima. Upravo je nešto krenulo, što obećava optimistički razvoj događaja. Strpite se.

Image Hosting by imagefra.me
23.11 – 20.12. STRELAC Razmišljate o poslu i poslovnim obavezama. Kao da zapostavljate značajnije privatne probleme. Maksimalno se iscrpljujete, uglavnom van kuće. Karijera je na prvom mestu. Opustite se i uživajte, jer će uskoro nastupiti period koji od vas očekuje puno odgovornosti i novih obaveza, i to prijatnih!

Image Hosting by imagefra.me
21.12 – 19.01. JARAC Pošto vam nedostaje smisao za praktične stvari, nervirate se i živite u svetu mašte. Savetuje se izbegavanje konkretnih poslovnih i finansijskih poteza, jer ćete biti na gubitku. Radite na jačanju nervnog sistema, tako što ćete se pomiriti sa činjenicom da ste sami sebi najjači oslonac.

Image Hosting by imagefra.me
20.01 – 18.02. VODOLIJA Okupirani ste novim stvarima i izazovima. Bićete u situaciji kada oštroumnost stupa na scenu i kada vešto uzvraćate na udarce sa strane. Ne funkcionišete u stilu “ko tebe kamenom, ti njega hlebom”. Naprotiv. Dajete jasno svima do znanja ko ste i koliko vredite. Možda ste zato uspešni?

Image Hosting by imagefra.me
19.02 – 20.03. RIBE Pokušavate da sa partnerom nađete zajednički jezik, ali to ide sve teže. Malo je pripadnika znaka, i to viših tipova, koji u vezi s tim nemaju problema. Većina Riba se koprca u želji da bude cenjena od osoba iz najbliže okoline. Uzalud. Podržavaju vas osobe sa strane, a od ukućana slaba vajda!

OSTAVI KOMENTAR