Start Horoskop Tvoje zvezde za 23. jul, 2010. godine

Tvoje zvezde za 23. jul, 2010. godine

SHARE

Šta ti piše u zvezdama za danas?

01 OVAN
21.03 – 20.04.
Iako su neke stvari u zastoju, to vam ni najmanje ne smeta da se bavite onim što volite i budete zadovoljni. Pošto su osećanja intenzivna, a smisao za umetnost još intenzivniji, trenutni planetarni uticaji najpogodniji su za Ovnove koji se nalaze u umetničkoj branši. Nesporazum ćete brzo izgladiti.

02 BIK
21.04 – 20.05.
Gde god da se okrenete, sve sama iznenađenja, i to uglavnom povoljna. Pa kad je tako, onda se prepustite onome što vam život pruža, ali se istovremeno fokusirajte i na samog sebe i pokušajte da dođete do duševnog mira. Shvatite da na neke stvari ne možemo uticati, jer postoji viša sila. Ne nervirajte se zbog nemarnosti drugih.

03 BLIZANCI
21.05 – 20.06.
Ukoliko se bavite špekulacijama, ostvarićete značajnu finansijsku korist. Uspeh možete očekivati i u propagandi, jer do izražaja dolazi vaš izuzetan besednički dar. Iako se borite oko statusa, znajte da su pozicije na vašoj strani. Ne dozvolite da vas konkurencija blokira.

04 RAK
21.06 – 20.07.
Sentimentalno ste raspoloženi, te vas je lako zavesti. Možda se vi tome već duže vreme potajno nadate? Oni ozbiljniji pripadnici znaka, kojih ima više, očekuju izveštaj vezan za putovanje ili su fokusirani na nalaženje odgovora na neka egzistencijalna pitanja. Poseta filmskoj ili pozorišnoj predstavi.

05 LAV
21.07 – 21.08.
Uznemireni ste, mada bez razloga, što vas može ozbiljnije ugroziti. Budite optimista, pošto se nalazite pred pozitivnim životnim preokretom. U izgledu je odlazak na odmor praćen promenom okruženja. Upravo vam je to neophodno radi prevazilaženja napete situacije. Valja se nečemu prilagoditi.

06 DEVICA
22.08 – 22.09.
Uspešan poslovni dan praćen konkretnim materijalnim dokazima. Zato uživajte u onom što vam se trenutno nudi. Razna emotivna prepucavanja i nesuglasice ostavite za drugo vreme, kada ćete imati više šanse da dokažete da ste u pravu. Za sada, ostavite partnera u svom ubeđenju, jer ništa ne gubite.

07 VAGA
23.09 – 22.10.
Pošto su evidentna delimična ograničenja, nije ni čudo što ste pomalo nezadovoljni. Morate shvatiti današnje raspoloženje kao prolazno, pa samim tim naći i izlaz u nečemu na šta konkretno možete da utičete. Ono što je u vašoj moći jeste želja da sebi pomognete, te da što pre izađete iz današnje krize. Uspećete!

08 SKORPIJA
23.10 – 22.11.
Želite da izgladite odnose sa partnerom i mlađim ukućanima. Imaćete šanse ukoliko ste bili razumniji i manje vređali dotične. U protivnom, jaz se produbljuje, pa se ne savetuje ništa konkretno. Okrenite se stvarima koje vas opuštaju i u njima nađite mir. Priznajte da ste ga izgubili.

09 STRELAC
23.11 – 20.12.
Napokon razmišljate o tome da se skrasite. Porodični problemi govore da ste svojim nemarnim ponašanjem doprineli da do njih dođe. Morate priznati svoj deo odgovornosti i ne svaljivati krivicu na ukućane. Kad treba učiniti nešto za konkretno zadovoljstvo, tu ste prvi; na žrtve, međutim, niste spremni.

10 JARAC
21.12 – 19.01.
Što se nervirate kad to utiče na lepotu? O zdravlju ne pomišljate sve dok vas služi. Ušli ste u period kada i ono može otkazati, pa se savetuje izbegavanje situacija i ljudi koji vam ne prijaju. Ako ništa drugo, idite na godišnji odmor ili bolovanje. Relaksacija će vam svakako prijati.

11 VODOLIJA
20.01 – 18.02.
Udružite se sa Lavom, pa se zajedno zanosite, kad ne želite da slušate savete pametnijih i iskusnijih. Situacija zahteva preokrete, prilagođavanja, na izvestan način utiče na ono na šta ste najranjiviji – slobodu. Pošto ćete iz nje na kraju profitirati, ne očajavajte unapred. Nema razloga za paniku!

12 RIBE
19.02 – 20.03.
Pod uslovom da niste sanirali nervozu, ona se može ponovo javiti, i to sa većim intenzitetom. Jedan od razloga za preosetljivost jeste porodična situacija, ali onaj ozbiljniji tiče se dugoročnog poslovnog problema. Koliko je trajao problem, toliko će vremena biti potrebno i da se reši. Čuda se ne dešavaju preko noći.

OSTAVI KOMENTAR