Start Horoskop Tvoje zvezde za 23. novembar, 2010. godine

Tvoje zvezde za 23. novembar, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

Uploaded with ImageShack.us21.03 – 20.04. OVAN
Ne opterećujte se nevažnim stvarima, jer imate prečeg posla. Sve današnje aktivnosti vezane su za ljubav i strast. Ukoliko se na taj način ne realizujete, pokušajte da nađete kompenzaciju u bavljenju umetnošću ili uživanju u njoj. Budite strpljiviji prema partneru, ne tražite sve sad i odmah.

Uploaded with ImageShack.us21.04 – 20.05. BIK
Funkcionišete sa izrazito pojačanim senzibilitetom, koji može biti mač sa dve oštrice. Ukoliko savladate ljubomoru i agresiju, uživaćete u čarima voljene osobe. U protivnom, suočićete se sa inhibicijama. Poželjno je prihvatiti partnerove mane. Ne menjate njega, već sebe. Delotvornije je.

Uploaded with ImageShack.us21.05 – 20.06. BLIZANCI
Izuzetno konstruktivan dan. Imate naklonost zvezda u svim segmentima života. Vaš lični horoskop pokazuje šta vam najlakše polazi za rukom, pa se na tom polju angažujte. Uspećete da ostvarite sve zamisli. Vreme pred vama povoljno je za nove poslove, ljubav i lepe događaje.

Uploaded with ImageShack.us.06 – 20.07. RAK
Trenutno svojim savetima pomažete, ali čim obavite svoj deo posla, ostajete, kao po običaju, sami. Pošto vas to stanje odvodi u bolesti, konstruktivna laž je pravi spas. Napravite spisak nekoliko spremnih odgovora kojima se valja distancirati od nasrtljivaca. Od saradnika još uvek slaba korist. Strpite se.

Uploaded with ImageShack.us21.07 – 21.08. LAV
U fazi ste želje za realizacijom talenata i ideja. Zvezde vas u tome svojski podržavaju, pa uspevate da u svemu istrajete. Sa partnerom provodite sjajne trenutke. Lepo se osećate, jer ste zadovoljni i svesni njegove naklonosti. Ljubav je najverovatnije glavna pokretačka snaga za mnoge pripadnike znaka.

Uploaded with ImageShack.us22.08 – 22.09. DEVICA
Iskoristite povoljne planetarne uticaje za one stvari koje vam nisu bile naklonjene. Pravi je momenat da ih okončate, ali i da započnete nešto novo. Videćete kako vam danas sve polazi za rukom, kako sve obavljate sa lakoćom. Emotivni nesporazum ćete izgladiti i učvrstićete vezu sa voljenom osobom.

Uploaded with ImageShack.us23.09 – 22.10. VAGA
Razdražljivost je posledica preterivanja i neuzvraćenih emocija. Sami ste krivi za odnose sa okolinom, prvenstveno sa partnerom. Poželjna je tolerancija prema njegovim slabostima u onoj meri u kojoj je on tolerantan prema vašim. Obavezno se realizujte u nečemu, jer uludo traćite talente.

Uploaded with ImageShack.us23.10 – 22.11. ŠKORPIJA
Uživate u pogodnostima života na svim poljima. Zračite optimizmom, ljubav vam ne nedostaje, imate je u izobilju, poslovi teku uspešno, čak je i povišica na vidiku. Ne propuštajte poslovne prilike, jer kasnije mogu uroditi plodom. Ipak, povedite računa i o ishrani. Salce je počelo da se taloži oko bokova.

Uploaded with ImageShack.us23.11 – 20.12. STRELAC
Nude vam se prilike da napredujete. Ako ih iskoristite, biće super. Ove pogodnosti utiču na konsolidaciju na više frontova. Sve zavisi od toga koliko ste aktivni i koliko znate šta hoćete. Profitiraće samo oni Strelci koji se dovoljno budu potrudili. Zasučite rukave.

Uploaded with ImageShack.us21.12 – 19.01. JARAC
Komunikativni ste shodno prilikama. Ukoliko ste uspeli da se otvorite i kažete najbližima šta vas muči, isplivaćete iz problema. Danas je Riba ta koja može da vam svojim korisnim idejama pojednostavi put, ali i da vas optereti željom za dominacijom. Već duže vreme vam kod nje nešto smeta.

Uploaded with ImageShack.us20.01 – 18.02. VODOLIJA
Uspešan dan, pod uslovom da znate šta hoćete, ali i da se tako ponašate. Nadajmo se najboljem, pa su u tom slučaju mogući novi poslovi, novi ugovori i razne finansijske transakcije. Neka vas ne iznenadi blagi zastoj na emotivnom planu. Dobro će doći da se oporavite od iscrpljenosti.

Uploaded with ImageShack.us19.02 – 20.03. RIBE
Danas je pojačana želja za dominacijom i postoji mogućnost druženja sa Škorpijama. Stoga, drage Ribe, htele to ili ne, moraćete da ubacite u igru pripadnike ovog vodenog znaka. Zahvaljujući njihovoj podršci, ostvarićete planove. Nađite meru u komuniciranju, jer preterujete sa kritikom. Budite i samokritične.

OSTAVI KOMENTAR