Start Horoskop Tvoje zvezde za 23. novembar 2009.

Tvoje zvezde za 23. novembar 2009.

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

SIPAUSA30050435_000011

Srećan rođendan, Miley! (23.11.1992.)

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Ne opterećuj se nevažnim stvarima, jer imaš prečeg posla. Sve današnje aktivnosti vezane su za ljubav i strast. Ukoliko se na taj način ne realizuješ, pokušaj da nađeš kompenzaciju u bavljenju umetnošću ili uživanju u njoj. Budi strpljivija prema partneru, ne traži sve sad i odmah.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Funkcionišeš sa izrazito pojačanim senzibilitetom, koji može biti mač sa dve oštrice. Ukoliko savladaš ljubomoru i agresiju, uživaćeš u čarima voljene osobe. U protivnom, suočićeš se sa sumnjom. Poželjno je prihvatiti partnerove mane. Ne menjaj njega, već sebe. Delotvornije je.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Izuzetno konstruktivan dan. Imaš naklonost zvezda u svim segmentima života. Tvoj lični horoskop pokazuje šta ti najlakše polazi za rukom, pa se na tom polju angažuj. Uspećeš da ostvariš sve zamisli. Vreme pred tobom povoljno je za nove zadatke, ljubav i lepe događaje.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Trenutno svojim savetima pomažeš drugima, ali čim obaviš svoj deo posla, ostaješ, kao po običaju, sama. Pošto te to stanje odvodi u bolesti, konstruktivna laž je pravi spas. Napravi spisak nekoliko spremnih odgovora kojima se valja distancirati od nasrtljivaca. Od prijateljica još uvek slaba korist. Strpi se.

05 LAV
21.07 – 21.08.
U fazi si želje za realizacijom talenata i ideja. Zvezde te u tome svojski podržavaju, pa uspevaš da istraješ u svemu. Sa partnerom provodiš sjajne trenutke. Lepo se osećaš, jer si zadovoljna i svesna njegove naklonosti. Ljubav je najverovatnije glavna pokretačka snaga za mnoge pripadnike ovog znaka.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Iskoristi povoljne planetarne uticaje za stvari koje ti nisu bile naklonjene. Pravi je momenat da ih okončaš, ali i da započneš nešto novo. Videćeš kako ti danas sve polazi za rukom, kako sve obavljaš sa lakoćom. Emotivni nesporazum ćeš izgladiti i učvrstićeš vezu sa dragom osobom.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Razdražljivost je posledica preterivanja i neuzvraćenih emocija. Sama si kriva za odnose sa okolinom, prvenstveno sa roditeljima. Poželjna je tolerancija prema njihovim slabostima u onoj meri u kojoj su oni tolerantni prema tvojim. Obavezno se realizuj u nečemu, jer uludo traćiš svoj talenat.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Uživaš u pogodnostima života na svim poljima. Zračiš optimizmom, ljubav ti ne nedostaje, imaš je u izobilju, sve teče uspešno, čak su i bolje ocene na vidiku. Ipak, trebalo bi da povedeš računa o ishrani. Salce je počelo da se taloži oko bokova, a to ne želiš, zar ne?

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Pesnik William Blake (i sam Strelac) napisao je: ” Put do uspeha vodi kroz palatu mudrosti”. Danas bi mogla da pokušaš da dokažeš ovu teoriju iako bi ti se mogla pokazati u potpunosti suprotnom. Zabava ili bilo kakav način izbegavanja odgovornosti danas bi ti mogle biti jako zanimljive.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Komunikativna si shodno prilikama. Ukoliko si uspela da se otvoriš i kažeš najbližima šta te muči, isplivaćeš iz problema. Danas je Riba ta koja može da ti svojim korisnim idejama pojednostavi put, ali i da te optereti željom za dominacijom. Već duže vreme ti kod nje nešto smeta.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Tvoja darežljivost danas bi mogla razoružati ljude oko tebe. Svi će uvideti koliko želiš da im pomogneš, ne tražeći ništa za sebe. Pronaći ćeš puno zadovoljstva upravo u tom davanju. Pripazi samo da ne preteraš, jer ćeš pokvariti svoju prvobitnu nameru.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Danas je pojačana želja za dominacijom i postoji mogućnost druženja sa Škorpijama. Stoga, htela to ili ne, moraćeš da ubaciš u igru pripadnike ovog vodenog znaka. Zahvaljujući njihovoj podršci, ostvarićeš svoje planove. Nađi meru u komuniciranju, jer preteruješ sa kritikom. Budi malo i samokritična.

OSTAVI KOMENTAR