Start Horoskop Tvoje zvezde za 23. mart, 2010. godine

Tvoje zvezde za 23. mart, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Na najbolji način koristite svoje genijalne ideje. Fantazija je bogata i odlično funkcionišete. Spremno dočekujete nastupajuće događaje rukovođeni ranijim iskustvom. Nekoga ste se uželeli, pa ćete prvom prilikom pokušati da uspostavite kontakt. Sa partnerom ste u fazi uspona, što vas, naravno, čini srećnim. Imate utisak da ćete prosto pući od pozitivnih emocija.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Dešavaju se zanimljive stvari – bar vam nije dosadno. Na momente ste nervozni, spremni da planete, da biste ubrzo bili potpuno smireni. Ko utiče na ovu promenu raspoloženje? Voljena osoba, naravno. Period pred vama je dobar za poslove koji uključuju imaginaciju, ali ne i za praktične stvari. Partner vas stimuliše na maštanje, mada treba povesti računa da u tome ne preterate.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Želite da rešite probleme na emotivnom planu na vama svojstven način – što brže, to bolje. Pošto je problem dugoročne prirode, neće ići baš glatko. Što se nove simpatije tiče, stvari obećavaju munjevitu brzinu. Stalni partner čeka, dok se vi baškarite u zagrljaju nove simpatije, makar u mislima. Uzalud pokušavate da od nekoga stvorite ono što nije.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Morate iz trenutnih okolnosti izvući pouku i krenuti putem prosperiteta. Za sada su poslovne šanse daleko povoljnije. Biće i ljubavi ukoliko se strpite. Rakovi su stare čekalice, pa će tek sa prvim letnjim mesecima opušteno uživati u nečijem zagrljaju. Pošto je mašta intenzivna, pokušajte da je praktično primenite. Budite kreativni, radite nešto konkretno. To je bolje nego isprazni razgovori.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Romantično raspoloženi, živite u svetu erotskih i čulnih fantazija. Čeznete, nekoga tajno obožavate. Da li postoji način da ga sretnete? Za sada će se sve svesti na obična maštanja. Pošto je osoba koja vas na to nagoni opasna iluzija, izbijte je iz glave. Bavite se umetnošću. Što je najvažnije, sami ste skloni da poverujete sopstvenim projekcijama. Budite objektivniji.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Posao je napokon u drugom planu. Uživate. Okrenuti ste osobama koje vas vole i u čijem društvu se ludo provodite. Iskoristite maksimalno ove trenutke, pošto vam se oni ne dešavaju baš često. Nova ljubav je na pomolu, mada izvesne probleme vezane za staru ljubav još uvek niste rešili. To na vas ne liči. Moć opažanja je naglašena, mašta bujna i inspirativni ste.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Iako potižete poslovni uspeh, vi ipak niste zadovoljni. Učite se strpljenju i pokušajte da nađete utehu u sitnicama. Samo tako ćete biti zadovoljni. Mnoge Vage mogu ovih dana uticati na rast nataliteta. Da li ste o tome razmišljali? Osećate se voljeno i srećno. Ljubav vidite u svemu što vas okružuje. Savetuje se druženje sa pripadnicima vašeg znaka, jer će vas jedino oni razumeti.

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Uspešan poslovni dan, praćen gomilom obaveza, ali i konkretnim rezultatima. Planirate nove poslovne i društvene kontakte. Kriza je za vama, pa možete da uživate u sopstvenim ostvarenjima. Mirni ste kao bubica, za razliku od prethodnih dana, kada ste bili spremni da ujedate. Zamislite kako je onima sa kojima ste stalno.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Aktuelna tema ovih dana jeste rad na sebi i o tome treba razmišljati. Da li ste svesni sopstevnih mana? Koliko ste spremni da se menjate? Da li uopšte znate zbog čega imate zdravstvenih problema? Da li ste svesni ljudske ograničenosti u prostoru i vremenu? Pitanja ima bezbroj, a odgovor je jedan. Poželjno je krenuti sa promenama, najpre od samoga sebe. Nema sumnje da ćete u tome i uspeti.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Ukoliko niste svesni uspeha, problem je subjektivne prirode. Sve ukazuje na priznanja, radosti i sreću, ali vaša pesimistička narav nije u stanju da to prihvati. Lakše se snalazite u problemima. Nezadovoljstvo je stanje sa kojim ste se prosto saživeli, pa u tome leži jedan od razloga za trenutne blokade. Na emotivnom planu, mogući su preokreti, i to nabolje.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Uspešan period se nastavlja. Uživate u svim oblastima života. Pod uslovom da partner umereno pokazuje osećanja, veza će opstati. U protivnom, činićete sve da se distancirate. Mnoge Vodolije sreću i utehu nalaze u deci ili unučićima. Ukoliko neko pokuša da vas omalovaži, teško njemu. Pokazaćete mu zube. Novčani dobitak.

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Intuicija je izražena, pa se savetuje da je iskoristite. Uticaćete na druge, uvoditi promene u ono čime se bavite, ali neka vas ne iznenade naleti nervoze. Mnoge Ribe će imati pojačane ekstrasenzorske sposobnosti. One praktične neka se nadaju uzrujavanjima i nenadanim poslovima. Primenite ranija iskustva; čim se dobro osećate, možete da okončate neke poslove i započnete nove, i obrnuto.

OSTAVI KOMENTAR